• Anonym (Förbannad)

    Den jäveln runkade!

    Nu har han gjort sitt, den jäveln satt och runkade när jag kom hem men nu åker han ut. Jag blir så förbannad på sånt här. Hur ska man få en kille att respektera en, fy fan säger jag.

  • Svar på tråden Den jäveln runkade!
  • Anonym
    katze skrev 2012-02-06 09:52:48 följande:
    jo det gör det om man börjar dra in respekt i det hela. för det är inte att respektera sin partner om man förbjuder onanai.

    Det är inte att respektera sin partner att onanera heller om ens partner mår dåligt av det eller ser det som otrohet.
  • Dreams Never Ends

    Runka är väl ok om jag inte är där men skulle inte acceptera att han gjorde det till porr. Sen brukar inte min man vilja runka för att han tycker ju sexet med mig är 100 gånger bättre så han säger att han vill spara sperman till mig och inte smårunka emellanåt eftersom ståndet blir sämre då. Är sexet bättre är en runk onödigt att slösa energi på.

  • katze
    Josse112 skrev 2012-02-06 09:52:42 följande:
    Ja, du kan tycka att det låter som om jag behöver jobba på mitt självförtroende, men det är ett ganska underligt uttalande efter att jag precis har förklarat att det handlar om frihet att välja hur man vill leva. Ungefär som att säga att människor som lever i polyförhållanden inte har självförtroende nog att våga befinna sig i ett monogamt förhållande i rädsla för att ingen skulle kunna älska dem alléna.
    det finns ganska stora skilnader men vist i grunden har du säkert rätt. därimot tycker jag att det är en väldigt konstig sak att bli svarsjuk över efter som det inte handlar om att man väljer att onanera framför att ha sex (ts var ju inte hemma) det är alltsa inget hot mot dig.
    och om din man far utlösning i sömnen?
  • Anonym (Hahahaha)

    Den här tråden kan ju INTE vara seriös? Otrogen för att man tillfredsställer sig själv? Familjeliv blir roligare och roligare varje dag!

  • Anonym (okej?)

    Hahha jag trodde verkligen du skämtade när du startade denna tråden, men tydligen inte! Seriöst får han inte runka? Då hoppas jag att du aldrig rör din lilla snippa med fingrar el dyl!

  • Anonym

    Men gode gud!!!!!

    Stackars sate till karl. Får han tvätta snoppen själv? 
    Hur tvättar du ditt underliv utan att peta på dig själv??? 
    Så om du står i duschen och tvättar dig och råkar bli lite kåt så är ju du oxå otrogen då... Oj oj oj oj!!!   

  • katze
    Anonym skrev 2012-02-06 09:55:23 följande:
    Det är inte att respektera sin partner att onanera heller om ens partner mår dåligt av det eller ser det som otrohet.
    nej det är det inte men jag tycker att det är nagot som man inte kan förbjuda sin partner. det är lite som att säga att man inte far kissa för parnern mar daligt av det.
  • Anonym
    Anonym (Hahahaha) skrev 2012-02-06 09:59:56 följande:
    Den här tråden kan ju INTE vara seriös? Otrogen för att man tillfredsställer sig själv? Familjeliv blir roligare och roligare varje dag!

    Det är flera här i tråden som tycker onani är otrohet. Jag, ts och en till. Så du kan sluta skratta nu.
  • Josse112

    Jag har inga visioner om att ALLA i tråden ska kunna sätta sig in i att människor kan vara så olika och leva så vitt skilda liv. Men jag tycker att det är viktigt att informera om att dessa olikhetes finna, då det oftast är de som är annorlunda som bäst behöver höra att det finns sådana som är lika dem själva. De stora massorna av folk som tycker precis samma och klappar varandra om rygger klarar sig nog.

    Har ni läst "Pricken"? Den där barnboken om den lilla kaninen som föddes prickig bland vita släktingar? Han hade inte valt att växa upp i en vitpälsad kaninfamilj och kunde inte heller rå för sina fläckar. I slutet av boken hittar han fram till en plats där alla är prickiga som han,..

    Vad jag vill säga med det är inte att det finns en plats där alla tycker att det är fel att runka i ett förhållande, utan att vad som anses annorlunda beror på vilka normer som gäller där man befinner sig... och hittar man en Pricken i sin vardag behöver man inte överfalla och gnugga dennes huvud hårt mot asfalten för att tvätta bort prickarna.  

Svar på tråden Den jäveln runkade!