• Grip

    ProgesterAll??

    TovaLova: Har du vågat prova? Hur har det gått? Är så nyfiken på detta...

    Vi har försökt i över ett år, utredning visar att allt är bra utom en troligtvis blockerad äggledare. Nu försöker vi på egen hand ett tag till och då börjar man ju givetvis googla på alla möjliga "hjälpmedel"!

  • Grip

    Grattis, hoppas det går bra för er!

    Ok, nu har jag beställt krämen, så får vi se om jag vågar använda den. Min cykel är väldigt regelbunden med 27-29 dagar och en lutealfas på 10-11 dagar. Lutealfasen kan kanske förlängas lite..
    Men jag vet att om mensen blir sen och jag börjar få en massa symptom som jag inte brukar få så kommer jag ju börjar hoppas en massa och sedan blir besviken..
    Suck..

  • Grip

    Ok, nu har jag fått min kräm. Äl troligtvis på måndag-tisdag, återstår att se om jag vågar använda den.. Är det någon mer där ute som har erfarenhet av den?

  • Grip

    Hehe.. lätt för dig att säga! Jag vill minnas inte du inte var särklit stursk du heller! Flört

  • Grip

    Ok, nu har jag börjat! En grön ärta morgon och kväll. Får se vad som händer nu. Tror att jag har äl från min blockerade äggledare så det blir nog inget ändå, men då kör vi skarpt läge nästa äl istället!

  • Grip

    Hej på er!

    Nu kan jag uppdatera! Mitt användande resulterade i just ingenting. Inga biverkningar, ingen graviditet, ingen längre lutealfas. Att graviditeten uteblev kom inte som någon chock då ägget troligtvis släppte från den sidan som jag har blockerad äggledare, men jag trodde ändå att lutealfasen skulle påverkas.
    Kanske även skall tillägga att vid utredningen så hade jag bra värden så att tillsätta progesteron till redan bra värden kanske inte påverkar något. Vad vet jag...

    Denna kommande cykel kommer jag nog inte använda den då vi eventuellt skall göra IVF vid nästa mens och då vill jag inte ha andra hormoner som spökar i kroppen.

    Lycka till ni andra!

Svar på tråden ProgesterAll??