Inlägg från: PrimitivMan |Visa alla inlägg
  • PrimitivMan

    Vill bli slagen på rumpan, varför?

    Stella Stella Jaded skrev 2012-02-08 23:21:06 följande:
    Du kan ge stryk men du kan inte kalla henne hora?
    Stryk låter så brutalt och rått. Föredrar att kalla det kärleksfullt hårdhänt

    Däremot  så har jag lite svårt för att spotta någon i ansiktet.
    Is sex dirty? Only if it's done right
  • PrimitivMan
    och skrev 2012-02-09 01:03:04 följande:
    Åh, är du lite nyfiken och orolig?
    På att spotta? Nej det kan man nog inte säga .
    Is sex dirty? Only if it's done right
  • PrimitivMan
    Stella Stella Jaded skrev 2012-02-09 11:26:01 följande:
    Ja det är bara dumt.
    Man MÅSTE liksom inte tända på förnedring, det är okej att inte göra det.
    Jag skulle förmodligen också märka ganska snart om det inte är "äkta", om det saknas inlevelse, jag vill att min partner njuter av det han gör, inte bara gör det för att jag vill det.
    Det är ju aldrig särskilt bra att bete sig så, oavsett vad för typ av verksamhet man ägnar sig åt.

    Däremot kan jag som sagt tycka att det är helt okej att vilja prova sig fram, allting är kanske inte lika bra, vissa saker funkar bättre än andra, men TS verkar så rädd. Då känns det inte som att det hans tjej vill är något för honom och då blir det ju inte braaaa.      
    Ja det är lite som att fejka orgasmer. Hur kul är det ifall det visar sig att ens partner hela tiden har fejkat?

    Sen kan det ju vara lite flytande gränser mellan att göra något endast för någon annans skull och att njuta själv av det. Man kan ju tända på att göra något även om man i sig inte själv tänder på det, men att man tänder på det för att ens partner njuter av det. Det är i alla fall en god start att börja gilla något på "riktigt". Fast jag kan inte komma på något som jag har gjort bara för att ställa upp dock.

    Sen finns det ju klart gränser, skulle inte kunna tänka mig att ägna mig åt Scat oavsett hur mycket ens partner skulle tända på det.

    Vet inte om jag skulle kalla TS för rädd direkt. Däremot ha en del starka och förutfattade åsikter om vad "kärlek" och "skönt" är. Det kan ju vara så att TS kan tända på det men har blivit "inlärd" att "så skall det inte vara". Går ju säkert att lämna bakom sig om man vågar prova med ett öppet sinne. Eller tvärtom, det är helt enkelt en läggning han inte alls har.

    För att hjälpa TS på traven lite: Strunta i att fundera och analysera varför någon gillar att bli dominerad. Bara acceptera det som ett faktum att det är något hon tänder på. Fundera istället över om du själv kan tända på att var den som dominerar henne.

    Om nu inte TS kan tänka sig det här (och gilla det) och tjejen inte kan tänka sig leva utan att få utlopp för sin läggning så är det inte ärligt att gå in i ett förhållande.Även om han ställer upp för hennes skull. Skulle gissa att det kommer minska när första förälskelsefasen gått över. Med en frustrerad och besviken flickvän som resultat.
    Is sex dirty? Only if it's done right
  • PrimitivMan
    Stella Stella Jaded skrev 2012-02-09 12:45:11 följande:
    Men det är ju en jättestor skillnad från att bara "ställa upp" vilket jag får intrycket av att TS syftar på. Men som sagt, det är ju inget som helst fel i att vilja testa sig fram.
    Förståeligt...
    Jag får snarast intrycket av att TS snarast förfäras över att man kan gilla det. Men kanske han verkligen försöker förstå och kanske hitta sätt att möta henne. Lite svårt att veta vad TS är ute efter.
    Is sex dirty? Only if it's done right
  • PrimitivMan
    Stella Stella Jaded skrev 2012-02-09 15:41:01 följande:
    Jag måste erkänna att jag inte riktigt ens förstått exakt vad det är herr Trust me opponerar sig emot. Obestämd
    Första inlägget gör gällande att det är sunt att skilja våld från sex. Att det är skillnad på våld och våld och att man kan samtycka till misshandel är vi visst överens om. Det är dock uppenbart att ironi och humor inte biter.
    Jag tror att vi är mer överens än det verkar men det skulle vara mer givande om han var tydlig och höll sig något mer saklig, men det är tydligt att det finns starka känslor inblandade här.
    Man kan bara spekulera...   
    Herr Trust me/RUSI2 tycker om att diskutera för diskuterandets egen skull. Finns det inte en oenighet om något så hittar han den. Inte konstigare än så tror jag .
    Is sex dirty? Only if it's done right
Svar på tråden Vill bli slagen på rumpan, varför?