• smurfisar

    Vad sa ni till era respektive under förlossningen..... Hihi

    Vad sa ni för hemskt eller roligt till era respektive under förslossningen. Slängde ni kanske ut dem tillockmed..... Berätta nu

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2006-01-14 13:20:45:
    Jag sa till Thomas. När huvudet skulle fram VAD HAR DU GJORT DET ÖR EN JÄTTE BEBIS: Han har sagt om blickar kunde döda skulle han varit sten död....

  • Svar på tråden Vad sa ni till era respektive under förlossningen..... Hihi
  • smurfisar

    Här är roliga TS
    KOm på en sak till. När min första förlossing var över och BM sytt mig frågade jag hur många styngn blev det (precis som det spelar någon roll) Svaradae hon Det går inte att räkna jag har tråcklat i hop det . Skrek då rätt ut _HAR DU TRÅCKLAT I HOP MIN FITTA UUUUUUUUUUUUUUT....... Fick även göra om det 1 år senare så det var nog inte så bra tråcklat

  • NeA 84

    kom på att vid min första förlossning var min mamma med och min dåvarande pojkväns mamma.
    när jag hade som värst å mest ont så började mamma gråta + pojkvännens mamma med....dom tyckte det var så jobbigt å se hur ont jag hade.

    jag blev bara arg å sa "hallå!!!! gråt inte sjung en sång istället!!!!"
    mamma undrade vilken sång jag ville höra, då jag svarar "skit i det"....

    så alla i salen satte igång å sjunga bäbä vita lamm för mig.... det var den enda sången dom kom på. hahahahaha

    jag har sagt och gjort mycket konstigt under mina förlossningar. fast det kan jag ju göra vardagligen med

  • Grannen

    Jag undrade mitt under krystvärkarna "när är det jag ska spy då?" Låg och väntade på att jag skulle spy för det hade min sköterska på mvc sagt att de flesta gjorde. Och så totalvägrade jag min sambo att få prova lustgas, jag var helt övertygad om att han skulle bbli helt hög och missa bebisens utkomst.

  • Ankan77

    Haha, underbart! Skrattar som en galning

    Kom på en sak till...
    När tjejen hade kommit ut fick de ta henne till akutrummet (hade svalt mek. fostervatten och hade navelsträngen runt halsen så de fick suga rent och hjälpa henne på traven).
    Under tiden skulle BM sy några stygn för jag sprack lite. Då sa jag med darr på rösten till undersköterskan: Tror du att du kan hålla mig i handen?!?
    Haha, där har man legat i typ 11 timmar och haft skitont, sen kan man inte ens ta några stygn (som är en piss i nilen) utan behöver hålla någon i handen

  • CherstinBovington

    [ur min förlossningsberättelse]

    kl 17 ville jag gärna ha lite mer smärtlindring, så vi ringde på klockan, och bad om lustgas. första värken gick bra, mogge höll i gasen och jag andades bra. gnällde lite i masken, för smärtan tog i mer nu.. stannade upp mitt i värken och sa till mogge: "men hör du, jag låter som en ko.. lyssna, MUUUUUU!" (jag tyckte det lät som att jag muade eftersom ljudet dovades i masken, haha) både jag och han skrattade frenetiskt åt de, mitt i värkarna! andra värken jag fick gjorde redigt ont, och då skrek jag bara i masken. tror jag skrämde mogge lite där.. tredje värken fick jag en krystvärk mitt i värken, så jag slängde masken och skrek åt mogge: "det trycker jättemycket neråt, gör jätteont, det känns som att jag kommer att skita på mig!" mogge började asgarva, för hallå, hur kul låter det inte? jag skrek igen att det gjorde jätteont och att han skulle ringa in nån..
    kl 17.17 kom barnmorskan in, och konstaterade att bebisen var på väg ut. nehe, du säger de?! det gör oooont!

  • Toadette

    Kom på att jag även förklarade för sköterskan att jag hade beställt en pojke med långt mörkt hår och att hon var tvungen att säga till så fort hon såg håret.
    Gissa om jag fick som jag ville!

Svar på tråden Vad sa ni till era respektive under förlossningen..... Hihi