• Äldre 8 Mar 19:20
    45800 visningar
    242 svar
    242
    45800

    ProgesterAll??

    Hej!

    Jag är också oförklarligt barnlös, har gjort 4 ivf försök, missfall på det senaste. Tog en paus och tänkte prova krämen för att förlänga lutealfasen som jag tidigare upptäckt varit kort, har annars alltid regelbunden menscykel på 26-27 dagar. Blev gravid första månade jag testade krämen, dock slutade det i missfall, säkert inte krämens fel utan andra orsaker till det. Tror krämen hjälpte mig att ens bli gravid naturligt, då jag aldrig blivit det tidigare, för att den just förlängde min lutealfas.

    Man börjar smörja sig på ÄL+2 dagar, smörjer morgon och kväll. Mådde bra när jag tog krämen, inga biverkningar. Jag kommer definitivt att använda den igen. Lycka till!

  • Äldre 29 Mar 15:39
    #14
    Grip skrev 2012-03-27 22:14:05 följande:
    Ok, nu har jag fått min kräm. Äl troligtvis på måndag-tisdag, återstår att se om jag vågar använda den.. Är det någon mer där ute som har erfarenhet av den?
    Klart du vågar använda den! Den är inte skadlig och kommer förlänga din lutealfas något. Jag vågade och blev gravid naturligt för första gången nånsin, på första försöket efter många ivf:er. Vet flera här på FL som använt den och det har gått bra, de har fått sina bebisar tillslut. Jag kommer använda den igen garanterat. Lycka till och hoppas nu det "tar sig"
  • Äldre 12 Apr 10:37
    #17

    Jag vet många som blivit hjälpta av endast krämen här på FL, och då har de provat en hel del "tyngre mediciner" innan som kortison, blodförtunnande fragmin, IVF mm.
    Visst kan man lyckas på helt egen hand också utan någon hjälp, men har man försökt i mer än 1-2 år utan så finns det väl inget att förlora? Vågar man inget så vinner man inte heller.

Svar på tråden ProgesterAll??