• solhajen

    Öka spermaproduktionen med Maxatin?

    Jag har väldigt dåligt sprut, dvs kommer jättelite sperma och har nu fått tipsat av en vän att testa något som heter Maxatin

    Någon som känner till det eller som använder det? enligt min bekant så den ökat hans mängd sperma bra mycket.
      

    Hoppas någon mer vet?

    Länk till produkten här      

  • Svar på tråden Öka spermaproduktionen med Maxatin?
  • Ericc

    Testade ett sådant preparat för ett par år sen.

    Och ja, utlösningen blev MASSIV, dock så kom den helt okontrollerat. Var inte i närheten av orgasm.

  • missan75

    Okej, det har gått mig förbi. Att det är häftigt alltså. Tycker folk det generellt.

  • Anonym (kinky kat)

    Hej igen!

     Kanske lite påverkan från porren? 

  • Anonym (Umph)

    Jag har "normal" sprut men jag käkade tillskott ändå för att min sambo älskar stora satser och hårda sprut. Plus att det är roligt att se när de inte får plats i munnen på dem Och det rinner ifrån mungiporna ^^

  • Anonym (Tjej)

    Hm. Har ni kollat med er partner om den/de gillar mer sprut? Jag skulle tex gladeligen träffa nån med mindre. Kan tycka det är sexigt när vi gör hårda bdsm-sessioner (jag är undergiven) men annars är det väl trevligare att slippa allt kladd och gegg. Tror att det oftast är killarna själva som är förtjust i det (med några undantag förstås).

  • Anonym (BraSats)

    Visst finns det en massa saker som har bra effekter på både stånd och satser. Men många gånger dyra.
    Testa vanliga Zinktabletter och få rikligare satser och skönare utlösningar. Dom finns på hälskost butiker och inte så stora hål i plånboken heller.
    Jag blir knappast styvare men känner nog mig lite kåtare oftare.
    Nackdelen är att har jag gått småkåt ett tag, kollat porr eller gått naken (Naturist) kan det förekomma en del försats och spontana utlösningar, även halvslak.
    Är man ensam gör det ju inget, bara skönt när det kittlar lite där nere men på ett naturistbad kan det kännas lite skamligt och även risk få stånd då.

    Skönast naken.

  • MaxaNOT

    Så här ligger det till... jag och min fru försöker skaffa barn och efter en bort opererad äggstockarna tänkte jag att jag kanske kunde öka oddsen något med hjälp av lite tillskott.

    Ingen skada skedd tänkte jag, jag kan iaf pröva. Fick hem min leverans idag och började med att läsa innehållsförteckningen och kan konstatera med detsamma att innehållet i tabletterna är samma sak som jag hade kunnat köpa på hälsokost affären, det är ingen skillnad.

    Så att betala 1400 kr för det känns så där va...???? på apoteket hade jag förmodligen inte betalat mer än 500 kr. Visst jag måste medge att jag fick precis vad jag trodde.. bara ett större hål i plånboken! Ja ja... det är som det är, bara käka upp det sura äpplet och gå till apoteket i fortsättningen!

  • Anonym (Stort sprut)
    solhajen skrev 2012-01-04 22:13:23 följande:

    Jag har väldigt dåligt sprut, dvs kommer jättelite sperma och har nu fått tipsat av en vän att testa något som heter Maxatin

    Någon som känner till det eller som använder det? enligt min bekant så den ökat hans mängd sperma bra mycket.
      

    Hoppas någon mer vet?

    Länk till produkten här      


    Varför skall du öka spermieproduktionen....?
    Finns väldigt få kvinnor som tycker om
    mycket sperma......

    Fråga mig..... jag vet......
  • hannes94

    Är ju rätt ung och har flera gånger känt att det kanske skulle komma mer, inte som på p-film direkt men bara mer. Det roliga är att jag slutade tänka på det ett tag för jag kom alltid i tjejen. Sen fick jag mig en kalldusch deluxe, har haft min tjej sen sista året i gymnasiet, nästan 6 år nu. Som alla vet när man bor ute i "byn" så skriks det ganska snabbt efter ett litet torp och en liten sak som går runt och jollarar och ställer till med oreda. När det var dags att skaffa barn fick jag min"kalldusch" min spermaproduktion var på gränsen till tillräcklig. De simmade fint men problemet låg i att den mängd som jag tillverkade var på gränsen till tillräckligt. Bombnedslag, så trist jag väntade inte speciellt länge och ville helst bara få allt gjort(undersökningar .osv) meeenn jag googlade sjävklart sönder mig, och low and behold jag hittade ju såklart saker på nätet som hjälper mot detta. Som med allting så är ju inget som går att köpa via nätet som funkar, men man vill ju prova och gärna överbevisa. Sagt och gjort jag köpte maxatin via egobutiken.se insert feting länken :) Jag vet inte om det var det som gjorde det. Jag fick mer i pungen så att säga, och ut kom det mer också. Sen om det var det eller inte? Jag kommer alltid att tro det men två barn senare så spelar det egentligen ingen roll.

Svar på tråden Öka spermaproduktionen med Maxatin?