• FineS

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej tjejer!:) 

    Jag är så imponerad, vilka kämpar ni är!! 

    Jag har följt med denna tråd ett tag, men inte skrivit något. Men nu på måndag har jag tid hos Dr. D och hoppas att jag också snart blir gravid efter utredning i Aten. 
    Dr D tror att vårt problem är min äggkvalité. Jag tycker det är så himla härligt att någon äntligen vågar säga att det är där felet ligger, för själv har jag känt så länge. Orsaken till att äggen är av sämre kvalité tror han beror på att mitt immunförsvar attackerar äggstockarna, på samma sätt som det attackerar min hud och sköldkörtel t.ex. Jag har ju också känt på mig att immunförsvaret har ställd till det. 

    Undrar om någon har tips på ställe i sthlm som kan sätta IL dropp? Vet ju inte om jag behöver det än, men bra att börja leta i god tid. 

    Kram
     

  • FineS
    che71 skrev 2013-04-05 12:18:22 följande:
    Välkommen hit !!
    Så bra att du ska till Aten också!
    Kram
    Tack che!! Hoppas allting är bra med dig och plutten i magen:) Kram
  • FineS

    En kort fråga, är det någon här inne som har DHEA till övers som jag kan köpa eller har en länk till hemsida där jag kan beställa? Dr. D vill at jag börjar så snabbt som möjligt men jag är fortfarande i Aten och tänkte kanske det var bra att jag beställer nu så att det finns hemma när jag kommer tillbaka. Allt gott:)

  • FineS

    Åh, tack S! Då ska jag kolla där:) Vet du hur mycket det kostar på nätet ungefär? Så jag har något att jämföra med;) kommer ju oavsett köpa med mig lite här ifrån om jag hittar.

  • FineS

    Det förstår jag! Kommer du ihåg hur mycket? Så att jag inte står i kassan och blir chockad över priset:p

  • FineS

    Ett kort svar Helena, då jag skriver från mobilen..;) Jag skulle nog göra ivf först, visst det är inte säkert det funkar men man kan få svar på vart felet ligger, eller annan värdefull information. Dr D gick genom mina beh resultat och misstänkte direkt dålig äggkvalite, vi hade nog inte vetat det utan att ha gjort ivf. Lycka till hur du än väljer att göra!

  • FineS

    Fick tillslut köpt DHEA i Aten. 50 euro för 90 tabletter var rätt dyrt, men nu har jag iaf så det räcker i en månad. Är det bara att säga hejdå till kvinnligheten nu då?;) Ni som tar det vad är de vanligaste biverkningarna och hur länge sitter dom i? Hur länge har ni fått äta? 3-4 månader tror jag att jag blev ordinerad, men minns inte exakt. 

  • FineS
    che71 skrev 2013-04-18 07:41:51 följande:
    Jag mailade i tisdags innan lunch FBC svaren från samma morgon.
    (Samt frågade om jag skulle ta IL dropp som i onsd som förslag eftersom det var nästan 2 veckor sen i o med resan.)

    Sen på em efter VUL nytt mail om den ofostriga grav.
    Så 2 dygn nu.

    Jag frågade också längst ner i mailet om det där "asto"värdet från de grekiska proverna som var alldeles för högt (har frågat innan också men inte fått svar) samt om USA proverna o hur vi ska göra, om vi kan få de pengarna tillbaka eftersom jag inte vet hur jag ska kunna få de proverna tagna här hemma.
    Vet ju inte ens om han läst mina mail.

    Ingen annan här som hade förhöjt "asto" värde på de grekiska proverna?
    Jag hade lite förhöjd asto värde, och det sa han berodde på en liten infektion i kroppen mest sannolikt i halsen. När jag tänker efter hade jag faktiskt lite "trång" hals dagen efter vi kom hem från Grekland.. Men blev inte sjuk, för det blir jag typ aldrig. 
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!