• Flickanx2

    Sexkurs, cirkus eros

    Ursäkta en dum fråga, men vad är det förnåt? Blev nyfiken... hur går det till, vad gör man och ja, liksom hur går det till?? Kommer man dit som par och det är en typ lärare som visar hur man gör och sen gör man det där.. tillsammans, fast med sin partner? Åh, jag bara undrar. Nåt sånt finns iallafall inte i närheten där jag bor...Nyfiken  ;) 


    128
  • Flickanx2
    Jojohanna skrev 2012-12-07 10:33:09 följande:
    Vi var sju par, ålder från 25-55 med tyngdvikt på mellan 35-45
    Kolla på deras hemsida, cirkuseros.nu. De har så gott som enbart kurser i Stockholm.
    Man går denna kursen som par (de har andra kurser för singlar med) man får föreläsningar och ibland demonstrationer och sen övar man det inom paret. Varje par har en madrass som man håller sig på. Man ser varandra men övningarna går ut på att man skall ha fokus på varandra så det finns inte så mycket möjlighet att titta på de andra. 
    OJ... vad kul det låter!!! Nu har jag ju en partner men jag tror aldrig jag skulle få med honom på något sånt. Men oj, så trevligt det låter som sagt :)
    128
  • Flickanx2
    Jojohanna skrev 2012-12-07 13:57:54 följande:
    Detta är faktiskt ett syndrom vi träffat på så många gånger, dvs att kvinnan i förhållandet säger: -Åh, det låter kul, det vill jag prova medan mannen säger blankt nej.
    Vad beror det på tror ni? är män rädda? Ser inte behovet? Helt enkelt inte intresserade och isåfall hur kommer det sig?

    Kan säga att för mig och min sambo var det en fantastisk helg, att få gå in i en bubbla och bara fokusera på varandra var fantastiskt och hur ofta gör vi egentligen det? Alldeles för sällan skulle jag vilja påstå. 

    Hoppas du kan övertala din sambo, det hade mer än hälften av kvinnorna på kursen gjort. Efteråt sa männen att de var glada att de hade blivit övertalade  
    Ja... du det tror jag är totalt omöjligt i vårt fall. Men... man kan ju alltid försöka. Trots att jag vet att det blir ett blankt nej
    128
  • Flickanx2
    Jojohanna skrev 2012-12-07 15:46:46 följande:
    Kanske är det så, nu är det ju ett par som håller kursen och de är väldigt avslappnade. men jag tror du kan ha rätt.
    Tror att ni har rätt i det ni skriver. Så finns det också de som blint bara vägrar. Typ har han satt ned foten så har han, liksom. 

    Måste man vara par då? Eller tja... det kan kanske te sig lite lustigt om någon ligger alldeles allena  på sin madrass, hahaa 
    128
Svar på tråden Sexkurs, cirkus eros