• Anonym

    Vad är det pinsammaste du sökt vård för?

    Svår nagelsvamp

  • Anonym

    Bölder har jag haft otaliga gånger där nere,gör jäkligt ont,avvakta och se om några dar,bruka spricka av sej själv.

  • Anonym

    Ska operera bort hemorrojer i morn, låg akutinlagd på kava för likande problem i vintras. känns as roligt, 26 år gammal

  • Anonym

    Ont i rumpan här med. Var inte hemorrojder utan typ sprickor lr nåt...

  • Anonym

    Jag sprack rejält vid min förlossning. Så jag förlorade mycket blod, läkaren kom och så åt sköterskan att ge mig stolpiller  Skäms
    Bara det att där låg jag i gynställning och så skulle hon stoppa upp dom, men hon hittade inte hålet och fick fråga barnmorskan efter hjälp....
    Ja det va lite jobbigt att ligga där då.  

  • Anonym
    Anonym (:D) skrev 2012-04-19 08:59:14 följande:
    Nu såhär efteråt är det väl inte pinsamt, men då ville jag hellre dö.
    Jag hade träffat en ny kille, vars föräldrar var väldigt kristna och strikta. Han bodde inte långt ifrån sina föräldrar så vi sågs dagligen. I början av ett förhållande är allt nytt och spännande och självklart hade vi sex som kaniner. 
    Detta resulterade i en kraftig urinvägsinfektion. Jag försökte kurera mig själv med tranbärsjuice i mängder, utan framgång.
    Fick ge med mig och ringa VC. Fick en telefontid och VC ringer upp mig en timma senare. Känner igen rösten, och vill bara dö. Det är hans pappa. Han försöker lista ut varför jag har fått UVI. Suttit på något kallt? Nej, det var mitt i varmaste sommaren. Ny sexpartner? Ja. Haft mycket sex? Ja. Behövde inte komma in till VC utan fick antibiotika utskrivet, med förmaningen om att de "minsann inte vill ha ett barnbarn redan!!!".

    UGHHH ville dö där och då. Haha nu i efterhand är det bara ett roligt minne. 

    Ha ha ha, den här var ju bara för rolig :) Fy tusan så pinsamt. Visst är det roligt i efterhand, men just då....ååååhhh, kan bara föreställa mig :)

    Jag skulle ta bort ett födelsemärke som hade börjat växa en gång.  Efter ett tag säger läakaren: Det här är inget födelsemärker, det här är en vårta. Förvånad Lite lätt pinsamt...
  • Anonym
    Anonym (mor) skrev 2012-04-19 09:52:40 följande:
    haha va roligt :D

    ts hur går det med bölden??

    hade även jag en rejäl böld på insidan yttre blygläppen som värkte så jag inte kunde sitta. tillslut tog jag saken i engna händer och stack hål på den så massor av grönt var kom ur. det var en befrielse så kan förstå att du haft det jobbigt.

    Pinsamma saker har jag vart med om en helt del.

    när jag väntade första barnet fick jag göra en gynundersökning där läkaren frågade om en student fick närvara javisst tänkte jag och in kommer världens snyggaste läkare och det enda jag kunde konsentrera mig på var att mina ben var orakde :-/ han var iaf jätte duktig och visade med händerna hur stor bebisen var så det blev lite lättare stämning senare.

    sen bor jag i ett inte allt för stort samhälle. och sökte för hemorojder som besvärade mig och visst där sitter läkaren som en vän är tillsammans med hmm :-/ ja han fick ju göra den undersökningen. och han sa efteråt att han nog träffat alla hennes vänner nu Jag skrattade och sa att det är ju faktiskt sånt man får räkna med när vi bor som vi gör. Men det var inte roligt alls när jag låg där.              
    Han känner numera hennes vänner både utan och innan
  • Anonym

    Jag är en sån där som jobbar med att ta emot er. Har bara skummat massa inlägg men ser inte det ni berättar som pinsamt. Särskilt inte bölder, infektioner, fallskador och sår på ostrategiska platser. Vanligt och helt okonstigt. När folk har petat upp konstiga saker i ändtarmen ja då börjar det väl bli lite mer så att man tänker att den som söker säkert tycker det är pinsamt och lite undrar man varför de inte investerar i analpluggar o dildos istället.

    Bland allt kräks, kiss, bajs och otvättade människor med misär i hemmet så är rena människor med bölder en västanfläkt.

  • Anonym

    jag städade hemma och i vårt badrum fanns en dasspappershållare i plåt. Skulle damma av den och då åker rullen ur (det fanns ingen botten utan pinnen som höll rullen klämdes mellan väggarna). Och jag skär upp ett rejält sår i tummen när jag drar den längs ena sidan på dasspappershållaren. Den var rejält vass visade det sig och efter en stund insåg jag att det här kommer jag inte kunna plåstra ihop själv utan jag  måste sy det.

    Åker till jourläkarna (det var helg) och får komma in ganska omgående men läkaren ville inte sy eftersom jag verkade ha känslobortfall i tummen. Ner till akuten och vänta 5 timmar på att den stackars läkaren där skulle kunna ta mig på bedömning. Det visade sig att jag kapat en bit av tumnerven. Två stygn och en tumme som till stora delar känns som den sover blev resultatet.

    Pinsamheten?
    Försök förklara för fyra sköterskor och två läkare att du lyckats kapa tumnerven på en dasspapperhållare!! 

Svar på tråden Vad är det pinsammaste du sökt vård för?