• Egget13

    Jätteorolig!!! Backade på en annan bil, anmäld för smitning.

    Ermenegildo skrev 2012-04-14 14:15:22 följande:
    Uttala dig inte om saker du inte begriper. Från en lagkommentar: "För att fälla till ansvar för brottet krävs att uppsåt förelegat, såväl i förhållande till att en trafikolycka inträffat, som till undandragandet från behövlig medverkan till de åtgärder, vartill olyckan skäligen bort föranleda (ex. ta kontakt med ägaren till den skadade egendomen och lämna sitt namn och sin adress etc.)."
    Hej,

    Jag vill bara säga att jag råkade ut för samma sak idag, min parkerade bil blev påkörd av en som smet o min granne såg. Grannen sa till henne att hon backat på vår bil o att det blev en skada, då sa hon bara att "det blev inget o jag har inte tid med detta" sen körde hon iväg o tog en annan parkering.

    Nu va jag snäll för jag vet påföljderna så jag fick regnr av grannen o ringde upp henne o då kom hennes man o ursäktade henne, o trots att hennes man såg skadan på vår bil o att grannen sa till henne så envisades hon med att varken vår eller hennes bil va skadad (mannen höll på att skämmas ihjäl för han såg ju bucklan o reporna på vår bil ÄVEN att han va 76 år o hon va bara 62 år)

    Min morfar lärde mig när jag fick moppe att märker du att du kör på en bil så oavsett om du ser nåt eller ej LÄGG EN LAPP I VINDRUTAN O SKRIV JAG RÅKADE KÖRA EMOT DIN BIL, JAG SER INGA SKADOR MEN UPPTÄCKER DU NÅGRA VÄNLIGA RING o så signering o nummer så klarar man sig alltid ivf för smitning.

     
Svar på tråden Jätteorolig!!! Backade på en annan bil, anmäld för smitning.