Mariam imponerar hela vägen
Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Sexkurs, cirkus eros

  Fre 30 mar 2012 16:15 Läst 25438 gånger Totalt 57 svar
  Fre 30 mar 2012 16:15

  Om ett par veckor skall jag och sambon gå en sexkurs i Stockholm. Har läst en del recensioner på cirkus eros hemsida men skulle vilja veta om någon här gått en sådan kurs och vad ni tyckte om den?

 • Fre 30 mar 2012 19:21 #1

  Själv väldigt nyfiken på den kursen. Har pratat med frun om att gå, men hon är lite tveksam. Calle och Jenny som håller kursen verkar väldigt sympatiska.

  Berätta mer än gärna om era erfarenheter efter att ni varit där!

 • Fre 30 mar 2012 21:26 #2

  Jag känner Calle och Jenny, men jag har aldrig gått på någon av deras kurser.

 • Fre 30 mar 2012 22:12 #3

  Återkom gärna och berätta hur det var,
  är lite nyfiken Solig


  Bloggar lite här på FL <3
 • Anonym (Man 49)
  Visa endast
  Lör 31 mar 2012 08:18 #4

  Har bekanta som gått kursen i tantrisk massage och de var mycket nöjda.

 • Lör 31 mar 2012 10:15 #5

  TS berätta gärna hur kursen var :) Kanske många par skulle behöva gå på deras kursar för att hitta tillbaka till varandra och hitta nya sidor hos sin partner.

  Min man vågar inte anmäla sig till deras kurser...  

 • Anonym (Man 49)
  Visa endast
  Lör 31 mar 2012 10:43 #6
  loves to skrev 2012-03-31 10:15:08 följande:
  TS berätta gärna hur kursen var :) Kanske många par skulle behöva gå på deras kursar för att hitta tillbaka till varandra och hitta nya sidor hos sin partner.

  Min man vågar inte anmäla sig till deras kurser...  
  ...och min fru vågar inte heller... I nån annan tråd var det nån som föreslog en pool för att man alltid ska kunna få sex när man vill, kanske man skulle starta en sexkurspool? *L*
 • Lör 31 mar 2012 11:27 #7

  Jag kan tänka mig att anmäla mig....

 • Ons 4 apr 2012 11:55 #8

  Jag lovar att återkomma med beskrivning om hur vi upplevde det efter nästa helg :)

 • Mån 16 apr 2012 11:15 #9

  Eftersom jag är sambo med TS och därmed var med i helgen så kommer en liten recension från mig. Jag är tämligen säker på att hon kommer att komplettera med sina erfarenheter alldeles strax! :)

  Eftersom vi är swingers, har haft sex i samma rum som andra tidigare var det här nog lite för light för oss. Det var väldigt försiktigt och stegvis. Jag vet inte riktigt, man har väldigt fokus på sin partner under hela kursen, men jag tror att det var flera par som inte hade sex med varandra alls under kursen.

  De var väldigt tydliga med att det inte fanns några obligatoriska delar. Det jag tror att de flesta uppfattande som det jobbiga i kursen är att vara nakna. Nu var man ju inte tvungen att vara det, men det blev väldigt påtagligt att de par som faktiskt vågade vara nakna och som vågade berätta om hur de känner, tycker och upplever sin relation var de som fick ut mest av kursen.

  Det är ju så - om man gör som man alltid har gjort får man det resultat som man alltid har fått. Om man inte vågar utmana sig att tänja på det som känns bekvämt och det som känns obekvämt så går det faktiskt inte att lära sig något nytt.

  Det jag tror att alla uppfattade kring nakenhet är att även om man inte har badat bastu med någon av motsatt kön förutom sin partner eller på annat sätt varit naken så vänjer man sig väldigt, väldigt fort. Att dessutom fokus är att titta in i sin partners ögon under en välidigt stor del av övningarna gör att man faktiskt knappast ser de andra paren även om man hör dem eller ju vet att de är där.

  Kursen var bra, pedagogiskt upplagd. Det skapas en tillåtande stämning och att man faktiskt får vara glad, rädd eller kåt. Jag upplevde också att det inte fanns någon fokus alls på att hon ser ut så, eller han ser ut så. Man fick se ut som man ville.

  Det var ett par som var över 50, ett par var runt 50, två par var mellan 30 och 35 och tre par i 40-årsåldern. Några var smala, några tjocka. Några var bruna andra var bleka. Två kvinnor var helrakade och två helt orakade. En tjej var nästan aldrig naken alls, några var nakna hela tiden. Ett par vågade inte vara med på en del övningar, de andra vågade. Så öppet, högt i tak, men som sagt det är nog en bra kurs att börja med om man inte är alltför avancerad. Har man hållt på mycket med tantra, swingergrejen, bdsm, är poly och sedan länge lever i sådana relationer eller har avancerat långt finns det säkert kurser som ger mer.

  Är man nyfiken på att utveckla sin sexualitet, sitt kunnande, vill ha bättre sex, prova på olika former av andningstekniker, diskutera G-punkten eller bara vill komma vidare i sitt förhållande kan detta vara ett av de bästa sätten att bli mer förälskade mer tajta och mer öppna mot varandra.

 • Mån 16 apr 2012 11:49 #10

  Som ni ser ovan så han sambon före med sitt inlägg och efetrsom han är mycket mer mångordig än jag så lägger jag bara till litegrann.

  Jag håller med honom till stor del. En mysig, varm och sexig helg med väldigt högt i tak och fokus på relationen och varandra.

  Många av övningarna handlade om bekräftelse och vad för slags bekräftelse just jag eller min partner behöver för att känna kärlek. De delarna var vi redan på det klara med men ändå härligt att prata om det och att ge varandra bekräftelse. Jag bär med mig hem en hel del nya tekniker och ställningar som var riktigt sköna.

  Om ni har en relation som kanske går på lite sexuell sparlåga eller vill fördjupa ert sexliv så är det inget att spara på, anmäl er och ni kommer att få en riktigt härlig helg med massor av utbyte med andra och varandra.

  Jenny och Calle som håller kursen är duktiga och ser till att alla känner sig trygga och är med på tåget. 

Svara i tråden: Sexkurs, cirkus eros
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Sex & samlevnad
Svara i tråden...

Innehåll