• Who
    Äldre 4 Apr 09:18
    38521 visningar
    374 svar
    374
    38521

    En bil utan barnstol står parkerad på en familjeparkering. I sin ilska skriver Emma en arg lapp att fästa på bilens ruta, under tiden kommer hennes son, Samuel, på att han glömt sin telefon, smäller upp bildörren och bucklar bilen på den andra sidan. Vem

    Som rubriken lyder:

    En bil utan barnstol står parkerad på en familjeparkering. I sin ilska skriver Emma en arg lapp att fästa på bilens ruta, under tiden kommer hennes son, Samuel, på att han glömt sin portmonä, öppnar bildörren och bucklar bilen bredvid.  Vems är felet? 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-04-04 09:38
    samuel är sex år gammal och bara för skojs skull slänger jag in en tvååring också.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-04-04 09:39
    Tvååringen heter Linda.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-04-04 13:15
    Det verkar som att folk vill veta lite mer om bakgrunden här ...

    Emmas man, Harald, är pappa till båda barnen. Han har en något för vänskaplig relation med sjuttnåriga barnvakten och grannflickan Karin, och just nu sitter han och äter nybakade kakor hos henne. Deras relation kommer förr eller senare leda till sex men det har inte hänt ännu.

    Det har spridits illasinnade rykten i tråden om att Harald inte skulle vara pappa till Linda och Samuel, men det är han utan tvivel. Emma har dock på en konferens haft en affär med sin kollega Anders, men det var ett tregångstillfälle och ingenting hon gör som regel. Graviditeten som följde på det berättade hon aldrig om för sin man, utan hon gjorde abort på en gång. Det var fyra veckor före den här händelsen och hon är helt återställd.

    Det har också spridits illasinnade rykten om Haralds föräldrar, det ligger mycket lite sanning i det och hans pappa har aldrig blivit sexuellt utnyttjad av sin mor. Dock är det sant att Harald är mycket hämmad sexuellt och har ett Hora/Madonna- komplex.

    Bilen som har fått bucklan är inte samma bil som väckte Emmas ilska, bilen är en röd Saab 95 och tillhör Sten som arbetar på ett kontor i närheten men hyser ett visst intresse för Lina i charkdisken.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-04-04 13:45
    Vid tiden för händelsen var Lina upptagen med en kund, Sten stod med en nummerlapp och funderade på vilken salami han skulle köpa för att göra det bästa intrycket. Han var orolig att valet av tysk salami skulle få honom att verka bonnig även om det var det han gillade bäst, samtidigt ville han inte att Lina skulle tro att han var pretentiös som han uppfattade människor som gillade italiensk salami ...

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden En bil utan barnstol står parkerad på en familjeparkering. I sin ilska skriver Emma en arg lapp att fästa på bilens ruta, under tiden kommer hennes son, Samuel, på att han glömt sin telefon, smäller upp bildörren och bucklar bilen på den andra sidan. Vem
  • Silver­Woman
    Äldre 4 Apr 09:24
    #1

    Oj vad intressantSkrattande Kanske bilen som stor parkerad på familjeparkering har en babyskydd och man bär med sig bebisen i skyddet.
    Samuel gör fel men Emma ansvarar för det eftersom Emma är målsman till Samuel.

  • Fideli­s ad urnam
    Äldre 4 Apr 09:24
    #2

    Men va? 
    Jag är nog extra hjärndöd idag för jag får inte ihop det du har skrivit Skrattande 
     

  • Äldre 4 Apr 09:27
    #3

    Emmas då hon har ansvaret över Samuel. Men sen kan jag tycka att det beror på hur gammal Samuel är.

  • Äldre 4 Apr 09:27
    #4

    Var man än parkerar så måste man ju se till att inte slänga upp dörren så den bucklar bilen bredvid.

  • Silver­Woman
    Äldre 4 Apr 09:30
    #5
    Fidelis ad urnam skrev 2012-04-04 09:24:33 följande:
    Men va? 
    Jag är nog extra hjärndöd idag för jag får inte ihop det du har skrivit Skrattande 
    Jag har förstått det så: På en parkeringsplats..
    Emma parkerar sin bil bredvid bilen på familjeparkeringen. Emma tror att parkeringen tillhör henne och Samuel. Samuel är tillräckligt gammal för att kunna ta sig in och ur bilen. Eftersom Emma ser att ingen bilbarnstol finns i den stående bilen bestämmer hon sig för att kräva rättvisa. Samuel öppnar dörren helt vilt och bucklar den andra bilen på familjeparkeringen.
  • Äldre 4 Apr 09:31
    #6

    Beror lite på hur gammal Samuel är, men Emma ska ha koll på honom så han inte slänger upp dörren. Med ålder menar jag att han kanske borde veta att man tar det försiktigt med dörrar... Annars håller jag med silverwoman, hur kunde Emma veta att ägaren inte tagit med babyskyddet in i affären (som jag alltid gjorde innan barnen kunde sitta i kundvagnen).

  • MHM
    Äldre 4 Apr 09:32
    #7

    Emmas såklart. Dessutom får alla stå på familjeparkeringen, oavsett om man har en bilstol eller inte. Dom kanske hade ett babyskydd utan bas eller en femåring utan stol - och även hade "rätt" till parkeringen.

  • Fideli­s ad urnam
    Äldre 4 Apr 09:33
    #8
    SilverWoman skrev 2012-04-04 09:30:11 följande:
    Jag har förstått det så: På en parkeringsplats..
    Emma parkerar sin bil bredvid bilen på familjeparkeringen. Emma tror att parkeringen tillhör henne och Samuel. Samuel är tillräckligt gammal för att kunna ta sig in och ur bilen. Eftersom Emma ser att ingen bilbarnstol finns i den stående bilen bestämmer hon sig för att kräva rättvisa. Samuel öppnar dörren helt vilt och bucklar den andra bilen på familjeparkeringen.
    Ah ok. Jag uppfattade det som att Emma INTE fick en plats på familjeparkeringen utan fick stå på den vanliga, därav möjligheten för bildörren att buckla bilen bredvid då familjeparkeringarna ska vara större för att försvåra sådana olyckor?
  • Pickel­i
    Äldre 4 Apr 09:35
    #9

    Hur gammal är sonen?


    Google it!
  • Äldre 4 Apr 09:36
    #10

    Om Samuel är ett barn är det Emmas fel eftersom målsmän alltid ansvarar för sina underåriga barn. Om Samuel är vuxen är det hans eget fel.

Svar på tråden En bil utan barnstol står parkerad på en familjeparkering. I sin ilska skriver Emma en arg lapp att fästa på bilens ruta, under tiden kommer hennes son, Samuel, på att han glömt sin telefon, smäller upp bildörren och bucklar bilen på den andra sidan. Vem