Inlägg från: CDSJGRD GGEHCS IAGOTSE |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Hur ta bort Text-Enhance??

    Michiko skrev 2012-04-22 22:42:49 följande:
    Jag har Firefox. Jag har även Internet Explorer, men den använder jag inte. Jag använder bara Firefox.

    Jag har Windows Vista tror jag. Om det var det du menade med operativsystem?

    Jag har flera Toolbars, men alla ligger inte uppe synligt. Men de Toolbars jag kan se att jag har är AVG Security Toolbar, BitTorrentBar Community Toolbar och Incredibar Toolbar.

    Jag har högerklickat högst uppe och avmarkerat alla Toolbars så ingen av dem är synlig. Om jag går in under verktyg och tillägg så ligger de där. Jag kan välja att inaktivera dem eller avinstallera dem. Ska jag göra något av det med de, kommer det hjälpa tror du?

    Det går inte att avinstallera AVG Security Toolbar, men det går att inaktivera den.

    Tack, du är väldigt hjälpsam! Glad
    Incredibar verkar vara malware ("virus"). Alltså något du inte gärna vill ha där oavsett om det är orsaken eller inte. Ladda ner Spybot S&D härifrån och kör det. BitTorrentBar är även den ett gränsfall och egentligen helt onödig i vilket fall som helst.

    Inte ens AVG toolbar tillför något vettigt, eftersom du inte visste vad det var för något innan kommer du förmodligen inte att sakna det.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Lillifee skrev 2012-05-01 07:28:14 följande:
    Michicko, vad bra att du fick bort eländet! Jag har samma problem. När jag går in på "Manage add-ons" så står det Disabled på flera vilket jag tolkar är ok. Flera som det står Enabled är nog ok (google och Flash tex) men en som jag vill ta bort som jag inte vet vad det är heter The bflix class men exakt hur tar jag bort den? Det går inte att högerklicka-delete. Det går inte heller att markera och klicka på Disable för knappen är inaktiv. Det spelar ingen roll om jag går in på add-ons via Tools eller Kugghulet längst upp till höger. Hoppas verligen nån kan hjälpa mig! Har googlat men tycker inte jag kommer nån vart med detta.
    Vad jag kan se så ska det finnas med avinstallationsfiler till den. Prova att gå in som vanligt när du avinstallerar program och se om du hittar den där.

    Om du inte vet hur man gör det så säg till och berätta gärna vilket operativsystem du använder (windows vista, windows 7 och så vidare).
Svar på tråden Hur ta bort Text-Enhance??