• Anonym (orolig/nyfiken)

    Vill bli slagen på rumpan, varför?

    Hej Alla Glada människor

    Vet inte om jag är gamalmodig, men jag anser att sex ska vara skönt. Gärna för båda, gärna så ömsesidigt som möjligt. Min senaste parter (hon är något yngre än jag), vill att jag ska slå henne medans vi har sex, Inte BARA daska lite i rumpan utan Hårt och gärna med något tillhygge som en hårborste eller träslev. Samma sak vill hon gärna att jag ska ta stryp grepp på henne och hon har bett mig (Aldrig gjort dock) att jag ska spotta henne i ansiktet och kalla henne hemska saker (Hora och dylikt).

    För mig är detta extremt avtändande, och jag vet inte vad jag ska göra, jag gillar verkligen den här kvinnan och vill fortsätta se henne. Men jag vet inte hur jag ska tackla situvationen?

    Finns det någon där ute Man eller kvinna, som har varit med om liknade eller kan förklara vad som är så upphättsande att bli slaggen och förnedrad när man Älskar? Alla råd uppskattas.

    //orolig/nyfiken man 42          

  • Svar på tråden Vill bli slagen på rumpan, varför?
  • RebornEve

    Antagligen så tänder hon på detta.
    Men om du inte känner dig bekväm med att göra de så ska du ju inte göra de.

  • lykantrophona

    Knepigt läge. Om detta är viktigt för henne, men du tycker det är avtändande, så ska du ta en funderare på vad du vill med förhållandet.

    Jag själv tänder på smärta och vissa förnedrande ord. Själva smärtan är skön i lagom doser. Det förstärker sexet i allmänhet, nerverna aktiveras liksom. Varför man tänder på att bli hårdhänt behandlad eller bli kallad typ slampa osv? Man är väl lagd åt det hållet helt enkelt. Jag kan personligen inte se något i mitt liv som skulle ha påverkat mig åt det hållet, och jag tände på detta innan jag såg någon porr etc.

    För vissa som sysslar med den typen av sex är det en viktig del av deras sexualitet som de inte blir nöjda utan i längden. Andra tycker om den som krydda, men behöver det inte på samma sätt.


    Anonym (orolig/nyfiken) skrev 2012-02-08 21:39:49 följande:
    Hej Alla Glada människor

    Vet inte om jag är gamalmodig, men jag anser att sex ska vara skönt.
    Det tycker jag också. Det är därför jag och min pojkvän gärna biter och nafsar på varandra, eller varför jag river hans rygg. Olika människor tycker olika saker är skönt. :)
  • Ericc

    Finns inget enkelt svar på varför, utan lika många som det finns de gillar det. Analysera inte så mycket varför, fundera mer på hur långt du kan gå och fortfarande komma överens med dig själv.

    Själv så har jag fortfarande lite problem med att kalla tjejen för hora, då det ligger så långt bortom mitt normala språkbruk. Men lite smisk, stryk och dominans är inga problem, där får hon så att hon blir nöjd.

  • Stella Jaded
    Ericc skrev 2012-02-08 23:19:26 följande:
    Själv så har jag fortfarande lite problem med att kalla tjejen för hora, då det ligger så långt bortom mitt normala språkbruk. Men lite smisk, stryk och dominans är inga problem, där får hon så att hon blir nöjd.
    Du kan ge stryk men du kan inte kalla henne hora?
  • Anonym (orolig/nyfiken)

    Jag har nog svårt för att både kalla henne fula ord och slå henne? Men jag vill fortfarande träffa henne, bara rädd att hon kanske dumpar mig (säger man så nu för tiden?), om jag tar upp det med henne?

    Tror ni hon kommer vilja DMS:a (Piskor och kedjor) och sånt där längre fram, hur märker man sådant? Hur frågar man utan att få en "rak höger"? 

  • lykantrophona

    Det är bara att fråga på ett respektfullt sätt. Svårare än så är det inte. Hon har ju redan tagit upp ämnet en gång, eller hur?

  • och
    Ericc skrev 2012-02-08 23:28:20 följande:
    Tror nog att du kan fråga henne vad som helst Drömmer
    Säg inte så, då dödar du ju den väldigt spännande tråden.
    The hard way is the right way.
Svar på tråden Vill bli slagen på rumpan, varför?