• Pwen
    Äldre 9 Feb 11:17
    8366 visningar
    61 svar
    61
    8366

    Vill bli slagen på rumpan, varför?

    Stella Stella Jaded skrev 2012-02-08 23:36:34 följande:
    Drömmer

    Jag tycker att ni män som helt uppenbarligen inte är särskilt dominanta ska sluta låtsas och låt tjejerna skaffa sig en man som inte är rädd/vill detsamma osv.  
    Om TS däremot väldigt gärna VILL testa sig fram är det en annan sak men han verkar ju i det närmaste livrädd.  
    Håller med! Blir aldrig bra i slutändan om man låtsas om ngt man egentligen inte gillar och kan stå för.
    Jag själv skulle inte kunna hantera en "mjukiskille" och skulle han låtsas hade jag märkt det ganska snart. Vad är det för mening att försöka vara något man inte är? På vilket sätt gynnar det relationen och sexlivet?
  • Pwen
    Äldre 9 Feb 11:40
    #30
    Stella Stella Jaded skrev 2012-02-09 11:26:01 följande:
    Ja det är bara dumt.
    Man MÅSTE liksom inte tända på förnedring, det är okej att inte göra det.
    Jag skulle förmodligen också märka ganska snart om det inte är "äkta", om det saknas inlevelse, jag vill att min partner njuter av det han gör, inte bara gör det för att jag vill det.
    Det är ju aldrig särskilt bra att bete sig så, oavsett vad för typ av verksamhet man ägnar sig åt.

    Däremot kan jag som sagt tycka att det är helt okej att vilja prova sig fram, allting är kanske inte lika bra, vissa saker funkar bättre än andra, men TS verkar så rädd. Då känns det inte som att det hans tjej vill är något för honom och då blir det ju inte braaaa.      
    Håller med dig igen!
    Självklart ska man testa (om man vill), men då med ett open mind. Testar man inte så kan man gå miste om mycket. 
    Människor får knulla och sexa hur de vill, så länge det inte skadar någon. Var och en har sina preferenser och det finns inga rätt eller fel. 
    Njut på, ha det skönt men gör ingenting du inte kan stå för eller som känns fel. 
    Ganska basic tankar och förhållningssätt som tål att upprepas.

    Och ja, ts verkar rädd och t. o. m. en smula förfärad? 
     
  • Pwen
    Äldre 9 Feb 11:44
    #32

    Jag kan ha missat info, men frågar ändå? Har ts gift sig igår, sedan trådstart? 
     

  • Pwen
    Äldre 9 Feb 12:36
    #37
    Trust me skrev 2012-02-09 12:17:49 följande:
    Nu verkar du ha lite svårt för läsförståelsen. Jag säger inget om vems behov som ska ha företräde. Dat jag säger är att det är bra att de flesta män gör skillnad mellan all form av våld och sex. Även att de tar avstånd från användning av våld generellt är bra.

    Sedan har du en väldigt naiv syn på vad det innebär att utöva våld. Den inre tillfredställelse den som tar emot framgår inte alltid av deras ansiktsuttryck mm. Den som ger måste därför lära sig att gilla eller åtminstone förstå vad det den gör skapar för känslor i den andra. Detta oavsett vilka känslor den som ger har.

    Är det så att man inte kopplar ihop våld och sex så måste man skapa denna koppling för att få ut något av det. Ska det bli en äkta känsla så måste man ta bort det tabu man har mot denna koppling. Gör man inte det blir det bara något man gör för den andra och som man gör mot sin egen övertygelse men för den andra.

    Hur mycket smärta tycker du en kvinna ska gå med på för att jag inte ska behöva förtränga mina behov? För att jag ska få det jag behöver oavsett om hon förstår det eller inte? Vad har hon att vara rädd för, det är faktiskt inte så farligt för henne att få lite smisk när hon förtjänar det.
    Lägger mig i. Vad har våld med sex att göra överhuvudtaget?  Våld är negativt och inte förknippat med njutning för mottagaren. Är man skruvad fel i huvudet på det sätt att man som man eller kvinna känner lust när man utsätter ngn annan för våld kallas man för sexförövare. 
    Att man som mottagare tycker det är skönt med smärta är förknippat med lust, har ingenting med våld att göra heller.
    Allt det där är du väl medveten om, så varför knäppa ngn på näsan som inte uttrycker sig på det sätt du anser vara korrekt, bara för att?
    Du förstår vad Stella Jaded försöker säga. Att hon sedan faller i fällan genom hur hon uttrycker sig är en annan sak som du borde kunna förbise...bara för att. 
  • Pwen
    Äldre 9 Feb 12:40
    #39

    Jag ställer återigen frågan om det är så att ts har gift sig hastigt med sin "partner"?
    Om inte? Måste ni envisas med att kalla henne för fru? 

  • Pwen
    Äldre 9 Feb 13:02
    #43
    PrimitivMan skrev 2012-02-09 12:53:54 följande:
    Jag får snarast intrycket av att TS snarast förfäras över att man kan gilla det. Men kanske han verkligen försöker förstå och kanske hitta sätt att möta henne. Lite svårt att veta vad TS är ute efter.
    Får också den uppfattningen.Frågan är hur långt man egentligen ska gå med en sådan (förmodad) inställning?
    Blir inte rätt nånstans om ts ska utföra ngt han inte är med på eller att hans partner ska hämmas i sin sexualitet.
    Svårt det där med kärlek. Anser själv att kärlek i par-relation till stor del bygger på ett lyckat sexliv (nej, det är en del av det och inte endast eller allt) utan passion och samspel slocknar lågan fort.

     
  • Pwen
    Äldre 9 Feb 14:55
    #51
    Trust me skrev 2012-02-09 14:11:58 följande:
    Det jag huvudsakligen reagerar mot är den här "men det är väl bara att prova"-attityden. Nu gäller den inte er båda på samma sätt. De flesta skulle säkert tycka att det vore väldigt olämpligt eller helt enkelt misshandel om en vaniljkvinna skulle "prova på" sex med mig som jag kan vilja ha det. Den här attityden är vanligt förekommande bland kvinnor som vill ha. Kvinnor som vill ha brukar också vara snabba att prata om behovet av samtycke från den som får och när det finns så är frågan om samtycke hanterad för båda parter.

    Huruvida de ska fortsätta vara tillsammans eller inte är inte en fråga för mig att svara på utan något de själva måste avgöra.

    Måste säga att jag börjar bli förbannat trött då de av båda könen som anser att de har rätt till sex på det sätt de vill ha. Skulle jag mötas av det, och avsaknad av acceptans för att jag vill och kommer att ge vad jag kan för att det ska fungera för båda, så skulle jag antingen gå eller kräva betalt. Ingen har rätt till någon annans kropp och inte heller någon annans hjärna!
    Försöker förstå vad du vill ha sagt med det du skriver ovan? Får läsa om igen inser jag.
    Ok, för det första, varför citera mig när jag inte på ngt sätt har skrivit att det är brukligt eller ens okej att prova på ngt man inte alls är intresserad eller lockad av?
    Förstår faktiskt inte alls att du citerar mig överhuvudtaget?
    Ingen har "rätt" att utöva ngn som helst form av sex med/på någon som inte önskar det. Man har däremot rätt till sin sexualitet och också ansvar för den. 
    Matchar man inte sin partner får man antingen kompromissa om man känner att det är värt det och genomförbart? Eller så får man inse att det kanske krockar för mkt för att det ska fungera? Allt det här är för mig en självklarhet och jag kan bara tala för mig själv när jag skriver att jag personligen inte är villig att kompromissa särskilt mkt när det gäller mitt sexliv. Mitt val och min lust.
    Det där du skriver om att man inte har rätt till någon annans kropp eller hjärna är väl något av det mest självklara som finns.
     Varför poängterar du det? har tex jag skrivit motsatsen någon stans?
    Lite svårt att försöka bena ut vad du riktar åt just mig, när du väljer att citera två olika skribenter samtidigt?
    Jag har ingen aning om hur du väljer att tolka det jag skriver. Du får gärna vara mer direkt mot mig om du vill ha en konversation som ligger på en vettig och förståelig nivå.
    Tack på förhand!
  • Pwen
    Äldre 9 Feb 15:36
    #53
    Trust me skrev 2012-02-09 14:32:53 följande:

    Var i trådstarten står det att han vill testa? Det enda jag kan hitta är detta:
    "För mig är detta extremt avtändande, och jag vet inte vad jag ska göra, jag gillar verkligen den här kvinnan och vill fortsätta se henne. Men jag vet inte hur jag ska tackla situvationen?"
    Låter inte direkt som att han vill testa.

    Visst jag kan vara tydlig med vad jag tycker om. Om hon skulle tycka det är extremt avtändande så ska jag naturligtvis tolka det som att man nånstans får förmoda att hon vill testa det.


    Så du skriver alltid i förhållande vad som efterfrågas i ts? Tycker inte alls att det är en naturligt att diskussionen i tråden tar andra vägar?
    Dessutom, han frågar hur han ska tackla situationen? Är det på ngt vis ett sidospår att då skriva att han inte ska kompromissa om han känner ett starkt obehag, att det märks tydligt om han inte egentligen är med på det?

    Det andra stycket du skriver är det så låg nivå på att jag med enkelhet skulle kunna byta ut ord och innehåll i det, men ändå få fram samma syfte och mening om jag skulle sätta mig vid valfri sandlåda och återge ett samtal mellan två st fyraåringar som tjafsar lika ologiskt över ngn struntsak.
  • Pwen
    Äldre 9 Feb 15:50
    #55
    Stella Stella Jaded skrev 2012-02-09 15:41:01 följande:
    Jag måste erkänna att jag inte riktigt ens förstått exakt vad det är herr Trust me opponerar sig emot. Obestämd
    Första inlägget gör gällande att det är sunt att skilja våld från sex. Att det är skillnad på våld och våld och att man kan samtycka till misshandel är vi visst överens om. Det är dock uppenbart att ironi och humor inte biter.
    Jag tror att vi är mer överens än det verkar men det skulle vara mer givande om han var tydlig och höll sig något mer saklig, men det är tydligt att det finns starka känslor inblandade här.
    Man kan bara spekulera...   
    Trust me, har nog inte som syfte att vi ska förstå? Han är medveten om vad han skriver och på vilket sätt. 
    Sarkasm skulle jag sätta som etikett på hans inlägg.
     
  • Pwen
    Äldre 9 Feb 15:59
    #57
    Stella Stella Jaded skrev 2012-02-09 15:54:18 följande:
    Hoppas att iallafall TS fått ut något av herr Trust me och hans sunda värderingar?
    Ja.  

    Jag är tillfreds med att inte förstå.  
    Du är coolare än mig som är tillfreds med att inte förstå  
    Jag själv har svårt att förstå syftet med att göra sig dummare än vad man är och provoceras av det. 
  • Pwen
    Äldre 9 Feb 16:04
    #59
    Stella Stella Jaded skrev 2012-02-09 16:01:34 följande:
    Kanske han bara behöver lite smisk? FörvånadTystRynkar på näsanDrömmer

    Har en hårborste här.  
    Don´t even go there!
Svar på tråden Vill bli slagen på rumpan, varför?