• Äldre 19 May 10:36
    3978978 visningar
    35643 svar
    35643
    3978978

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej alla, jag är en tjej som bokat resa till Aten och Dr D. Jag reser på måndag och tillb på onsdag i veckan som kommer. Jag reser själv och vill gärna bo nära kliniken. Eftersom det brådskar, då jag åker tidigt i övermorgon, undrar jag om någon vill hjälpa mig med tips. Har lite problem att gå tillb i tråden o leta och kommer inte alls in vi datorn, så snälla hjälp mig. Jag följer er tråd, men håller annars till i tråden 45 år och planerar IVF. Där kan ni läsa min historia, om ni vill. Den är dessvärre inte så rolig. Kram och lycka till önskar jag er alla, oavsett var ni befinner er. 

  • Äldre 19 May 10:39

    Jag var nog lite otydlig, men jag vill ha tips om hotell nära Dr Ds klinik.

  • Äldre 19 May 16:49

    Hej igen, jag har bokat på Olympic. Tack f tipset. Fick idag samma tips fr Dr D. Finafina, vilken underbar man du har! Jag har nu varit och växlat lite pengar och hämtat ett bokpkt, med bl a Is tor body baby friendly? Svårt att hinna m den innan måndag morgon! Dessutom så dålig som jag är på engelska. Kram.

  • Äldre 20 May 14:56

    Tack snälla söta ni!! Jag hoppas verkligen att det går bra.

  • Äldre 20 May 22:12

    Tack alla ni för ert engagemang och era lyckönskningar. Kramar till er alla. 

  • Äldre 22 May 23:29

    Hej alla, kort lägesrapport fr Athen. Allt har gått bra, trots min knaggliga engelska. Jag var nervös innan, hoppade tom över lunchen. Jag har min ålder mot mig och min mans prostatit. Jag har precis fyllt 46!!!! Det positiva är att Dr D inte träffat ngn mer fertil 45-46- åring än mig i sin karriär, MEN dt betyder inte att jag har större chans. Det behövs tur, samma tur som du Lully. Dr D sa att du hade turen på din sida. Jag är välkommen att göra ivf m egna ägg hos dem. Det är inte alla förunnat. Dock talade han om de ökade chanser som dt skulle innebära m ÄD. Nu måste jag hem t min man och snabbt sätta en plan. Dr D kom också själv till hotellet f att sätta IL-dropp, då ingen sköterska hade möjlighet. Han kom i mysbyxor och var lika trevlig fast han säkerligen var trött. Just nu verkar det vara en liten topp, lite hektiskt. Han nämnde också att han tycker vi svenskar är så trevliga och pålästa. Vi vet vad vi pratar om och vad vi vill när vi kommer, precis tvärtemot grekerna, som han måste övertyga. Som en del vet har min tvillingsyster precis blivit gravid m sitt fjärde barn, egna ägg och ett "misstag". Hennes första vid 36 års ålder var gm ivf, de övriga på egen hand. Säkerligen samma immunproblematik som jag, som enl Dr botades genom en graviditet och därför sedan lyckats själv. Av olika skäl fick jag inte möjligheten tidigare. Mkt nöjd med att jag orkade ta tag i detta när jag för övrigt inte alls mådde bra. Får se nuvhur vi går vidare. Kram

  • Äldre 26 May 09:51

    En fråga till alla erfarna; har ngn blivit svullen i sina fötter och anklar efter IL-dropp? Jag har sedan jag kom hem fr Aten varit MKT svullen, inte benen, bara anklarna o fötterna. Dt har varit ganska extremt. Trodde dt var flygningen, f då brukar jag svullna, men dt har varit än mer i förrgår och igår, naturligtvis värre på eftermiddagen o kvällen. Min akup trodde dt var njurarna som inte riktigt orkade med två ivf två månader efter varandra. Ngn som har erfarenhet?

  • Äldre 6 Jun 07:50

    Hej alla, hoppas ni mår bra! Är dt ngn som vet var jag kan gå för att göra UL/VUL en fredag, lördag, söndag? Likaså om jag behöver blodprover för LH och Estradiol/östrogen motsvarande dagar? Dessutom behöver jag få provsvaren samma dag. Jag har möjlighet att gå t min ordinarie gyn mån-tors nästa vecka och veckan därpå, sedan går han på lång semester och då behöver jag en ny gyn alla dagar! Dt är ju inte säkert att dessa dagar då min nuvarande gyn arbetar passar min cykel och de dagar Dr D vill ha svar på diverse. Ni får gärna inboxa mig om ni inte vill skriva öppet. Snälla hjälp mig! Jag kommer att göra en behandling hos Dr D i Aten i denna cykel. Jag började spraya efter ordination i söndags. Fått behandlingsplanen och dt blir riktigt svårt art få ihop, eftersom jag inte har tillgång t gyn och provtagningar 7 dgr i veckan. Snälla inboxa mig också om vem och var jag kan få hjälp med IL-dropp. Jag har fått IL en gång i Aten och allt gick bra, så jag vet att jag tål den. Jag har IL-droppåsar hemma, men inga nålar. Nästa Intralipid-dropp behöver jag kanake i helgen el på måndag. Snälla, om ngn kan hjälpa mig, så jag slipper lite av den enorma stressen. Alla tips välkomnas. Jag bor i Stockholm. Kram.

  • Äldre 6 Jun 08:50

    Hej Hjärtefröjd, det är nog skillnad när jag även gör IVF hos honom. Han vill följa upp visa bestämda dagar efter sprutstart och om om de infaller på helg blir det problem. Då jag flrst sprayar kan man i viss mån planera sprutstart. Vilken klinik går du till som har öppet fredag? Jag har ju ingen klinik som jag går t i Sverige pga av min ålder, varför jag gör hela behandl i Grekland.

  • Äldre 6 Jun 20:13

    Zinfandel, om jag fattat allt rätt, så ligger det runt 30000,- inkl allt, ev infrysning, AHA, osäker på om microinjecering/ICSI ingår, men jag tror det.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!