• dude85

    Alla män på bodycontact verkar ha enorma kukar

    Anonym (bodycontact) skrev 2012-03-22 11:24:24 följande:
    Vad är det för site?

    Måste vara något speciellt med 20+ XL då.

    Vad är normal stor isfåfall 20+ XL eller, nej visst finns det fåtal som verkar ha mindre än 20+ XL men fortarande saknas det där extra, som mer presentation och andra bilder
    majoriteten har garanterat INTE skitstor kuk även om de skriver det. Det är ändå rätt ovanligt att ha 20+. eftersom de flesta tjejer som är medlemmar söker just det så har de ju ingen chans att få svar om de inte ljuger. hård konkurrens med 90/10 ju =)
    Anonym skrev 2012-03-22 11:20:41 följande:
    lust att chatta på msn?
    haha, använder inte msn
  • dude85
    Smecker skrev 2012-03-22 14:23:26 följande:
    Sen har vi dem som dragit av 20kg på vikten och 10 år på åldern. Så jävla tröttsamt.
    det gäller ju inte bara killar. en tjej men en bild knäppt snett uppifrån som säger att hon är "mullig" är i 90% av fallen smällfet =)
    L E O N skrev 2012-03-22 16:48:09 följande:
    Bästa alternativet jag kan komma på till BC är FL...Så jag tror du har hittat rätt redan

    Har konto där men det är verkligen bara att slösa tid om man har seriösa ambitioner som kille. Tror man har bättre hitrate om man går till ett kloster och raggar...
    hehe, håller verkligen med
  • dude85
    Milf69 skrev 2012-03-22 18:37:26 följande:
    en sak kan jag hålla med dig med mäns kön det gör mig lite irriterad faktist som första bild.
    Det jag tänder är mäns bröst. inte jätte tränad ...Oftas skriver män väldigt för kort presentation..

    Men när det gäller mäns storlek upplever jag att har mött en hel del män som har för lite för mig..
    Lärt mig att läsa där först innan man går vidare för en chatt..
    Tyvärr råkade jag missa det en gång o hade sexträff han försvann i mig tyvärr. Var kåt som tusan men kom inte..Han kom o var så kåt på mig ..

    Så nu i fortsättningen får kolla män storlek minst 17 tack för min del...           
    en fundering bara. om det nu inte skulle gälla enbart en sexträff utan något seriösare med någon du träffat på vanligt sätt. hur gör du då, frågar om de har minst 17 cm kuk, eller dumpar om du märker att han inte har det? för antar att du aldrig skulle kunna ha ett seriöst förhållande med någon som "försvinner" i dig och inte känns?
  • dude85

    haha, var uttråkad och räknade lite =P

    RFSU:
    En undersökning, som vi brukar hämta våra uppgifter ifrån, är gjord på ca 2300 fullvuxna västerländska män. Måtten togs på penisar i erigerat tillstånd (dvs när de hade stånd). I den undersökningen så framkom att:

    - 95% hade en penis som var mellan 9-22 cm
    - 1% hade längre än 22 cm
    - 4% hade en penis som var mindre än 8 cm
    - De allra flesta (dvs 75%) av alla penisar var mellan 12-18 cm
    - Medellängd 15 cm

    . man kan alltså säga att ca 80% har en kuk som är kortare än 18cm. eftersom bara 1% har större än 22cm drar jag till med en gissning att det borde vara ca 7% som har över 20 och 13% mellan 18-20cm (alltså tot. 93% under 20 cm. )

    Det finns ca 2milj män i sverige som är mellan 18-50 år (som jag antar är ungefär åldern på de som finns på BC.) 140 000 st i den åldern har alltså en kuk längre än 20cm.
    BC har ca 110 000 medlemmar.

    OM 37% av medlemmarna är tjejer (vilket jag inte tror) betyder det att 70 000 av medlemmarna är män.
    Det skulle det innebära att hälften av ALLA svenska män i åldern 18-50 med minst 20cm kuk är medlemmar på BC. väldigt osannolikt =)

    av 70.000 slumpade män(kukar) i den åldern så vore det 4.900st med över 20cm, 65.100st under 20 och av dem så har 56.000 även under 18cm. 

    kan ha lite fel siffror men borde stämma rätt bra =)

  • dude85
    Pentra skrev 2012-03-23 07:54:01 följande:

    Ja, då var ju min fredags- och helg-lycka gjord... :-/ Sanningen verkar alltid hinna ikapp en…och den tar sällan hänsyn till dag… Bara att bita ihop, och börja banta då kanske Obestämd…eftersom min sambo har mer öga för  mulliga än för smällfeta… (Detta är kanske den ”bistra” förklaringen till varför vi ”bara” har sex 1-2 gånger i veckan ist 3-4…) Om jag jobbar på så kommer jag nog att lyckats med att komma ner till mullig-vilken till sommaren… Så måste jag väl logga in på BC och ändra i profilen från ”mullig” till ”fet/smällfet”, under tiden, för att vara på den säkra sidan… Obestämd


    Nu blir det frukost: Multivitaminer och en liten lättyoghurt! Solig


    nu fattar jag inte vad du menar? spec. inte om det är du på dina bilder, knappast fet?! Min poäng är att väger du 120 pannor och har en kropp som barbapappa, varför då dölja det genom bilder som ser ut som att man är nästan smal? spec. på en sexkontaktsida.. många gillar stora tjejer och andra inte. men vitsen med att ljuga om det förstår jag inte. blir man då glad om en kille skriver "fan va snygg du är", för att de tror att man är mindre?
  • dude85
    Smecker skrev 2012-03-23 08:35:09 följande:
    Räkna med att ca 1/4 av kvinnorna på sådana sajter enbart är där för att få en ego-boost eller för att de är bekräftelseknarkare, de har inte en tanke på att verkligen träffa någon.
    det tror jag med, men skulle själv inte få sån boost av att nån gav mig uppmärksamhet pga bilder som jag vet inte är "ärliga"
  • dude85
    Smecker skrev 2012-03-24 09:07:28 följande:
    Om BC vore en pub..

    Varje tjej som kommer in på puben får direkt över 100 st killar efter sig. Likt hungriga vargungar hoppar och skriker de för att överösta varandra och få en gnutta uppmärksamhet från den stackars nyinkomna tjejen.

    En del tjejer visar sig vid lite närmare kontroll vara killar som klätt ut sig till tjejer bara för att få utöka sin samling med amatör p-bilder som de hoppas få utav lättlurade par eller tjejer.

    En del killar har med sin sambo/fru till puben.. utan att hon själv vet om det!....

    En del killar har med en uppblåsbar docka till puben och kallar sig par.. bara för att få utöka sin samling med amatör p-bilder som de hoppas få utav lättlurade par eller tjejer.

    En del tjejer på puben är bara intresserade av "gener*sa" män som vill "skämma" bort dem, om killen är lite "gener*s" och ger en liten "gåva" på ett par tusen så får killen följa med hem.

    En del killar går runt nakna med vrålstånd och visar glatt upp sin kuk för alla tjejer de ser, dessutom tror dom att prinskorvar visst är 25 cm långa!

    En del personer av bägge kön har ett nytt civilstånd: "Annat" vilket verkar vara ett slags öppet förhållande där den andra partnern är med på allt utan att veta om det själv.

    En del tjejer värvar nya medlemmar till olika hemsidor på nätet genom att låtsas vara intresserade av alla killar de ser för att sedan be dem regga sig på sidan.

    En del går runt med en stor säck över hela kroppen och vägrar avslöja några fakta om sig själva, sedan klagar de över att de aldrig träffar någon och att de är ensamma..

    En del kvinnor går omkring nakna, men med en svart pappåse över huvudet, på puben med en 25cm dildo i analen och söker ett seriöst förhållande med någon som inte bara tänker på sex. Sen beklagar de sig i sin dagbok över att de bara råkar på oseriösa killar.

    Eftersom det går över 100 killar på varje tjej så har väldigt många killar på puben börjat titta på andra killar i stället, fast de är hetero och vill ha en tjej egentligen..

    Väldigt många på puben tror att dom ser bättre ut om dom berättar för alla att dom är 10 år yngre, 10 kg lättare och några cm längre än de egentligen är.

    En del kvinnor sitter bara i sitt stol, utan att prata eller ens söka ögonkontakt med någon, och beklagar sig över att inget händer.
    haha fantastiskt
Svar på tråden Alla män på bodycontact verkar ha enorma kukar