• Rosen 76

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Nu börjar jag bli trött på barnlöshet! Kan jag ha immunproblem?
    Hoppas någon av er experter kan svara mig?!

    Min bakgrund är 5 år av kämpande, 11 ICSI, 2 FER, blivit gravid en gång 2013 - tidigt mf i v 7, annars vill det INTE fästa!! Får alltid tillbaka 2 toppembryon, inga "fel" på mig, mannen har låg koncentration i sina spermier...
    Har provat akupunktur och örter, fick prednisolon och trombol efter tjat under sista behandlingen... Dock ganska låg dos men hjälpte inte!

    Skicka gärna pm om ni har tips till mig så tar jag inte upp plats i forumet

  • Rosen 76

    Solkatten/ Jag har precis gjort Hysteoskopi i Riga och det kostade mig 700?, plus resa dit då såklart på ca 4000kr.

  • Rosen 76

    Xxx4: Jag gjorde min Hysto i Riga för en vecka sedan och man blir sövd för ingreppet så du känner inget! Har (än så länge) inte heller haft ont efteråt. Väntar nu bara på de provsvar som togs...

    Tror man ska göra operationen ca dag 9-12 i menscykeln. Jag gjorde den dag 9 och tar min Procrenspruta den 23:e inför ÄD.

    Hoppas du fick lite svar!

  • Rosen 76

    Leah: Har tyvärr inget att jämföra med men ja, jag är nöjd med Hyston i Riga. Tyvärr flög jag i högsäsong och då kostar flygbiljetterna alldeles för mycket, betydligt billigare under icke säsong. Sen ska noteras att jag inte tog den billigaste... Valde direktflyg för att ha så lite restid som möjligt.

  • Rosen 76

    Hade tydligen en polyp i livmodern som togs bort under min Hystoeskopi i Riga och lämnades till lab. Inget farligt dock och man undrar ju om det varit denna som gjort att alla mina embryon inte fastnat tidigare???

    Någon med erfarenhet av detta?

  • Rosen 76

    Solkatten: det var egentligen aldrig någon diskussion om vilken jag skulle göra, doktorn valde direkt den med sövning.

    Alla nödvändiga prover togs och den polyp de hittade var på analys. Alla provsvar har jag fått via mail efteråt.

    Vet som sagt inte om de är bättre/ sämre än någon annan. Jag tyckte att det var skönt att göra den stora med sövning direkt så man får fullständigt svar.

    Hoppas det är svar nog

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!