• Anonym

    sambon registrerad på dejtingsajt

    Fråga honom rakt ut istället att du såg det mailet. Men sen så verkar det som han inte har något att dölja om han kollar sin mail bredvid dig.

  • Anonym

    Bli medlem och låtsas vara någon annan, sen raggar du på honom där. Då får du veta sanningen iaf. Att fråga är som 50/50...

  • Anonym

    Jag har varit tillsammans med min särbo i tre år, när jag skulle kolla något på hans dator för ca 1 mån sedan. Upptäckte jag att han hade gått med i zoosk.

    Jag visste då inte vad det var, misstänkte bara genom den stora "hjärtikonen". Så jag frågade honom och han sa att det bara var en kul grej för att kolla vad det var, men att han skulle avregistrera sig.

    Jag trodde honom, men tiden har gått och inget händer. Jag har påpekat detta flera ggr och undrat varför han är med. Får till svar att det är inget att bry sig om då han inte skriver till ngn. 

    Men eftersom han aldrig tar bort profilen och varje gång han startar datorn är inloggad och det kommer massa grejer därifrån, var jag så ful så jag ville kolla honom.

    Gjorde själv  en profil där, och han nappade direkt och började chatta med mig. Hur många andra som han chattar med vet jag inte.

    Säger att han är singel och vill att vi ska träffas mm 
        

  • Anonym

    Det är bara att gå in och av regga sig  sig.Har gjort det och har inte fått ett enda mejl sen dess

Svar på tråden sambon registrerad på dejtingsajt