• Äldre 27 May 12:55
    3979084 visningar
    35643 svar
    35643
    3979084

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    hej alla!
    är ny på tråden! har försökt få barn i över 7 år(fyller snart 40), gått igenom 3 ivf, varav 1 tog sig, slutade i MF v 8, 2 spontana graviditeter som tyvärr slutde i MF v 7,9 
    Började tröttna på att det aldrig blev vår tur, gått på akupunktur, dricker örtte(då min kropp blev riktigt illa dän efter sista ivf i sep) började fundera på varför inget ville ta sig!!!
    Har länge gått och funderat på att jag är ju aldrig sjuk, berättat detta för alla läkare jag mött genom åren och de har bara sagt att det är positivt, men om det är för starkt? har jag frågat - oh nej, det kan det inte vara...(när ska svenska läkare titta vad som sker utanför sveriges gränser).
     
    Efter läst mycket på nätet så kontaktade vi Dr D i Athen och i mars så sa han att jag skulle börja med DHEA, fishoil och angus castus.
    I slutet av april besökte vi honom i Athen, underbart! Han trodde inte att jag hade för högt immunsystem, utan att mina ägg var dåliga, då jag för ca 7 år sedan drabbades av allergi + att jag har "vita fingrar och tår" utan att det kan vara kallt, så förklarade Dr D att jag har haft en frysbox till mina ägg istället för en ugn att baka dem i...
    .
    Nu har jag chockat Dr D genom att bli gravid, vi hann inte ens få provsvaren från USA, vilket visade att jag visst hade för högt immunförsvar, CD 56 låg på 18,3% (både arg, besviken men ändå glad att ÄNTLIGEN fått ett svar på alla våra misslyckade IVF + MF) tänk om jag vetat detta innan. Nu är det full panik, jag behövde IL omgående, ringt 20-30 läkare/kliniker, ingen vill hjälpa mig....helvete!!  råkar ha en dansk väninna och hennes mamma är läkare, så hon satte det i fredags, hoppas det inte är för sent, haft lite små blödningar-vilket skrämmer skiten ur en att få ännu ett MF, vet inte hur mycket mer man ska klara av....

    Är det ngn som vet hur ofta man ska ta IL?
    tips på läkare som vill hjälpa mig med IL, bor i skåne, men har inga problem att förflytta mig om så behövs... vill så gärna att det ska gå vägen denna gången. 

    tacksam för svar!!  

  • Äldre 27 May 16:36

    Tack snälla TWH, jag ska ta prover imorgon för att se hur jag reagerat på första IL behandlingen. 
    Är lite stressad att jag fick IL för sent eftersom apoteket inte godtog Dr D recept, så fick jag fuska på annat sätt+ hitta ngn som vill sätta droppet eftersom ingen läkare jag kontaktade ville hjälpa mig.
     

  • Äldre 27 May 19:24

    TWH, glömde ju säga GRATTIS till magen! Känns helt underbart att veta att det fungerat för dig, så kanske finns det hopp även för oss!! Kommer fortsätta med support från Dr D.

  • Äldre 28 May 11:23

    Stort grattis - snart lycklig!!

  • Äldre 1 Jun 07:51

    Lycka till Lully!!!

  • Äldre 5 Jun 08:19

    Helvete, mensblod idag!! Måtte det inte vara missfall igenð??ªorkar inte ett till!! försöker tänka positivt, idag skulle jag fått mens, så min kropp kanske inte förstått att den är gravid!?! Någon som varit med om liknade? Har inte ont, bara konstant molande.
    Mailat dr D så får vi se vad han tror!

    Kram på er

  • Äldre 5 Jun 09:03

    Är i vecka 8

  • Äldre 7 Jun 12:15

    ännu ett missfall, hur många ska man orka med, trodde verkligen att det var vår tur nu.... nu när vi tror fått reda på vad som varit problemet innan och ändå skiter det sig, fattar ingenting!

    kom ut en "säck" som dr D vill att jag ska skicka på analys, men enl min gyn gör man inte såna tester, någon som vet??? Dr D vill säkerhetsställa om det var kromosom el immun som orsakat sista missfallet...
     

  • Äldre 7 Jun 13:01

    TWH - detta var 4:emissfallet.
    säcken ligger i "natriumklorid" i kylskåpet 

  • Äldre 7 Jun 15:09

    TWH- bor i skåne, hann inte se hjärtslag, skulle på UL på tisdag...

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!