• Anonym

    Han vill "pröva något nytt"

    Varför ite helt enkelt börja prata om ert sexliv? Annars kan det ju inte bli bättre?
    Känns det inte märkligt att inte kunna prata om det?

  • Anonym

    Har ni provat att göra det på andra ställen som tex. på köksbordet? Det brukar kunna krydda upp sexlivet lite genom att bara byta till olika platser.

  • Anonym

    Men alltså det där med att "pröva nåt nytt"... Räcker det inte att få orgasm? Får man de behöver ,an väl inte krångla med en massa olika ställningar och annat. Eller vad menas med "nåt nytt"`

  • Anonym
    Anonym (?) skrev 2012-03-19 18:46:01 följande:
    Varför vill du inte testa något nytt? Du kanske går miste om något du kanske skulle tycka var underbart skönt.
    Så kan dte säkert vara, men när de  säger sånt får de en att känna en otillräcklig. Som att man inte duger och är skön som man är.
  • Anonym
    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 18:56:27 följande:
    Därför jag har testat en del saker genom livet och har hittat det jag tycker är skönt nu. Tycker inget annat är skönt än det vi gör idag.
    Ja när man nått en viss ålder har man lärt sig vad man gillar och inte gillar. Behöver liksom inte "testa" en massa saker bara för att killen skall få utlopp för sina porrfantasier
  • Anonym
    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 19:04:05 följande:
    Jag har testat oralsex att både ge och få, gillar det INTE. Har testat att ha vaginalt sex bakifrån, gillar det INTE. Har testat analsex, gillar det INTE.
    Åh då har du ju provat precis allt
  • Anonym
    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 20:17:52 följande:
    Jag har testat andra saker med min kille som jag har nu ja. Har testat oralsex att både ge och få men gillar det INTE ALLS. Även andra ställningar har testats men gillar det INTE ALLS heller.
    Den här tjejen låter precis som min fru. Är jag inte lyckligt lottad?
  • Anonym
    lilletrille skrev 2012-03-19 22:20:58 följande:
    Ja, att gifta sig är väl alltid ens eget val. Tyvärr finns det mycket falsk marknadsföring där ute på köttmarknaden, och många människor luras in i förhållanden som de inte är nöjda med. Jag kan tänka mig att inte många gifta par har samma sexliv efter, säg 10 år, som de hade innan de gifte sig. Man vet aldrig hur framtiden ser ut, spelar ingen roll hur mycket man ville gifta sig.
    Seden tycker jag inte synd om honom för att han har en fru, jag tycker synd om honom för att han inte verkar vara nöjd med deras sexliv..
    Exakt. När man är kär så blundar man lätt för det som inte är så bra el man tror det blir bättre med tiden. Sen plötsligt sitter man i en situation där det inte längre är så enkelt att bara lämna.
  • Anonym
    DST skrev 2012-03-19 22:39:20 följande:
    hur ofta tänker du på att ha sex med andra som inte är lika ...vad ska jag använda för ord... eh, blyga?
    Nu kommer nog sympatierna att försvinna: Jag har redan sex med andra som inte är så "blyga".
  • Anonym
    lilletrille skrev 2012-03-20 00:00:14 följande:
    Jag tycker ärlig talat att du är ett rövhål, och jag tycker att du borde lämna din fru om du ska ligga runt utan hennes godkännande.
    Jag skulle aldrig göra som du, men jag kan samtidigt förstå dig! Frustrationen över att inte få utlopp för sin sexualitet är riktigt, riktigt grym..
    Visst borde jag det, men så enkelt är det inte alltid. Fast till viss del har jag hennes godkännande men ändå inte (svårt att förklara). Men sen börjar jag nå ett stadie där jag kanske lämnar.
  • Anonym
    Sissely skrev 2012-03-20 07:45:23 följande:
    Men gör slut med din kille, så får han möjlighet att träffa en riktig kvinna!
    Var det där riktat till TS eller "behöver inte". Håller med dig om det var till den sistnämnda.
  • Anonym
    Anonym (Osäker.) skrev 2012-03-19 17:37:31 följande:
    Jag och min sambo har ett lite komplicerat sexliv. Han tror jag är supererfaren och är själv osäker åp sig själv, medan mitt självförtroende är i botten och jag är en riktig fegråtta om jag inte är riktigt pilsk dvs!

    Vårt sexliv har nu, enligt honom blivit rätt tråkigt, eller ja det är nog rätt tråkigt, men duger gott och väl för mig! Problemet kan väl vara variation att han möjligvis enligt honom kommer för fort, och ger en pinsam situation efteråt....
    Vi har väldigt svårt för att prata med varandra om vad vi gillar osv, eftersom att han inte haft något sexliv innan och mitt förra sexliv är väldigt tabu.. Men han vet att jag gillar hårda tag, strypgrepp etc, dock är detta något jag inte tror han vågar utöva... vad han tycker om är det aldrig på tal om, så jag har INGEN ANING?!?!

    Häromdagen mitt i akten säger han "ska vi pröva något nytt?" och jag står som handfallen. Ja som vaddå?! tänker jag... Jag kan inte lattja upp något nytt bara hur som helst, och han hade inte heller några idéer.  Vi har ju provat det mesta men faller ofta tillbaka på det vanliga gamla, men nu känns det som att jag har världen prestationsångest och krav på mig att tillfredsställa hans behov av "Något nytt".. vet inte alls vad jag ska göra! Har alldeles för dåligt självförtroende för att slänga upp puppilura mitt på ljusa dagen på hans lunch till exempel... men i mörker kan jag nog gå med på vad som helst....
    Så tjejer och killar!! Ge mig exempel på vad för något nytt vi kan göra! För att få igång glöden igen!!

    Jag vill inte höra något nervärderande om oss tack... :)
    Min sambo är som din.. jag gillar hårda tag men han vill inte prova sånt. Samtidigt som han säger att han vill prova nya saker. Dock har han ju inga som helst förslag och mina duger inte. Men ibland får man va lite äventyrlig :) vi brukar göra lite busiga saker ändå, typ ha sex med öppet fönster så att dom som går förbi hör, eller ha sex på köksbordet så att bilarna utanför kan se (dock när det är lite skymmning så att dom bara ser konturerna, typ.. men ändå, även om det bara är vanligt sex egentligen så piffar det upp med lite spänning :)

    Detta säger jag för att hjälpa dig: Du måste jobba med ditt dåliga självförtroende. Man kan klara det själv men oftast gör man det inte, så jag skulle råda dig till att gå hos en kurator eller gå i kbt. Finns gratis genom landstinget och jag har gått hos kurator sedan i somras nu vilket lett till att nu mår MYCKET bättre och har mycket bättre självförtroende än innan. Vet hur det är att gå runt och känna sig dålig, så gör något åt det medans du kan :)
  • Anonym
    Smecker skrev 2012-03-19 20:02:16 följande:
    "Men jag skall inte behöva göra sånt jag inte tycker om".. förvisso. Det finns mycket saker här i världen som jag inte tycker om, men som jag gör ändå. Av kärlek. Sånt finns tydligen inte i din värld. Alltså, var glad om han väljer att stanna med dig.
    Det var det dummaste jag hört. När det gäller sex ska man fan adlrig göra något som inte känns bra för en själv, eftersom det är som upplagt för skamkänslor och dåligt sex. Sex ska alltid handla om lust och kåthet, inte att man känner att man gör något för att man måste. Sex ska inte vara någon sorts jävla obligation.

    Jag gillar hårda tag men jag skulle aldrig kräva av en kille att behandla mig på ett sätt som han inte känner sig bekväm med. Jag tycker inte mina preferenser ska gå ut över någon annans gränser.

    Skulle aldrig vilja ha sex med någon som bara gjorde något för att göra mig glad eller nöjd, och inte för att han ville.
  • Anonym

    Allt är ju relativt även om det inte är nytt för dig så kanske det är det för honom. Tror man krånglar till det mer än man behöver.

    Duscha ihop, tvåla in varandra och njut av den andras kropp.Bli tänd och ha sex på badrumsgolvet.

    Prova sex utomhus.Göm undan er så ingen kan se eller håll er farligt nära så att någon förbipasserande kanske anar vad ni gör.

    Bind ihop din killes händer medan du ger honom oralsex.

    Sätt dig över hans ansikte så han får ge dig oralsex.

    Kolla på porr tillsammans.

    Finns ju hur mycket som helst att prova ,bara fantasin som sätter gränser. Och man vet inte vad man gillar förrän man provat det. Klart att lågan slocknar om man gör samma saker hela tiden och vet i förväg vad som ska komma. Pizza är gott men inte vill jag käka det varje dag :)

  • Anonym
    Smecker skrev 2012-03-20 16:55:40 följande:
    Det var det dummaste jag hört. Om min partner helt plötsligt skulle få för sig att hon ville bli fistad så skulle jag självklart ställa upp för hennes skull, trots att jag inte går igång på det eller får ut något särskilt av det. Jag ställer i så fall upp för att jag älskar min partner och för att jag tänder på när min partner njuter. Och nej, jag kan inte direkt påstå att jag i det läget skulle bli skadad för livet eller fylld av skam.
    En intressantare fråga är vad du skulle göra om din partner ville fista DIG. Skulle du fortfarande ställa upp?
  • Anonym

    Vårt sexliv har varit uselt och då menar jag non existerande och när vi haft så har det varit ganska..trist om jag får säga det själv. Man har känt att det varit trist men inte vetat var man ska börja någonstans att göra det lite mer spännande och skönt för båda.

    Men, detta har ändrats sen vi köpte sexleksak. Jag ville inte ha något avancerat som är bökigt och ger massa prestationsångest utan en enkel grej som ger lite mer krydda. Det blev en penisring med tunga som vibrerar.
    Sen vi köpte denna har min sexlust ökat markant kan jag säga. Från att ha haft sex en till två gånger i halvåret (om ens det) till flera gånger i månaden.

    Så mitt råd är att ta med en kompis, gå in och kolla i sexshop och överraska din kille med någon lätt rolig grej.
    Då är det lättare sen att köpa lite andra avancerade grejer när man fått upp självförtroendet lite och vill testa något annat. 

  • Anonym

    En sak till. Jag testade först att köpa en kräm man skulle smörja in klitorisen med men detta blev bara fel för mig eftersom jag hade svårt att känna sexlust alls och känner man inte sexlust så vill man inte börja kleta där nere alls.

  • Anonym
    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 20:25:12 följande:
    Ja jag vet inte vad det betyder att han vill pröva något nytt om han talar sanning när han säger att han är nöjd. Nej det är inte bara hans problem om han inte är nöjd med sexlivet. Det är hans problem om han ljuger för mig ja!
    Men din kille verkade ju vilja ta upp att han inte var nöjd med sexet genom att säga att han ville prova något nytt.
    Men du svarade genom att vara arg på honom.
    Jag tror nog han hellre ljuger för dig och säger han är nöjd och nöjer sig med 2 ställningar än att du konstant ska bli arg för han frågar om ni inte kan prova något nytt.  

     
Svar på tråden Han vill "pröva något nytt"