Fem personer döda - drogs ned i havet
Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Frun ville bli slickad i rumpan

  Ons 29 feb 2012 09:46 Läst 46471 gånger Totalt 53 svar
  Anonym (Konfu­nderad­)
  Visa endast
  Ons 29 feb 2012 09:46 +1

  Hej svejs,

  Jag och min fru har ett bra och fungerande sexliv. Vi tittar gärna på porrfilm tillsammans och det är positivt på många sätt. Bland annat är det en isbrytare för att lättare diskutera vad man vill och inte vill. "Skulle du kunna tänka dig det där?" är ju mycket lättare att fråga när man samtidigt tittar på det på TVn. Jag har alltid fått ganska tydliga indikationer på att hål nummer två är lite "off limits" för hennes del. Hon har inga problem att titta på det på film, men vill inte prova själv. OK, vad synd tänker jag som egentligen är ganska nyfiken men det får man ju respektera.

  När vi senast hade sex gick jag som vanligt ner och slickade henne, något som vi båda gillar! Vi hade båda druckit litegrann och djävulen flög väl i mig och jag började söka mig nedåt och slickade kring mellangården. Hennes reaktion förvånade mig. Hon reagerade starkt och stönade högt. Tjosan tänkte jag och vågade mig lite längre ner och drog tungan över analen några gånger. Hon reagerade ännu starkare. Sedan slutade jag och fortsatte i vanlig ordning kring klitoris. Döm av min förvåning när hon BER mig slicka henne som jag gjorde nyss. Det blev en hel del mer och jag slickade anal och fitta om vartannat. Det var längesen jag hörde henne komma så hårt.

  Tankarna snurrar lite i skallen. Från att det har varit förbjudet område så ber hon mig att slicka henne där mer. Jag kommer såklart att prova igen men frågan är om man skall våga sig på ett finger så småningom och ännu senare kanske till och med föreslå "riktigt" analsex. Jag vågar faktiskt inte riktigt dra upp denna diskussionen med henne eftersom det har varit så tabu förut. Jag blev helt paff!

  Nu är det inte alls så att jag är helt fanatisk på att stoppa kuken i hennes röv. Detta är inte en sån tråd. Men jag måste erkänna att jag är nyfiken eftersom jag är en rumpkille. Men jag kan mycket väl nöja mig med att få slicka då och då.

  Någon som varit med om en sån här helomvändning i sängen? Eller i detta fallet soffan :)

 • Anonym (NM)
  Visa endast
  Fre 4 sep 2015 19:12 #41
  Lever så skrev 2015-09-04 19:07:16 följande:
  Jag slickar gärna den jag älskar i röven men det är inget jag gör med vem som helst...
  Om man är en hund så kan man bete sig så äckligt!
  Du kanske är en hund? Så sjukt äckligt folk det finns!
 • Lyckli­gaste
  Visa endast
  Fre 4 sep 2015 21:21 #42

  Jag slickar min ibland det är upphetsande

 • Fre 4 sep 2015 22:41 #43

  Jag gjorde samma sak med mitt ex fast jag började med ett finger genom att smeka fittan. Sen råkade jag komma ner vid mellangården och hon stönade mer. Tog lite blött från fittan och fortsatte ner mot analen vilket hon tydligen tyckte var skönt. Var med tabu innan med det.

 • Fre 4 sep 2015 23:07 #44
  Anonym (NM) skrev 2015-09-04 19:12:43 följande:

  Om man är en hund så kan man bete sig så äckligt!

  Du kanske är en hund? Så sjukt äckligt folk det finns!


  Du borde söka för det där.. verkar inte helt friskt att tro att hundar skriver på FL!

  Jag är kinky och det står jag för men lite rimning det är väl närmast vanilj. :D
  never a failure always a lesson
 • Armage­ddon
  Visa endast
  Lör 5 sep 2015 01:01 #45

  Min fru älskar att bli slickad analt, och många andra tjejer jag varit med också. Trycker man på lite med tungspetsen kommer man in lite också! Efter det brukar hon vilja ha lite fingrar och kuk också, och gärna en ordentlig sats långt upp i analen.

  Riktigt mysigt är det!

 • Curiou­sJoe
  Visa endast
  Sön 6 sep 2015 01:36 #46

  Ja det har hänt flera gånger. Först tydliga direktiv..."inget analsex och inget annat där heller" sen när det hettar till slickar man lite, leker med ett finger i öppningen och då brukar det stönas hejvilt. Inte så ovanligt att man till slut blir ombedd att rövknulla heller. Häftigt och sexiga vändningar!

 • Anonym (Mysig­t)
  Visa endast
  Sön 6 sep 2015 14:55 #47

  Hur har det gått TS ?

  Lite nyfiken å veta om det har blivit nåt mer.

  Fingrar kanske tom analsex.

  När du slickar henne till orgasm.

  För in ett finger i den redan uppsmorda anal precis när hon kommer.

  Det kommer bli en sån orgasmförstärkare så hon kommer att bli helt omtumlad.

  Garanterat.

 • Fre 18 sep 2015 15:33 #48 +1

  Är inte alls så konstigt enligt mig. att bli slickad analt är jätte skönt och har man inte innan testat så vet man inte hur det känns. Att sedan få känna upplevelsen är helt ljuvligt.

 • Fre 18 sep 2015 16:59 #49

  För mig är det inte konstigt på något sätt. Inte så att jag dyker ner och slickar där utan att känna av först. Men om hon njuter av det så slickar och smeker jag mer än gärna analt också. Favoriten är om hon står på alla fyra - då kommer jag åt att ge njutning

 • Fre 18 sep 2015 22:36 #50

  Vi ses igen


  EFF skrev 2015-09-18 16:59:28 följande:

  För mig är det inte konstigt på något sätt. Inte så att jag dyker ner och slickar där utan att känna av först. Men om hon njuter av det så slickar och smeker jag mer än gärna analt också. Favoriten är om hon står på alla fyra - då kommer jag åt att ge njutning


 • Lör 19 sep 2015 12:15 #51

  Ja, tänk. "Går du här ofta"?

 • Lör 19 sep 2015 16:54 #52

  Jag trodde det var tabu men så slickade jag henne på magen och så lite neråt och hon sa inget och snart nådde jag fittan, då frågade hon om det var äckligt och jag sa nej och kysste henne på munnen, hon tyckte det smakade gott så jag fortsatte och kyssa fittan och efter en stund fortsatte jag till hennes bakre hål.
  hon blev riktigt vild och ville ha både kuk och finger där. nu slickar jag henne i rumpan nästan var gång vi har sex och det är ca 3 -4 gånger veckan.

 • Sön 1 nov 2015 20:47 #53

  Min fru och jag har analsex i bland. I början är hon så där. Sen blir hon extas. hon kommer flera gånger. älskar henne.

Innehåll

Innehåll


Innehåll

Följ oss på instagram!