Inlägg från: LokesMammi |Visa alla inlägg
  • LokesMammi

    Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!

    Träningsexpert Elmina skrev 2012-05-25 05:59:10 följande:
    Börja nu med magövningarna!

    Vad säger ni om att starta en utmaning, alla kör 3 plankor så länge man orkar morgon och kväll.

    Är det någon som är med?   

       
    Jag är på! Brukar köra planka 1min, 100 situps o sen 1min planka igen!
  • LokesMammi
    Roxter skrev 2012-05-25 10:10:48 följande:
    Haha ja alltså jag hör hur det låter:) Har fått lära mig det på gymmet bara, att svanken ska i golvet och rumpan aningens upp i luften för att man inte ska ta i med höftböjarna. Eller som de säger "snart är det bikinisäsong och då vill vi ha snygga magar, det är ingen som går och säger fan vad snygga höftböjare du har!" :)
    Ja, svanken har jag nog i, det tror jag. Vet inte. Har inte tänkt på det! =)
  • LokesMammi
    Roxter skrev 2012-05-25 17:25:12 följande:
    Lokes: haha nä nu är du bara kaxig;) Jag sitter i solen med ett glas vitt och tänker "en annan dag så...." :)
    inte kaxig! =) hehe

    glömde o göra plankan i morse. ska göra planka strax sen igen innan sänggång! =)
  • LokesMammi
    Cissi87 skrev 2012-05-26 19:48:03 följande:
    Idag hände nått överjävligt!
    En tant på Lindex stod och pratade med mej om barnkläder och vilken storlek och hej o hå. Sen kollar hon på Agnes och frågar hur gammmal hon är, snart sju månader säger jag. Och då vänder hon sej och klappar MEJ på magen och frågar när den i magen kommer....
    Jag dör så ledsen jag blev!! Har verkligen kämpat och sett resultat. Och innan vi gick ner till stan sa jag till sambon att jag kände mej smal idag. Inte nu längre.
    Jag vet att det "bara" är tre-fyra månader som jag har kunnat tränat men va fan!
    Gråter 
    Jag har verkligen tyckt att magen har blivit fastare. Men kanske inte då.....  
    Vet hur det känns!
    Ibland kan det kännas som att man blivit smalare (tycke jag på mig) men andra ser det inte! Du har säkert blivit smalare, men har en liten kula! Man har lust o dra täcket över huvudet när folk frågar sånt när man kämpat o tränat o tänker på vad man äter! Men tänk såhär, det är jobbigare för henne än för dig! =)
  • LokesMammi

    Inte ofta man tränar kl 7 på morgonen. Gjorde planka i 90 sek (fan va jobbigt det blev efter 70sek), sen situps 100st sen planka 60sek (jobbigt efter 30 =))
    Ska göra planka senare på dan igen i 90sek. Snart ska vi ut o röra på oss till en park så ungen får leka av sig lite! =)


  • LokesMammi
    GrönaDruvan skrev 2012-05-27 07:03:38 följande:
    Oj, ut och röra sig kl 3 på morgonen? Morgonpigga? Hihi.. Jag avslutade kvällen igår med omröstning i Melodifestivalen och samtidigt gjorde jag 3 plankor och lite magövningar! Idag är det jobb 10-21, men hinner nog med lite övningar innan och får såklart göra ikväll när jag kommer hem också! Cicci87..tråkigt det som hände. Tror vi alla varit i den sitsen. Det var ju inte många veckor sedan jag hörde det. Skaka av dig det och fortsätt kämpa! Jag märker att jag blivit mindre pga att byxor börjar hänga mer. (inte så kul att de blir större i benen,men kul att jag får dra upp de i midjan! Tänker främst på jobb byxorna! Får nog snart knäppt knappen i midjan, hihi

    Är ju i Kina. 6timmar före! =)
  • LokesMammi
    Ingen som du känner skrev 2012-05-27 11:50:07 följande:
    Slänger in frågan igen då jag tror att den drunknade..Hur vet man om man har delade muskler?Jag har hört att man kan stoppa in fingrarna mellan musklerna, Men jag känner inga muskler och kan inte stoppa in några fingrar nånstans.

    Tror du kan känna det om du ligger på rygg o typ lyfter på huvudet så musklerna "får jobba". Kan du då få in fingrarna mellan musklerna så har du delade. En kompis sa så till mig o jag gapskratta "lycka till o få in fingrarna emellan allt mitt fett". hehe Men det är ngt sådant! Hur länge sen är det du var gravid?
Svar på tråden Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!