• Mikki

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    April: Jag har haft för hög dos och fick samma symtom som du. Sänk lite tycker jag.

  • Mikki

    Ni som vet att ni har immunproblem och gjort flera ivf som misslyckats, har ni känt något i livmodern under ruvning? Jag har 2 av 3 ggr känt en konstig känsla. Sist så vaknade jag på rd 3 och kände hur det kittlade i livmodern, höll på i 15-20 min kanske (vet inte exakt eftersom jag var så borta) och fick för mig att det måste vara embryot som försöker fästa. Vaknar senare upp av en hulkning och mår lite småilla till och från dagarna efter. Börjar kännas mer och mer som att jag har en "sticka" i magen, kan inte beskriva det på något annat sätt. Det känns liksom irriterat och som det gör när man får en liten sticka i huden, man vill pilla där och dra ut den. Kände det i 3-4 dgr med lite hugg till och från och sen försvann det. Har aldrig känt liknande och mina tankar går mot att det är mitt immunförsvar som sätter igång och attackerar embryot därav känslan av en "sticka" som är inflammerad. Någon som kännt liknande eller har teorier? Funderar på att kontakta dr D ang detta.

  • Mikki

    Ni som ätit kortison vid ivf. Har förstått att man ska börja samma dag som ET. Men behöver man trappa upp också? Elr är det bara ner som är viktigt?

  • Mikki

    Cff: läste att om man kör lågdos ska man ta på morgonen när kortisolet ligger som högst. Lågdos antar jag är -10 mg så vet ej när det gäller högre doser.

  • Mikki

    Robsab: är de vätskefyllda? Jag tömde min vid äggplock, ska ha samma resultat enl studier. Annars kan du kontakta någon som utför sterilisering där man sätter klips på dem. Ska också fungera bra tydligen. En op kan vara riskabel då det kan förstöra blodtillförseln till äggstockarna så det kan bli svårt att få ut ägg. Jag har gjort MASSOR med research kring detta.

  • Mikki

    Robsan: var inte det. Det är en risk, men det behöver inte vara så. Men det är bra att veta det innan man tar beslut. Jag har opererats och fick veta detta efteråt och blev väldigt besviken över att jag inte fick den infon så jag kunde göra ett eget val utifrån det.

  • Mikki

    Du har helt rätt. Men inte bara. Stämmer det inte?


    Zinfandel skrev 2013-10-07 10:42:05 följande:
    Gamblar och gissar att det är en svensk läkare som sagt det

  • Mikki

    Jag blödde lite efter insättningen vid fet. Det var även blod på katetern när de tog ut den. Hon sa att vissa är känsliga när man går igenom tappen och att det inte skulle påverka chanserna. Dock har jag aldrig blivit gravid men det har jag inte blivit när jag inte blödigt efteråt heller...

  • Mikki

    Zwillinge: jag har läst att till dag 2-3 så är det något i äggets DNA som gör att det delar sig. Efter det är det spermiens DNA som tar över och bestämmer celldelningen. Det är något som inte går att förutse i spermiernas kvalité.

  • Mikki

    D-vitamin är olika bra beroende på vilken världsdel man är ifrån har jag läst. Asiater fick sämre gravidresultat med D-vitamintillskott.

  • Mikki

    Snart lycklig: följer er i tråden även fast jag inte gör immunterapi. Dock har jag ingen egen tråd som jag passar i för tillfället och denna är den som kommer närmast. Ville bara säga att jag tänker på dig idag på din TD och hoppas av hela mitt hjärta att det blir ett positivt resultat! Kramar!

  • Mikki

    SL: men du har kämpat och gjort allt du kunnat! Det är en sak som är säker. En förebild för många skulle jag våga säga. Fan vad livet är orättvist!!!!

  • Mikki

    Stort grattis Snart Lycklig! Har följt dig (och er andra) i den här tråden de senaste 3 åren. Idag läste jag något som fick mina ögon att tåras. Fantastiskt! Du inger hopp till en som känner sig hopplös. Kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!