• Anonym (Bengt­)
    Äldre 29 Feb 10:29
    120271 visningar
    59 svar
    59
    120271

    Frun ville bli slickad i rumpan

    Låter SKITäckligt.

  • Anonym (Bengt­)
    Äldre 5 Jun 11:12
    #16
    -1
    Anonym (Konfunderad) skrev 2012-03-19 09:54:16 följande:

    En liten uppdatering:


    Det är numera grönt ljus att slicka rumpa här i huset. För några dagar när vi blev sugna på varandra så passade jag på att ta det ett steg längre. Tillfället var perfekt med en nyduschad är fräsch kvinna som tydligt var lite extra på hugget. Jag svängde runt henne på mage och drog upp rumpan i en svank. Sen började jag i vanlig ordning slicka försiktigt kring klitoris och dra tungan i skåran. Jag arbetade mig sen uppåt mellangården och fortfarande inga protester, tvärtom uppskattande stön och flämtningar. Jag tog mig längre upp och till sist var det ren och rå rövslickning med stimulering av klitoris samtidigt och med några fingrar i fittan. Hon njöt i fulla drag och det gjorde jag med. Som den stora rumpälskare jag är så kändes det som en dröm som gick i uppfyllelse. Sen vände hon sig på rygg och jag blev nästan lite besviken innerst inne, men när hon sen klämde ur sig ”slicka mig vart du vill” så var det fastställt: Hon tycker om det. Kvinnan som varit anti rumpa i flera år.


    Det är kul att vi efter så många år tillsammans fortfarande kan lägga in nya spännande saker i sexlivet. Vem vet var det slutar? Men just nu skall jag bara ligga lågt och låta henne bestämma takten. Jag är så nöjd ändå :)


    Ja visst ja, rövmotståndare göre sig icke besvär i denna tråd. Det är så uttjatat med kommentarer som ”skitäckligt” och ”vad är det för fel på fittan"...


    Fast nu är det ju så at det inte är du som bestämmer vem som ska skriva vad. Att slicka röv kommer aldrig på fråga. Inte blöjsex heller f.ö., eller andra märkliga böjelser.
  • Anonym (Bengt­)
    Äldre 12 Oct 16:34
    #26

    Skulle aldrig falla mig in att slicka nån i ändan. Usch!

  • Anonym (Bengt­)
    Äldre 28 Oct 00:05
    #34

    Tycker det låter skitäckligt. Skulle aldrig göra det.

Svar på tråden Frun ville bli slickad i rumpan