Inlägg från: Anonym (behöver inte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (behöver inte)

    Han vill "pröva något nytt"

    Sådär sa min kille också "pröva något nytt". Jag vart sur och ville inte ha sex på ett tag och sen dess har han inte tagit upp det mer. Vill du inte pröva något nytt så behöver du ju inte göra det såklart! =)

  • Anonym (behöver inte)
    Anonym (08Man33) skrev 2012-03-19 18:07:17 följande:

    Menar du att du blev sur bara för att han frågade? Det är klart att du inte ska göra nåt du inte vill, men fråga måste man ju få göra... Det är så man utvecklar sig. Fan, bara för att det är sex är det så laddat tydligen att man inte ens ska få fråga...


    Eller sur och sur, blev mest irriterad på honom och ville därför inte ha sex på ett tag. Klart man måste få fråga, men kan inte hjälpa att jag reagerade som jag gjorde. Han förstår nu att han inte ska fråga igen...hehe.
  • Anonym (behöver inte)
    teknikfreak skrev 2012-03-19 18:20:49 följande:
    Ja alltså, du har lyckats få din kille att inte våga prata med dig om sex. Grattis. Verkligen. Eller snarare - Hur tänkte du nu?

    Jag tänkte nog inte så mycket, kan ju inte hjälpa hur jag reagerade =) Kan inte göra något ogjort nu heller så.
  • Anonym (behöver inte)
    teknikfreak skrev 2012-03-19 18:35:24 följande:
    Ogjort o ogjort, du kan väl fråga vad han menade, berätta något du gillar eller bara be om ursäkt för din reaktion? I ett förhållande måste man tillåta en öppen dialog annars finns risken att ni snart inte känner varandra alls.

    Jo alltså jag frågade ju sen vad han menade fast med en sur ton och sen sa jag (surt/irriterat) att jag är nöjd som det är.
  • Anonym (behöver inte)
    Norrland84 skrev 2012-03-19 18:32:31 följande:
    Men sa misslyckat? Du sparrade av honom sa han inte vagar prata med dig om det igen. Galler samma sak med matlagning, om han fragar om ni inte kan prova nagot nytt surar du ihop och sedan latsas ni som ingenting? Stackars kille som tagit mod till sig och forsoker gora forhallandet battre, men de kanske "ska va som de alltid ha varit, inget nytt har inte"

    Han vågar prata med mig om sex, men han har inte och kommer nog aldrig fråga igen om jag vill pröva något nytt.
  • Anonym (behöver inte)
    Anonym (08Man33) skrev 2012-03-19 18:39:48 följande:
    Tror du blev sur för att du tog det som kritik mot dig och din förmåga (eller oförmåga)... Men det känns väl bra nu när du kuvat din kille till att inte våga öppna käften...

    Men herregud! Han vågar visst öppna käften, men han kommer nog aldrig fråga om jag vill pröva något nytt, iaf inte på ett bra tag.
  • Anonym (behöver inte)
    Anonym (?) skrev 2012-03-19 18:46:01 följande:
    Varför vill du inte testa något nytt? Du kanske går miste om något du kanske skulle tycka var underbart skönt.

    Därför jag har testat en del saker genom livet och har hittat det jag tycker är skönt nu. Tycker inget annat är skönt än det vi gör idag.
  • Anonym (behöver inte)
    teknikfreak skrev 2012-03-19 18:46:40 följande:
    Är du det då? Är det så att ni har hamnat i osynk eller säger du bara att du är nöjd för att du tror att någonting nytt kommer att innebära svåra utmaningar för dig? Jag tror inte din kille är ute efter att göra det svårt för dig, han vill bara att du och han ska prova er fram tillsammans. Be om ursäkt igen, mena det och våga prata om det! 

    Ja jag är nöjd med det sättet vi har sex på, skulle gärna kunna ha det lite mer sällan för min smak. Men är nöjd i det stora hela!

    Jag är hans första tjej och det är väl kanske därför han vill testa nya saker, men jag har ju hittat det jag tycker är skönt redan. Visst kan jag väl ställa upp så att han får prova på annat nån gång, men sen vill jag att vi går tillbaka till det sexet som vi har idag.   
  • Anonym (behöver inte)
    Anonym (?) skrev 2012-03-19 19:01:14 följande:
    Vad har du testat då?

    Jag har testat oralsex att både ge och få, gillar det INTE. Har testat att ha vaginalt sex bakifrån, gillar det INTE. Har testat analsex, gillar det INTE.
  • Anonym (behöver inte)
    Anonym (?) skrev 2012-03-19 19:05:35 följande:
    finns ju andra saker, ställningar, platser att testa på?
    Jag har kommit på att jag inte gillar andra ställningar än de som innebär klitoriskontakt, dvs rida och missionären. Ja jag vet inte vad du menar med platser, men vi kan ha sex i soffan ibland. Andra platser gillar jag INTE, gillar bara soffan eller sängen (behöver mjukt underlag). Ja sen var det inte mycket kvar att testa.
Svar på tråden Han vill "pröva något nytt"