• Förvän­tansti­d
    Äldre 22 May 22:13
    146112 visningar
    736 svar
    736
    146112

    Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!

    Min mage ser ut ungefär som din ts, jag skäms och försöker bli av med den men den är ganska envis. Den är mindre på morgonen och riktigt putig på kvällen :/ jag har promenerat 4-5 ggr i veckan, mellan 1-1,5 timmar senaste månaden samt gjort lite magövningar varje dag. Hoppas på märkbara resultat snart så jag får motivation att fortsätta. Vill bli mitt smala jag igen och kunna ha jeans som sitter bra. Hur går det för dig nu ts?

  • Förvän­tansti­d
    Äldre 23 May 10:22
    Ingen som du känner skrev 2012-05-23 07:01:59 följande:
    Har du kollat upp så du inte är mat-allergiker? Jag tänker.. eftersom magen sväller under dagen. Laktos? gluten?

    Nja, problemet uppstod efter att jag fick barn. Tror det är musklerna som slappar till sig i kombination med matintag. Jag har gravidmagen även på morgonen, den är bara lite mindre då. Jag är nästan nere på målvikt, väger 58 och vill väga 55 eller mindre, om magen inte ordnat sig när jag väger 55 kanske det är dags att kolla upp hos proffs.
  • Förvän­tansti­d
    Äldre 25 May 22:31

    Jag är peppad att utöka mina plankor till 3 st morgon och kväll. Vill så gärna få bukt med Ballongmagen.

  • Förvän­tansti­d
    Äldre 31 May 21:51

    Du är väldigt duktig druvan! Jag håller också på att jobba bort magen. Måste börja mäta så man kan bli mer motiverad av sin framgång :)

  • Förvän­tansti­d
    Äldre 1 Jun 13:41
    Krambjörn skrev 2012-06-01 12:27:35 följande:
    Hej hej! Hur gårdet för er alla? VAr ju ett tag sedan jag skrev. Här går det okej iaf. Dock är det skitsvårt att komma under 70 strecket har jag märkt MEN jag MÅSTE ner nu i vikt till Juli eller början av aug för då skall jag få en stor belöning av min make En belöning som jag så jädra länge velat ha nu och längtat efter nu sen man fått ungar ovh fått viktras dvs fixa sin byst. Haha sjuk belöning tänker många men med stor sådan så har man värk i rygg,nacke osv så ska bli skönt att få bort en del        

    Jag förstår. Min mormor opererade ut ca 3 kg(!), ur vardera bröst om jag inte minns fel, för ca 15 år sen och då är de ändå inte små nu. Ibland måste man få vara drastisk för sitt välbefinnandes skull. Hoppas du tar dig under 70!
  • Förvän­tansti­d
    Äldre 1 Jun 22:20

    Omsy fortsätter så är du kanske platt innan sommaren är slut. Jag vill också! tror jag går och gör en planka till :p

  • Förvän­tansti­d
    Äldre 2 Jun 15:47
    Krambjörn skrev 2012-06-02 15:06:18 följande:
    Alltså lördag idag och jag syndar idag med lite kakor,godis, det är väl okej EN dag iaf? Och sedan äta efter LCHF typ? 

    Det är ju såklart bättre att INTE synda bara en dag ;) Det beror väl på om man syndar en gång per dag, vecka, månad. De(t) förstnämnda är väl inte så bra.
  • Förvän­tansti­d
    Äldre 9 Jun 20:42
    Chokladpinglan skrev 2012-06-09 20:27:31 följande:
    Någon som är från norrköping som vill ha en träningskompis??? Någon som har PT för att få hjälp med sin träning?

    Gröna druvan har ju pt :)
  • Förvän­tansti­d
    Äldre 26 Jun 21:07
    Nelia82 skrev 2012-06-26 17:36:06 följande:
    Har inte varit in här o tittat på ett tag. Är i Portugal hela sommaren (har redan hunnit vara här 2½ vecka) och njuter av semester. Äter en hel del av det mesta, svårt att låta bli glass och fika när man är utomlands och det är sol och varmt, men jag springer iaf 3-4 gånger/vecka I morse blev det en löprunda vid 9-snåret. Det är för varmt att springa senare än så (32,5 grader i skrivande stund). Tar gärna emot tips för hur man kan orka lite längre sträckor när man springer på morgonen. Finns det något jag kan äta på kvällen som fyller på energidepåerna eller nåt? Jag orkar ca 4-5 km, sen är jag rätt seg i benen tyvärr. Innan värmeböljan kom var jag ute på lite längre rundor, springer ca 7-8 km och håller på att träna upp mig inför Midnattsloppet som hägrar i augusti när vi kommer hem igen. (Så längre sträckor orkar jag ju springa, om jag ger mig ut på eftermiddagen vilket annars hör till det normala.) Bjussar på en bild också, från i morse. Har en del kvar att jobba med magen, men hållningen blir bättre och bättre av löpträningen, helt klart!

    Oj vilken snygg överkropp, ser stark ut! Du behöver ju bara finslipa magen lite så är det perfekt sen :) jag har tänkt mäta lite nån dag när jag hämtat mod nog. Mätte mage/höft för några veckor sen för att se om det går åt rätt håll.
  • Förvän­tansti­d
    Äldre 12 Aug 18:51

    Jag skrev tidigare i tråden och mätte för några månader höfter/midjan/överdel på låret. Alla måtten har minskat några cm och jag väger nu 53 kg. Vägde 74 veckan innan jag födde för 6,5 mån sedan. Jag är på min målvikt nu trots att jag brukar väga 45-50kg (165cm kort) men putsen är kvar trots plankor =/ Jag tror att plankan hjälpt en del och jag ska försöka härda ut några månader till men jag känner att jag funderar på att tappa några kg till ifall att magen skulle bli mindre av det, trots att det vore dumt. Känner mig lite villrådig, jag ammar rätt mycket än också.

  • Förvän­tansti­d
    Äldre 12 Aug 18:53

    Förresten glömde jag tillägga att jag gärna skulle vilja höra hur det går för dig druvan! Strunta i dem som inte kan föra sig ordentligt och kom tillbaka till "din" tråd. Jag är nyfiken på hur det går för dig.

  • Förvän­tansti­d
    Äldre 15 Aug 14:18
    Ingen som du känner skrev 2012-08-14 23:09:40 följande:
    Jag har gått ner 5 kg sen starten i Maj. Känner mig väldigt nöjd. Men gravidmagen är fortfarande kvar. Även om jag gått ner i midjemått också, är den fortfarande kvar och jag kan inte hålla byxorna uppe pga putet.. Börjar bli lite orolig att den inte kommer försvinna Jag kan ju inte gå ner hur mycket som helst i vikt. Magmusklerna är det tydligen inget fel på heller.

    Egentligen är man väl lite larvig och självupptagen men visst känns det orättvist när man ser de som ser ut som innan de fick barn! Jag kommer att ta mig dit jag med med träning eller i "värsta" fall op när jag fött barn klart. Tycker att vi ska kämpa på, känner mig optimistisk idag ;) Jag känner mig också tacksam för att det faktiskt gått åt rätt håll.
  • Förvän­tansti­d
    Äldre 9 Sep 12:19

    Jag har tagit mig i mina smaljeans :) nu är jag nöjd med vikt och nästan med magen. Har en bit kvar men nu "orkar" magen hålla sig nästan platt varje morgon, med lite mer träning tror jag namne mig jag kommer se ok ut även på kvällen och när jag storätit.... En liten skillnad tycker jag man kan acceptera *drar mig till minnes den gigantiska kulan och 20 kg extravikt*.

  • Förvän­tansti­d
    Äldre 9 Sep 17:00
    Jooohanna skrev 2012-09-09 12:48:22 följande:
    Vad härligt!! Jag kommer också i mina "smalkläder" men har lite för degig mage ännu, men så har jag också slarvat i sommar och precis kommit igång igen med plankan och pilates, så jag ser absolut målet inom räckhåll, underbart!!

    Jättegrattis! De sista veckorna har det gått FORT för mig, från att magen ville puta massor till att den accepterat att va ganska platt :) Man får bara va noga med att hålla sig på sin personliga miniminivå av träning, eller mer såklart. Gissar att jag behöver göra lite magövningar 3-4 ggr i veckan och det är helt överkomligt.
Svar på tråden Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!