• Äldre 21 Mar 09:19
    41370 visningar
    109 svar
    109
    41370

    Har du en mammamage? Tävla om Maghjälpen – ett personligt träningsprogram!

    Vi på Familjeliv älskar mammamagar!


    De är symbolen för de rara småttingarna som burits där inne. Men magen får också ta mycket stryk av graviditet och förlossning och som förälder kan det vara svårt att komma igång med träning och hinna prioritera det.


    Nu ger vi dig chansen att vinna ett åtta veckor långt personligt anpassat kost- och träningsprogram tillsammans med vår träningsexpert Elmina Saksi från Föräldrafitness! 


     


    För att vara med och tävla vill vi att du laddar upp ett foto av din mage här i tråden.


     Du väljer själv hur du vill fota magen, med eller utan kläder, helkropp eller halvkropp eller närbild – du bestämmer vad du vill visa. Du behöver också skriva en motivering till varför just du ska vinna.


    Den bästa motiveringen tillsammans med magfotot vinner träningsprogrammet Maghjälpen.


     


    Tävlingen pågår den 22-29 mars och vinnaren utses av en jury på Familjeliv.


    Läs fullständiga tävlingsregler här


     



    Bli kvitt med mammamagen en gång för alla! Maghjälpen är ett 8 veckors individuellt anpassat kost- och träningsprogram. Det passar både dig som är nybliven mamma som behöver veta hur du kan komma igång med träningen som det passar dig som misstänker att dina magmuskler inte läkt ihop ordentligt efter graviditeten.

    Du kommer att få personlig hjälp, där träningsprogram och recept noga utarbetas efter dina behov. Till recepten kommer du få veta hur du kan anpassa maten efter dig, ammande eller inte, samt övriga familjemedlemmar om du så önskar.


    Varje vecka återkopplar du till mig om din kost och träning och jag ger dig alltid personlig feedback, du behöver alltså ha tillgång till internet för att kunna använda tjänsten.


    Vinsten måste utnyttjas under 2012.


    Vinstvärde: 1350 kr


    Gilla gärna Föräldrafitness på Facebook: www.facebook.com/Foraldrafitness


     


     Lycka till! {#emotions_dlg.flower}




     


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-03-22 10:48
    Har du en fråga till Elmina?
    Du kan ställa den redan nu i vårt expertforum
    www.familjeliv.se/Forum-15-439
  • Svar på tråden Har du en mammamage? Tävla om Maghjälpen – ett personligt träningsprogram!
  • Fjäril­Vingad­73
    Äldre 23 Mar 07:54
    #30

    Jag har fött två barn, de är nu 10 och 4 år gamla. Det senaste året har jag själv tagit tag i min enorma övervikt, och har lyckats gå ner 19 kilo... Men magen!!! Jag blir så frustrerad när jag skulle kunna få på mig fina kläder annars, men sen tar magen emot, eller hänger över kanten och allt blir bara fult ändå.

    Jag behöver hjälp med träningen, snälla! Motivation och hjälp att bli av med det här:


  • Äldre 23 Mar 09:58
    #22

    Fina mammamagar!
    Jag känner verkligen igen mig och det är modigt av er att ladda upp en bild i tråden!
    Ni är alla vinnare även om bara en av er vinner den här tävlingen! Skål

    Kom gärna med positiva kommentarer men negativ kritik har ingen plats i den här tävlingstråden!

    Fortsätt ladda upp bilder på mammamagar! Solig

  • aysn
    Äldre 23 Mar 11:36
    #23

    Det underliga är att trots att jag skäms för min egen mage och inte vågar ladda upp ett foto här, så tycker jag faktiskt att era magar är vackra. Och jag menar det verkligen!

  • nellas­nälla
    Äldre 23 Mar 11:47
    #24

    Efter två graviditeter på 2,5 år känns min mage trökig! Har några stackars kilon kvar och alla verkar sitta just på magen. Efter ett tidigt missfall växte magen ännu mer och nu vill jag att den ska bort! Önskar så att detta kan vara min chans till en platt mage och en sund livsstil!


  • Pihl01
    Äldre 23 Mar 12:22
    #25

    Hur mycket jag än skulle vilja vinna det här så skulle jag aldrig klara av att lägga upp en bild på min mage, den är hemsk!!!! Jag kan inte ens visa mig för min sambo länge, jag vill själv inte ens titta på den eller röra den.. Jag använder fortfarande gravidtrosor bara för att ha nånting att dra över magen så den aldrig behövs synas.

    Stort lycka till, till alla er modiga människor som vågar!! Jag hoppas (oavsett om ni vinner detta eller inte) att ni hittar en väg att bli av med magen så ni får känna er vackra igen. För jag vet precis hur det kan kännas. 

  • Äldre 23 Mar 12:32
    #26

    Det här är min mage 11 månader senare,någonting jag verkligen inte trivs med!

    Tänker inte dra någon snyft historia förutom att jag mår psykiskt dåligt över hur magen ser ut, skulle verkligen vilja få bort allt "häng" få en mindre midja och kunna må bra igen..Har många kilon för mycket och hade det redan innan graviditet, men aldrig förut har jag varit så självkritisk som nu.




    Jag är redo att satsa allt för att gå ner i vikt och kunna vara "fit" till en beach framöver! Jag vill verkligen ta tag i mitt liv nu, jag behöver bara peppning och en hjälp på traven!

  • Helle3­33
    Äldre 23 Mar 15:11
    #27

    En gång i tiden var jag stolt över min kropp, alla sade efter graviditeten att om några veckor kommer du att vara sjukt stolt över hur din kropp ser ut. Men det har nu gått ett antal månader och jag hatar fortfarande hur min kropp ser ut efter graviditeten. Självklart är jag stolt över att min kropp burit ett underbart barn men jag är banne mig INTE stolt för fem öre över hur magen ser ut nu för tiden. Jag har inte råd med gymkort men är ute och går varje dag och har joggat lite men det hjälper ju inte för fem öre när jag är så sockerberoende som jag är. Jag är periodare på socker och ja då blir kroppen som den blir =/ Jag skulle behöva få hjälp att lägga upp ett tränings- och kostschema så jag kommer igång ordentligt och förhoppningsvis kan gå ner de där kilona jag behöver gå ner för att kroppen ska må bra. Det kanske inte är übermycket övervikt jag bär på men det är tillräckligt för att min kropp ska må dåligt av den.


  • Äldre 23 Mar 16:14
    #28

    Hade också tänkt lägga in en bild då jag kämpat som en tok med min mage och verkligen outat det för alla - för att förhoppningsvis visa andra att det finns fler.
    Oftast ser man bara de som har den snygga magen och inte vi som har problem.

    Nog för att man ska vara nöjd över varför den ser ut som den gör, men det hindrar inte det faktum att man vill må bra i sig själv och med sin egen kropp igen.
    Får ofta höra " du som är så jäkla snygg i kroppen efter förlossningen" - men det är dom som ser mig med hold in strympbyxor under tightsen och jäkligt tighta linnen. Och inte bristningarna, huden och de delade magmusklerna.

    Go alla som lägger upp bilder och jag är stolta över er!


  • Äldre 23 Mar 16:20
    #29

    Jag säger bara en sak tjejer. LYCKA till. Jag har också min gravidtetsmage kvar men jag få gå och träna nästintill gratis så jag hoppas att min mage så småningom blir plattare. Man kanske kan få några tips senare hur man få tillbaka sin mage. Ni är alla värda vinnare. Tänk bara en sak att ni är ändå vackra och ska vara stolta över att ni har burit era små goaungar i 9 månader.

  • Äldre 23 Mar 17:35
    #30

    Hur mycket jag än skulle vilja delta så kan jag inte det just nu pga att jag är gravid!

    Men jag vill passa på att säga att jag är oerhört glad över denna tävling för det finns fler som ser ut som jag!!! Skrattande
    Jag har alltid trott att det bara är min mage som har överhäng och att det skulle vara något fult, men det är det ju verkligen inte! Det är ju bara Du själv som bestämt dig för att det är fult. 
    Jag tycker inte att någons mage här är ful, tvärtom!

    Tävla för att Du vill må bra, inte pga några kroppsideal!

    Lycka till alla som tävlar {#emotions_dlg.flower}.

    ps Jag tycker att alla som laddat upp foto kan få någon form av tips/råd/coachning för att de är så modiga och delar med sig! 

Svar på tråden Har du en mammamage? Tävla om Maghjälpen – ett personligt träningsprogram!