• Äldre 7 Jul 18:40
    3978888 visningar
    35643 svar
    35643
    3978888

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Någon här i forumet som fått höga NK Killer cells och vilken medicin tar ni? I sverige tar man humira injektion men det tyckte Peny var för starka grejer. Jag har 443 på nk kilen cells där referensen va mellan 80-173 .

  • Äldre 7 Jul 18:42

    Glömde fråga. Hur hanterar serum recept om man ska hämta ut medicin i sverige? Någon som vet? Vi har mailats flera gånger och än så har hon ännu inte skickat något (hon svarar dock på alla mail). Någon som fått recept av Peny att ta ut på apotek i sverige?

  • Äldre 8 Jul 19:24

    De är CD6, CD16, CD56 och ref värden är 80-170 samt <12% (jag skrev 143 av misstag). Jag hade 464 och 15%.

  • Äldre 8 Jul 22:13

    SaraBara - du kommer gå under om du anklagar dig själv för vad som hänt och om du gjort något fel osv. Mest troliga orsakerna till missfall är att det är något fel på embryon.

    Hur ser planen ut nu. Tänker ni göra fler försök?

  • Äldre 9 Jul 19:22

    SaraBara jag kan ej föreställa mig vad du går igenom. För din skull kanske de kan göra en obduktion av det lilla fostret? Så får du ev svar där också?

    Styrka till dig!

  • Äldre 15 Jul 18:01

    Anna vad är ery-max? Jag fick mitt recept REK via posten. Ditt låter ju smidigare!

    Jag undrar om någon använt Neupogen och vilka doser? Jag ska ta 1 UI per dag men apoteket kunde ej översätta åt oss. Jag fick 5 ampuller med 1 ml vardera. Det kändes väldigt lite! Plus att jag inte lyckas hitta en översättning på nätet mellan ml och UI. Hjälp :).-

    Medicinerna va väldigt dyra me. Har ni fått någon svensk läkare att skriva ut samma eller kör ni grekiska recept och tar kostnaden?

  • Äldre 15 Jul 19:02

    Har inboxar dig HRE

  • Äldre 15 Jul 19:03

    Är Neupogen billigare i Grekland? Någon som vet?

  • Äldre 15 Jul 19:51

    Jag har sett flera forum nämna just Bactierell Vaginos. Min IVF klinik hemma I sverige menar på att 5 dgr kur Antibiotika skulle lösa det, men jag ser att flera Grekiska kliniker skriver kurer på iaf 30 dgr.

    Biter inte antibiotikan på 5 dgr kort kur då? En kur på 30 dgr är rätt agressivt.

    Det är väldigt spännande att läsa och jämföra era mediciner som ni fått och vad jag själv fått!

    Vi var i Grekland för ett tag sedan och valde att göra utredningen där men vår IVF hemma i Sverige. Det kändes enklast när vi använder våra egna spermier och ägg. När vi väl går över till äggdonation (vi är oerhört nära det steget nu) så gör vi nog på annat sätt, för delad behandling mellan Grekland och Sverige är ganska meckigt. Det lät bra på plats, men väl hemma så har vi fått kämpa lite extra för att få behandlingsplan mm av båda klinikerna. De grekiska medicinerna är värst att få till, jag har jagat personer som kan ge Intralipid-droppet mm mm. Det har varit ganska jobbigt men det har gått. Vår vårdcentral var snälla att erbjuda sig att sätta iaf de 3 första droppen.


     


     

  • Äldre 16 Jul 20:41
    Snart lycklig skrev 2015-07-16 15:24:56 följande:
    Har du några tips, för jag kämpar som en dåre för att få igång amningen, jag lyckas endast få ut som max ngn ml. Jag pumpar också efter varje försök till amning/sondmatning. Vår kille föddes den 5/7, alltså dagen innan er tjej kom. Börjar bli både ledsamt och tröttsamt. Vill ju så gärna amma honom.
    Hej. Jag var också nervös och spänd inför amningen när vi fick vår första (försöker med syskon nu). Jag fick hjälp av barnmorskan som tryckte dit barnet på bröstet på mig. Sen läste jag en del  I amningsjourens papper. Ring gärna dem, amningsjouren menar jag. Ett annat tips om/när det kommer igång - jag vägde barnet innan amning och efter, så jag visste att barnet hade fått I sig tex 200 gr eller 400 gr. Just det gjorde mig trygg att det funkade (kändes inte som att det funkade alls ärligt talat, men viktökningen innan och efter sa ju sitt). Lycka till!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!