Inlägg från: UBrosenius |Visa alla inlägg
  • UBrosenius

    Varför är det så svårt att skaffa nya vänner?......

    Har under en längre tid försökt skaffa nya vänner i den stad jag är nyinflyttad till, men det tycks vara ett uppdrag omöjligt :( Känns som om det bara är jag som inte har några vänner, alla andra har sina umgängeskretsar som de umgås med osv osv.......

    Är en helt vanlig tjej med vanlig intressen, tror jag :) så egentligen borde det vara enkelt kan man tycka. Skriver inlägg i forum, men ingen respons.
    Går nu hemma och är föräldraledig vilket gör att dagarna blir extra långa, min 4 åring börjar sakna kompisar, min 9 månaders bryr sig väl kanske inte jätte mycket än, men jag gör. Saknar kompisar att prata med, andra föräldralediga att fika med, gå promenader med osv.

    Någon anna där ute som varit i samma situation?
     

  • Svar på tråden Varför är det så svårt att skaffa nya vänner?......
  • UBrosenius

    Tack för era inlägg. Jag hoppas verkligen att det vänder snart

    Skogsvitter: upplever samma sak med ÖF, alla har redan sina kompisar och verkar inte vara intresserad av att lära känna några fler, tråkigt tycker jag.
    Jag är också en väldigt social person och vill ha folk omkring mig.

     

  • UBrosenius

    Kanske inte är rätt att säga att det är skönt att höra att det finns fler i samma situation, men ändå skönt så att säga.
    Då kan man ju snart släppa tanken på att det skulle vara något fel på en själv i alla fall.

    Visst skulle tätare besök på ÖF säkert generera till att man hittar sig nya vänner, men bara att man känner sig så utanför gör att man drar sig för att gå dit.
    Ibland undrar jag om man håller på att bli tokig, man går här hemma.
    Antagligen bor vi alla som skriver här lite långt ifrån varandra annars känns det som att vi nog hade haft mycket gemensamt :)
     

  • UBrosenius

    Som sagt förstår dig på alla plan.
    Skriver också i forum, försöker starta trådar osv osv för att få någon att få upp ögonen men det är et omöjligt uppdrag verkar det som.
    Kommer snart till den punkten då jag känner för att lägga ner allt, men samtidigt vill jag inte det heller. Vill ju så innerligt också ha den där kompiskretsen, men snart är idéerna slut :( 

Svar på tråden Varför är det så svårt att skaffa nya vänner?......