Inlägg från: Anonym (stressad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (stressad)

    Jag satte igång brandlarmet!

    Själv får jag ganska högt stresspåslag av alla brandlarm men det är nog bara för att jag när jag fortfarande bodde hemma var med om att vårt hus som brann ner. Vi lyckades rädda oss ut men trots allt var vi ju i princip i livsfara för branden spred sig ganska snabbt och några i familjen fick rökskador. Vi låg och sov när det började.

    Sen om jag står och gör nåt i köket och brandvarnaren går i gång då blir det ju inte lika stressat eftersom jag utgår från att det är det men trots allt jag kollar noga runt i alla rum så att det inte är något. Mitt stresspåslag har blivit mindre med åren men så fort jag ska t.ex. bo på hotell så kollar jag utrymningsvägar och så.

    Själv tror jag det är sunt att ha en viss respekt för det och alla har olika hög stresströskel. Jag är också otroligt känslig för röklukt även om jag naturligtvis inte automatiskt utgår från att det brinner om jag känner röklukt, nån kan ju faktiskt grilla i trädgården på sommaren eller elda löv eller annat på hösten. Det är mer om jag känner röklukt där jag inte borde känna röklukt så att säga.

Svar på tråden Jag satte igång brandlarmet!