• Rocket Mania

    Har du en mammamage? Tävla om Maghjälpen – ett personligt träningsprogram!

    Ischa. Ja det här tar emot men jag behöver verkligen hjälp med min mage så jag får helt enkelt bita i det sura äpplet.

    Jag har fött tre barn varav ett som var ganska stort. Han låg lite konstigt i magen så magen växte åt alla håll och kanter och mina magmuskler verkar ha försvunnit bak på ryggen.

    Jag har tränat och tränat och verkligen gjort mitt bästa de senaste 4 månaderna. Gått ner 15 kilo och tappat en massa fluff men den där magen gäckar mig. Det är hopplöst!

    Här finns alltså en väldig massa motivation och jävlar anamma men en mage som är svår att få bukt med. Se mig som en utmaning!



     
  • Rocket Mania
    junilycka skrev 2012-03-23 21:16:24 följande:
    Jag är gravid med andra barnet och fick överhäng efter första och har det även nu...
    Går detta att endast träna bort eller måste man operera? Någon?
    Det går faktiskt. Det är när det enbart är skinn som det inte går helt men om man tittar på bilderna ovan finns ingen med bara skinn utan det är fluff där i

    Jag hade massa mer fluff innan jag började träna och la om kosten, nu har jag fortfarande en del kvar och det beror på att jag har jättesvårt att hitta bra magövningar (därför anmälde jag mig här). Men jag är övertygad om att det kommer gå att träna bort! 
  • Rocket Mania
    Pycke skrev 2012-03-24 19:49:19 följande:
    Tänkte börja med att önska er alla lycka till i tävlingen!

    Sedan har jag en fråga som jag hoppas få svar på... Varför delar magen på sig längst ner? Magen blir som två halvor och längst ner går den upp i ett upp och ner vänt V. Går det att träna bort eller kommer det alltid se ut så? 
    Magmusklerna har delats. Det går att träna bort men du ska absolut inte göra vanliga magövningar, typ sit-ups utan "plankan" och liknande övningar.
Svar på tråden Har du en mammamage? Tävla om Maghjälpen – ett personligt träningsprogram!