Inlägg från: nemo1 |Visa alla inlägg
  • nemo1

    Abortera honkatt???

    Litet My skrev 2012-05-08 17:56:05 följande:
    Hej Alla

    Imorgon åker katten med sambon till veterinären och kastrerar och plockar ut ungarna, får hoppas det går bra även om det känns hemskt. Speciellt som hon lugnat ner sig avsevärt det sista och verkligen verkar njuta och tycka det är underbart att vara dräktig Gråter Så jag känner mig lite, eller ärligt talat som en genomrutten människa när jag tittar på henne just nu, även om detta på sikt är det bästa beslutet.  
    Mycket mycket klokt beslut. Stjärna till dig.
  • nemo1

    Be veterinären öronmärka henne samtidigt, det brukar ingå den här årstiden. Även om hon ska vara innekatt så kan det ske en olycka. Öronmärkning kan bara göras när katten är sövd då det gör ont, så passa på så slipper ni söva vid ett annat tillfälle.

  • nemo1

    Är hon sydd med självupplösande stygn så kan hon vara utan tratt om du kollar hur hon beeer sig med såret. Jag har aldrig någonsin tratt på mina jourkatter. Lite slickande på såret gör inget. Var det bebbar i magen?
    Gnid en handduk mellan katterna så att dom luktar "likadant" igen.

    Ge ett foder som innehåller mycket animaliskt protein och fett, tex Eukanuba så kommer hon må bra. Matbutikstorrfodren är bara skit. Ge dem gärna blötmat också, det är kanonbra mat.

  • nemo1

    Sätt på henne en body om du inte vill ta av tratten, jag lider med katter som måste ha tratt Tungan ute
    Kunde ge mig den att veterinären skulle lura på er en påse foder ( för kastrerade katter säkert?) Specifika innehåller väldigt mycket spannmål och för lite fett. Det gäller att vara envisare än katterna när man ska byta foder. Jag körde själv med RC för en massa år sedan innan jag visste bättre. De lever endast kvar pga sitt namn då fodren innehåller alldleles för mycket spannmål som gör katten sjuk och fet. 
    Har du provat Porta 21 sensible, helt spannmålsfri och mycket omtyckt. 399:- för 10 kg. Tänk bara på att det ska vara den gröna påsen, sensible. Eller provar du med Eukanuba igen, fasa in väldigt långsamt så ska du se att det går, någr bitar i taget för att sakta öka på i det gamla fodret. Har du provat Mjau i tetra? Mosa bitarna med såsen.

Svar på tråden Abortera honkatt???