• katze

    Den jäveln runkade!

    min man satt och bajsade när jag kom hem en gang fatta att han fick spö sen

  • katze
    Anonym (Förbannad) skrev 2012-02-06 09:21:44 följande:
    Han respekterar inte mig, som jag ser det så har han varit otrogen vi tycker alla olika eller hur och så här känner jag.
    för fy fan att älska sig själv man ska ju bara älska sin partner.
  • katze
    Josse112 skrev 2012-02-06 09:37:37 följande:
    Jag ser det inte som otrohet direkt, men känslorna det väcker är snarlika. Bäst kan jag beskriva det som upplevelsen av ett otillåtet gränsöverskridande i förhållandet, ett rejält svek av mitt förtroende helt enkelt.
    jag tycker ju att det later som om du skulle behöva jobba pa ditt eget självförtroende. det är lite som att bli svartsjuk för att man kliar sig när det kliar.
  • katze
    Anonym skrev 2012-02-06 09:49:47 följande:
    Om du bemödar dig med att läsa så anser ts att det är otrohet, alla drar sin gräns olika. Vissa vid en blick, andra vid en kyss, andra vid samlag osv. Du kan ju inte säga att ts tänker fel, för det finns inget rätt och fel i den här frågan.
    jo det gör det om man börjar dra in respekt i det hela. för det är inte att respektera sin partner om man förbjuder onanai.
  • katze
    Josse112 skrev 2012-02-06 09:52:42 följande:
    Ja, du kan tycka att det låter som om jag behöver jobba på mitt självförtroende, men det är ett ganska underligt uttalande efter att jag precis har förklarat att det handlar om frihet att välja hur man vill leva. Ungefär som att säga att människor som lever i polyförhållanden inte har självförtroende nog att våga befinna sig i ett monogamt förhållande i rädsla för att ingen skulle kunna älska dem alléna.
    det finns ganska stora skilnader men vist i grunden har du säkert rätt. därimot tycker jag att det är en väldigt konstig sak att bli svarsjuk över efter som det inte handlar om att man väljer att onanera framför att ha sex (ts var ju inte hemma) det är alltsa inget hot mot dig.
    och om din man far utlösning i sömnen?
  • katze
    Anonym skrev 2012-02-06 09:55:23 följande:
    Det är inte att respektera sin partner att onanera heller om ens partner mår dåligt av det eller ser det som otrohet.
    nej det är det inte men jag tycker att det är nagot som man inte kan förbjuda sin partner. det är lite som att säga att man inte far kissa för parnern mar daligt av det.
  • katze
    Josse112 skrev 2012-02-06 10:01:46 följande:
    Jag har inga visioner om att ALLA i tråden ska kunna sätta sig in i att människor kan vara så olika och leva så vitt skilda liv. Men jag tycker att det är viktigt att informera om att dessa olikhetes finna, då det oftast är de som är annorlunda som bäst behöver höra att det finns sådana som är lika dem själva. De stora massorna av folk som tycker precis samma och klappar varandra om rygger klarar sig nog.

    Har ni läst "Pricken"? Den där barnboken om den lilla kaninen som föddes prickig bland vita släktingar? Han hade inte valt att växa upp i en vitpälsad kaninfamilj och kunde inte heller rå för sina fläckar. I slutet av boken hittar han fram till en plats där alla är prickiga som han,..

    Vad jag vill säga med det är inte att det finns en plats där alla tycker att det är fel att runka i ett förhållande, utan att vad som anses annorlunda beror på vilka normer som gäller där man befinner sig... och hittar man en Pricken i sin vardag behöver man inte överfalla och gnugga dennes huvud hårt mot asfalten för att tvätta bort prickarna.  
    vist har alla rätt att tycka vad dom vill men man maste fa ifragasätta oavsett om den man ifragasätter är rutig randig elleren prick
  • katze
    dessan59 skrev 2012-02-06 10:08:03 följande:
    TS

    jag förstår, skulle också bli arg om min make sitter och drar en handtralla när jag kommer hem. Jag blir orolig att många här i tråden tycker att det är helt okej.
    varför skulle du bli förbannad över det?
  • katze
    Anonym skrev 2012-02-06 10:11:32 följande:
    Alla har rätt att tycka olika utan att behöva ifrågasättas.
    alla har en rätt att fraga varför folk gör som dom gör och sedan är det upp till den tilfragade att svara eller lata bli.
    och nej alla har inte en rätt att göra vad dom vill utan att ifragasättas.
  • katze
    Anonym skrev 2012-02-06 10:12:30 följande:
    Ska vi dra det såå långt så är det även sexuellt ofredande att onanera framför någon som inte vill se på.
    fast var det det han gjorde? var det inte mer ts som störde honnom i ett intimt moment?
Svar på tråden Den jäveln runkade!