• Äldre 13 Mar 10:52
    3979055 visningar
    35643 svar
    35643
    3979055

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej,

    Jag är ny på immunitetsfronten men har en lång historia av oförklarad barnlöshet och misslyckade IVF:er. Har följt denna tråd ett tag och vill tacka för all information som finns att hämta här och för att ni alla delar med er. Vi har varit i kontakt med Dr. G och blivit uppmanade att göra immunitetstester. Vi hoppas dock slippa åka över till London och försöker hitta någon som kan dra blodet här hemma, så att vi själva kan skicka över det till Chicago för analys. Vi hoppas också slippa köpa rören från Dr. G eftersom vi i så fall måste betala fullpris för proverna, plus betala för allt här hemma samt frakten. 


    Bor i Göteborg och lyckas inte hitta någon som är villig att hjälpa till. Fertilitetscentrum sa först ja, men sen ändrade de sig när de såg hur många rör det rörde sig om. Är det någon här inne som har tips om vart i Göteborg jag kan vända mig? Känner mig också lite orolig för frakten med FedEx, som verkar ta 48 timmar på sig fram till Chicago, och då är det ju gränsfall huruvida blodet birvit för gammlat. Har ni några kloka tips och inlägg så blir jag jätte tacksam :)

  • Äldre 13 Mar 13:47

    Det har löst sig! Fick superfint bemötande av min vårdcentral, som lovade hjläpa mig med blodproverna som skall till Chicago. De vill dock jag kollar upp ordentligt kring vilka provrör som skall användas och hur de skall hanteras. Ni som skickat själva, har jag förstått det rätt att det är rören med grönt lock, och att de inte skall centrifugeras. Bara vändas ett par gånger så att blodet blandas upp med gelen så att det inte koagulerar.

  • Äldre 18 Mar 14:04
    Zinfandel skrev 2014-03-17 21:28:16 följande:
    Här är mailadressen
    [email protected]
    Jag har också mejalt nu Skrattande
  • Äldre 20 Aug 09:33

    Hej på er alla fantastiska kämpare,


    Är inne på min första immunitetsbehandling och har precis genomgått två omgångar LIT via dr Gorgy. Resultaten av min första LAD var väldigt låg, vilket inte var så konstigt då jag tyvär aldrig lycakts bli gravid, men nu efter två omgångar LIT visar resultaten ÄNNU lägre siffror. Hur är detta möjligt? Vi har en konsultation med dr G i morgon, får se vad han säger, men ni är så kloka och duktiga så jag skulle gärna få er input också om ni har möjlighet. Vi skall göra en IVF här i Sverige i september och kommer komplettera den med immunitetsbehandling. Troligen blir det IL-dropp, Neupogen och lite annat smått och gott  Försöker tro på de behandlingarna och inte lägga för mycket energi på det dåliga resultatet av LIT-behandlingen.

    Kram på er alla, ni är fantastiska och så fina mot varandra. Det är en trygghet att följa denna tråd, även om jag själv inte varit så aktiv tidigare.

  • Äldre 22 Aug 07:53
    Zinfandel skrev 2014-08-20 21:34:42 följande:
    Engelsmännen är glada för sina LAD-tester Flört men det kanske inte är där ni ska lägga fokus?? Jag antar att Dr G ville köra vidare ett par omgångar LIT till..? Jag hade nog istället satsat på IL och med Neupogen (& Ivig) så åstadkommer man i stort sett samma resultat som med LIT.

    Haha, du var spot on Zinfandel Visst rekommenderade han fler LIT-behandlingar, men vi avböjde. Blir Intralipider, Neupogen och extra progestoron i stället, blir nog bra. Jag glömde dock att fråga om Prednisolon, ska nog be om det med. Ser att många brukar köra med det här.

  • Äldre 27 Nov 09:21
    Heystella skrev 2015-11-26 22:02:42 följande:

    Tar också gärna emot tips om någon som kan hjälpa till med IL-dropp i Göteborgsområdet. Vet att Marie finns i Sthlm, men att kunna spara in en hel del restid är ju aldrig fel

    Tänkte bara säga att om någon har frågor om Dr Gorgy i London och hans behandlingar är det bara att skicka ett PM (såg en bit bak i tråden att någon hade frågat om LIT m.m.)

    Kram på er!


    Är inte så aktiv själv här i tråden men är inne och läser då och då för att få lite tips och idéeer samt för att se hur det går för er alla. Blir lätt lite fast om jag är inne och läser för mycket så jag försöker ta det i lagom doser Kyss 


    Har själv varit nere hos dr D i förra veckan för FET (äggdonation) och har precis varit och tagit blodprov, HCG. Ikväll vet vi hur det gått, hjälp! Har aldrig varit så här nära en graviditet tidigare, har alltid börjat blöda innan testdag och känt att det itne blivit något. Denna gången lever hopper fortfarande, även om jag haft lite brunt på pappret sedan i tisdags. Så länge det bara är brunt försöker jag lugna mig själv och tänka att det fortfarande kan gå vägen. I övrigt kommer och går känningar med molande i nedre delen av magen, mycket vissa dagar och ingenting andra dagar. Man kan bli tokig för mindre Tungan ute

    Jag får hjälp med IL, blodprover och VUL hos en privat barnmorskeklinik i Göteborg. Dom är fantastiska och väldigt tillmötesgående. De är också nu ganska insatta i dr D´s behandolingsform då de hjälpt mig massor. Inboxar er Heystella och pipperoni Glad 

    Önskar er alla en fin fredag. Själv ska jag våndas till ikväll då vi ska titta på resultatet av blodprovet. Det absurda i det hela är att vi igår fick samtal från SU att vi blivit godkända för ÄD, och att de redan har en donator till oss. Fantastiskt besked och underbart att veta, men en konstig känsla att inte bli överlycklig när dom ringde då jag ju hoppas jag redan är gravid Hjärta 

  • Äldre 27 Nov 09:29

    Tips för er som behöver hjälp med IL, blodprover och VUL i Göteborgsområdet!

    www.barnmorskehusetivast.se/
    www.facebook.com/Barnmorskehusetivast

    Anneli och hennes personal är fantastiska och har hjälpt mig otroligt mycket under mina behandlingar med dr D. De är insatta i processen och otroligt häjlpsamma och tillmötesgående. Jag har stämt dem och det var ok för dem att jag tipsar här Kyss

    Har även fått häjlp med IL på Hagakliniken de gånger Anneli inte har haft möjlighet.

  • Äldre 27 Nov 21:31
    mom2012 skrev 2015-11-27 21:24:36 följande:

    Tänker på dig foreverhope. Hur har det gått?


    Inte fått resultatet från Werlabs ännu... Plågsam väntan! Rädd vi inte får det ikväll...
  • Äldre 27 Nov 21:42
    Maraki73 skrev 2015-11-27 21:33:06 följande:

    Vad har du tagit för prover?


    Testdag idag, väntar på svar på Hcg. Antiklimax om det inte blir klart förrän efter helgen.
  • Äldre 29 Nov 13:40

    Fick svar igår, hcg < 3.0 så det var ju inte så bra... Men bättre än någon annan gång då jag bara haft < 0.6 tidigare. Denna gång har jag äntligen bevis på att jag varit gravid, första gången någonsin på 10 år <3 Fokus på det och fantastisk att ha hittat rätt behandling hos dr D. Nu tittar vi framåt och nästa gång ska det hålla hela vägen. Tack för ert stöd alla underbara.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!