• Anonym

    min snart 9 månaders bebis har fått i sig lite klorin!!

    dumma dumma mig! jag skulle gå in och duscha plockade bort skurhink och alla farliga och vassa föremål som min bebis kunde få tag på. satte h*n sen på golvet med lite leksaker och gick in i duschen. tittade till h*n mellan schampoonering och avsköljning. i ett kort obevakat tillfälle får h*n tag i toalettborsten( som jag totalt glömde bort) och i där har jag klorin blandat med rengöringsmedel. h*n fick på händerna och i munnen..vet inte hur stor mängd. hoppade ur duschen och klädde av och satte h*n i duschen och sköljde i munnen. tror inte h*n fick i sig så mycket..men en halvtimme senare vart h*n väldigt trött och ligger nu och sover. tror ni de är nån fara?? usch har så dåligt samvete och känner mig som världens sämsta!

  • Svar på tråden min snart 9 månaders bebis har fått i sig lite klorin!!
  • Anonym

    Skärp dig! Knacka på hos grannen och låna telefon för att ringa 112! Be en vän ringa åt dig. Lös det!

  • MSörensen

    Du skulle väl aldrig förlåta dig själv om det hände något och du sitter här och ser hinder istället för lösningar?

    Kolla hellre en gång för mycket än en gång för lite !! 

  • Skogsflickan

    Ibland undrar jag om vissa trådar är ett skämt eller om människorna bakom verkligen är så ignoranta? Herregud, barnet kommer inte dö av att du väcker det,går till grannen och ringer! Eller är de bara skönt att barnet sover så du får "egentid" att sitta och surfa ifred? Vilket är viktigast?


    Det du tycker om mina åsikter torkar jag röven med...
  • Anonym (???)

    Du skriver en halvtimma senare, Varför väntade du ens så länge?? Hade väl bara varit att gå raka spåret till grannen istället....

  • Anonym (uh)
    Anonym skrev 2012-03-18 10:27:52 följande:
    nej jag har ingen telefon.. den är urladdad och min laddade är inte här! kan inte gå till grannen nu då mitt barn sover. ville rådfråga här och se om nån visste nått..men de var ju uppenbarligen en väldigt dum idé
    Que? Du kan inte gå till grannen för att barnet sover? På vilket sätt skulle det vara ett hinder? Har grannen sagt att du inte får ringa på då eller?
  • Mynta

    Men är du dum i huvudet? Eller driver du med oss? Ditt barn har fått i sig klorin, du lägger hen att sova och frågar här vad du ska göra?!

    Du ska:
    1. Väck ditt barn.
    2. Knalla in till grannen.
    3. Ring 112 och begär giftinformationscentralen.
    4. Tänk över ditt föräldraskap.

Svar på tråden min snart 9 månaders bebis har fått i sig lite klorin!!