• LinneaSvea

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej på Er!
    jag brukar hålla till i lite andra trådar men här inne verkar det vara en himla aktivitet Jag är 43 (44 till sommaren) och jobbar sen ett år tillbaka med ett litet syskon vilket inte går så bra. Mina värden ser bra ut dock vet jag att jag har lågt amh-värde som verkar ha blivit bättre med prasteron, jag vet inte om det funkar eller ej men inget vill sig i alla fall och jag är inne på sista versen rent åldersmässigt. Jag vill så gärna få en liten till...
    Min fråga är för jag läste här i tråden att svettningar kan vara ett tecken och nu när jag tänker efter har jag ofta par nätter då jag vaknar och är svettig, detta runt eller strax efter ägglossning. Jag har trott att det kanske är klimakteriet som är i antågande men sen läste jag här inne att det kan vara ett immunförsvarsproblem.
    Eftersom min sambo inte är lika samarbetsvillig i detta fallet är enda alternativet att köra på hemma men jag vill naturligtvis göra allt som står i min makt för att försöka. Får man åka till Aten för utredning själv eller måste sambon följa med? Vad kostar en sån här resa med konsultation och immunprover, vilken budget ska jag ha för en första konsultation/provtagning??

    Jag griper som sagt i alla halmstrån....
    Tack snälla för att ni finns!

  • LinneaSvea

    En fråga till.... Vet någon hur man kan sänka sitt TSH och FSH via kost eller vitaminer?? Och vilka vitaminer/kosttillskott äter ni här inne under tiden??
    TACK!!!

  • LinneaSvea

    God morgon!
    Vet har ni några tips på vad man kan äta/göra för att få en bättre/tjockare slemhinna vid ägglossning? Är det östrogenplåster man ska ta och isf hur och när tar man dem. Funkar receptfria klimakterieplåster på apoteket?
    Sen blir jag lite nyfiken, vad är fbc prov för något och vad säger det??

    Ha en bra dag där ute alla kämpar!

  • LinneaSvea

    Pink lily, får jag fråga vad är optimala värden i fertilitetssammanhang på dessa prover?? och är det någon som vet hur jag kan få en hyseroskopi gjord i Göteborg, det verkar inte finnas någon som vill göra det på mig, blir 44 i sommar.

    Jag försöker bara med hemmaförsök då min sambo inte vill göra något annat men jag följer er alla här inne

    Tack för hjälpen!
     Och lycka till alla!!

  • LinneaSvea

    Hej alla och jättegrattis till alla plus!!! Härligt! Själv fick jag mens idag . Men vi gör ju bara hemmaförsök. Jag har en fråga ang trombyl, varför tar man det?? Kan jag ta det som bara försöker hemma och när börjar man isåfall? Är det receptfritt och hur mycket/ofta tar man det?? Tacksam för alla svar, råd och tips! Kram!

  • LinneaSvea

    Hej,
    jag har en fråga angående hysteroskopi. Jag bor i Göteborg och det verkar inte som om en enda gyn utför denna undersökning. Jag ringde tom till IVF center här i Gbg och de säger att de aldrig gör detta i ivf syfte. Att det bara är en undersökning där man går in och bara tittar, stämmer detta?? och vet ni någon i Göteborgsområdet som kan tänkas göra det i detta syfte. Och vad gör man vid en hysteroskopi?? Tack snälla för svar!

  • LinneaSvea

    Tack snälla redan47, hur går det för dig??  Jag fick min mens nu i lördags så jag är lite deppig. Länken du pratar om kan du skicka om den? och vet du möjligtvis någon vettig gyn i Gbg som jag kan prata med ang detta??

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!