Inlägg från: Anonym (Biggus Dickus) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Biggus Dickus)

    Alla män på bodycontact verkar ha enorma kukar

    Anonym (Kvinnan) skrev 2012-03-26 13:59:43 följande:
    Eftersom jag specifikt vill ha män som är välutrustade så är BC utmärkt för mig.
    Sen får man ju jobba hårt med sållningen eftersom det finns så många stolpskott där.
    Men jag har lyckats hitta några guldkorn som jag verkligen håller fast vid. En bra, dominant, välutrustad älskare är svårt att hitta.
    Ja vi är nog inte så många...men vad spelar attributen för roll om man inte klickar mentalt?
  • Anonym (Biggus Dickus)

    Nio varianter av BC brudar:


    1. Bekräftelse junkie. En tjej som är missbelåten med uppmärksamhet från sin partner och därför söker den här. Har ingen tanke på träff IRL.


    2. Teaser. En tjej som gillar att retas med vissa killar. Kan mötas IRL men endast på hennes villkor.


    3. Mejlbruden. Älskar att skriva mejl. Möter killen efter ca 6 mån i hopp om att fånga en man. Om han har stått ut så länge och då förtjänar de förmodligen varann.


    4. Hybrisbruden. Tror att hon är skitsnygg och dissar alla som inte ser ut som fotmodeller. Finns i storlek small till xxxl.


    5. Svårflörtade bruden. Vänder orden till sin fördel och killens nackdel hela tiden. Har ingen eller i vart fall mikroskopisk tanke på möte IRL.


    6. IRL tjejen. Den som verkligen är ute efter vad den säger sig vara ute efter. Träff IRL och en tjej som vet att endast IRL ger besked om det blir ngt sex eller inte. Oftast så stämmer kemin och tjejen visar sig vara en diamant.


    7. Kravbruden. Ställer orimliga krav på både sig själv och den hon söker. Hallå världen består av ofullkomliga människor.


    8. Fakebruden. Kille som utger sig för att vara tjej. Svarar aldrig på killars brev. Hoppas lura tjejer att skicka bilder eller gå med på dejt i hopp om att tjejen accepterar faktum. En s.k. Looser


    9. Impulsiva tjejen. En tjej som är öppen och pratar, bestämd i sin person. En som du vill träffa men som håller dej kort. Som helt plötsligt går med på en dejt -  bara för att.

Svar på tråden Alla män på bodycontact verkar ha enorma kukar