• Anonym (Pinsa­mt)
    Äldre 18 Apr 22:18
    122699 visningar
    413 svar
    413
    122699

    Vad är det pinsammaste du sökt vård för?

    Har för närvarande en varböld i storlek av en oingisbill på min ena blygdläpp och även om jag fått råd att avvakta så inser jag att jag måste söka hjälp....

    Stötta mig lite här!!

    Vad är det pinsammaste du sökt vård för?   

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-04-18 22:19
    oingisbill skall vara pingisboll!!! Förlåt!

  • Svar på tråden Vad är det pinsammaste du sökt vård för?
  • Äldre 20 Apr 08:40
  • Äldre 20 Apr 08:43

    Maac:
    Men va fan?! Är det verkligen okej att göra så??? Jag hade blivit vansinnig!

  • Äldre 20 Apr 08:46
    Maac skrev 2012-04-20 08:25:00 följande:
    Jag hade kondylom och behandlade med en blå vätska som skulle strykas på vårtorna varje dag. Det gick ganska bra, men det var 2 stora vårtor på blygdläpparna som inte gav med sig.

    Jag var hos gynekologen för att ta vanliga cellprover och han kommenterade vårtorna och tyckte att eftersom det bara var några stycken kunde han ta bort dem direkt. Fy vad jag skämdes  Men det lät ju trots allt som en bra idé. Han snackade danska så jag hade svårt att förstå riktigt vad han hade tänkt sig.

    Han tog fram ett jävligt stort instrument som man normalt stoppar in i musen för att ta prober på livmodertappen med. Och så knipsar han helt sonika av vårtan från blygdläppen! FY FAN VAD ONT DET GJORDE! Höll på att sparka sköterskan bredvid i ansiktet. Sen klippte han snabbt av den andra vårtan också, jag trodde jag skulle döda honom!

    Jag känner att det blir varmt och när jag ska kliva ur stolen och tittar ner är det en blodpöl på golvet under stolen. Yummiie. Jag fick låna en jättestor binda. 
          
    Behandlingen fungerade =)  
    Men jisses vad oprofessionellt. Lite förvarning kunde han väl gett!
  • Äldre 20 Apr 08:49
    plastkotte skrev 2012-04-19 00:51:36 följande:
    Nu gäller inte det här mig utan min svägerska hade hört om en man som åkte till akuten (i england) för att han hade en apelsin i baken.. Hans förklaring var att han hade bytt gardiner naken och ramlat av stolen han stog på och på golvet låg en apelsin ;)
    hahahahahaaa gud jag skrattar så jag gråter här!!!!
  • Theta
    Äldre 20 Apr 08:53

    Vet en som fick åka ambulans in till akuten för brusten blindtarm, men när de kom in så visade det sig att det inte var blindtarmen.. Det var en Fis på tvären! Gud så jag skrattade när jag fick höra det!

  • Äldre 20 Apr 08:53
    Anonym (tops) skrev 2012-04-18 22:37:37 följande:
    Inte pinsamt på samma sätt men jag kände mig urfånig när jag på juldagen ett år fick uppsöka akuten för att ta ut bomullen från en tops ur örat. Den bara lossnade (petade inte långt in) och var helt omöjlig att få ut själv. Ringde sjukvårdsupplysningen och blev uppmanad att uppsöka akuten. Hade det varit en vanlig vardag hade det givetvis kunnat avhjälpas på vårdcentralen men nu var det 3-4 dagar kvar tills de hade öppet.

    På plats fick jag träffa barnläkare eftersom det var han som hade mest erfarenhet av att plocka ut små saker ur öron... hmmm....
    Jag har varit inne för nästan exakt samma sak....
    Fast det knäppte till i själva topsen och även plastgrejen gick av, måste varit en spänning i plasten på den eller så för det smätte till och den kom långt in mot vad jag hade den när jag petade mig i örat med den...
    Jag var väl 12-14 år när det hände....
    Det värsta är att jag var med om samma sak 2 ggr om inte så långt ifrån varandra, tops ur samma paket....
    Men andra gången fick jag ut den själv....tack och lov.... 
  • Äldre 20 Apr 08:54
    Daeminimon skrev 2012-04-19 09:19:00 följande:
    Det var inte pinsamt när jag sökte! Jag hade en inflammerad livmodertapp, som doktorn ville behandla med frysning. Hon frågade om "ett par" läkarstudenter fick närvara för att se hur det går till. Visst, sa jag. I nästa ögonblick kommer 8 studenter in i det pyttelilla rummet och tränger ihop sig runt min snippa för att titta när doktorn fryser den! Häpp!
    hahahaha!!! förlåt att jag skrattar men det var faktiskt kul!
  • Anonym (nycke­lben..­)
    Äldre 20 Apr 09:00

    Jag är rätt smal, men kan tydligen min kropp dåligt. Kände en dag vid mina nyckelben och tyckte att det var konstigt precis vid halsgropen nästan (svårt att förklara) så jag trodde det var cancerknöl (min pappa hade kort tidigare gått bort i cancer, så det var det enda jag hade i huvudet då) Så jag sökte läkarhjälp, doktorn kände och tryckte och sa att det var mitt nyckelben, men att alla ser olika ut....Skämdes som f*n att jag hade trott annat...Gubben skrattar än idag åt mitt läkarbesök........

  • Äldre 20 Apr 09:01
    hallonfot skrev 2012-04-19 19:15:50 följande:
    När jag var hos gyn för att göra cellprov för några år sen var jag så jäkla nervös innan. Jag var rädd för att lukta illa där nere bland annat. Jag lägger mig i stolen efter att ha berättat hur jäkla nervig jag var. Läkaren lyckades lugna mig en smula. Jag klädde av mig och lade mig i stolen. Mina ben skakade när jag lade upp benen i skenorna.
    Då kläcker läkaren ur sig: "Åh, fy fan! Du har nog något fel för du stinker verkligen här nere!" Usch, vad det var pinsamt! Det visade sig sen att jag led av bakteriell vaginos 
    Men fy så får läkaren inte säga. Vilken idiot=(
  • Äldre 20 Apr 09:05
    Anonym skrev 2012-04-19 22:56:57 följande:
    Det var pinsamt at får veta att jag var 17 veckor gravid!
    Varför var det pinsamt?
Svar på tråden Vad är det pinsammaste du sökt vård för?