• Scorpio

    fortsättningstråd: vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Åh vad spännande! :) undrar vilken turordning era bebisar kommer i! :) Jag ska uppsatsera allt om vår lilla tjej sen när jag får mer tid! Nu springer vi mellan neo o bb hela tiden! Hon föddes inatt i v 31+0!

  • Scorpio

    Tack tack!! :D

    Jag mår toppen och förlossningen gick toppen! Klarade mig på lustgas, fick ingen bristning, har inte det minsta ont nu efteråt, bara lite eftervärkar ibland! På skala 0-10 som BM hade så värderade jag min fl till 10! Helnöjd! Gick dock för fort på slutet så hon hamnade nästan i toan först, sen flög hon ut så BM hann knappt fånga henne! :P häftig upplevelse trots smärtsamma värkar stundvis! Värst när jag var öppen ca 7 cm!

    Lillan mår också bra! Stor o fin för att vara född i 31+0 säger läkarna! :) jag fick tvätta henne o byta blöja imorse, och nu efter lunch ska jag få hålla henne famnen för första gången! :D hon ligger på värmedyna/nåt kuvösliknande och är full med slangar så man är ju rädd att råka dra ur något!

    Personalen är toppen o de vill att vi ska sköta så mkt vi kan själv :) men det känns mysko att de sköter om henne mer än vad vi gör! Fast vi litar ju på personalen o vet att dom sköter om henne bra! :) snart ska vi även få lära oss att sondmata också :)

    Lägger in bilder så fort jag hinner plocka fram datorn, har rätt fullt upp om dagarna :)

  • Scorpio

    Hon vägde 1870 gram! :) Det var så underbart att få hålla henne idag!! :D Idag har hon även solat lite eftersom hon troligtvis kmr få gulsot, men det är ju inget ovanligt :) Hon är så stark o nyper tag i allt hon kommer åt! :P Skriker för fulla muggar ibland och vänder sig även från sida till rygg redan :) Jag ska försöka skriva hela berättelsen på bloggen sen :) nu ska vi sova lite! Tack för alla grattisar!! :D

  • Scorpio

    Tack!! :)

    Idag bestämde vi namn och det fick bli Enja! :)

    Ja vi hoppas hon fortsätter vara så stark o pigg som hon är nu, då borde det gå snabbt att få komma hem, eller ja, inte 9 v iaf ;)

    Nu ska jag gå o mysa med henne igen! :)

  • Scorpio

    Ja klart det är lugnt att dela bloggadressen! :)

    Anledningen till att jag bara kan skriva här just nu är för att jag surfar med mobilen :P har ej packat upp datorn än. Å dååå kommer det massor av bilder kan jag lova! :D

    Hon mår bättre å bättre o har kommit mer till ro nu :) igår hade jag henne i famnen i flera timmar o bara satt o tittade på henne!

  • Scorpio

    Hon föddes i 31+0 så vi hade 9 v kvar eg!

    Idag flyttade hon ur kuvösen till en vattensäng! :) hon sköter sig väldigt bra! Läkarna är impad över hennes framsteg! :) hon tuttade lite på mig här om dagen också :)

    Skriver mer sen :)

  • Scorpio

    Emiiily, hur går det? Min slemmis gick på lördagen, sen sipprade det lite vatten fram till måndagen då hela splaschen kom!! Sen kom värkarna nästan direkt, eller förvärkar kanske det var då i början.

  • Scorpio

    Carla: hehe ja hon är supersöt om jag får säga vad jag tycker ;) fast det tycker nog alla mammor om sina barn :P kram!

    Emiiily: men usch vad frustrerande! Man tycker nästan att de borde ha mer koll på en om man har en riskgrav!! Hoppas det ser bra ut på kollen på tis!

  • Scorpio

    Ja dom brukar ju vara på hugget då har man hört, hmm...

    Japp! Upp i vikt idag också! :) har blrjat amma henne lite, även om det är svårt för henne att få rätt tag, å hon somnar nästan på en gång :P hade läkarsamtal igår och han tippade på att om inget oväntat händer får vi åka hem om 2-3 v! :D instt ska jag börja ha henne med mig på nätterna också! Lite läskigt att sova då eftersom man inte har nån koll på henne :S men det blir nog bra :)

  • Scorpio
    Marlin16 skrev 2012-01-22 11:03:14 följande:
    Härligt Scorpio, det kommer gå alldeles utmärkt!! Hur små kläder är lagom till Enja nu? Mest nyfiken.. Så värst stor är hon ju inte.
    Vi testade att klä på henne en body idag i stlk 44, den passade perfekt! =)
    Längtar efter bebben! BF 14 mars - www.enplusenblirtre.blogspot.com
Svar på tråden fortsättningstråd: vi som väntar marsbebis 2012 :-)