Sven-Ingvars på Sverigeturné
Forum Kroppsligt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Knöl på näsan- ärftlighet

  Mån 14 maj 2012 22:01 Läst 3917 gånger Totalt 4 svar
  Anonym (Näsan­)
  Visa endast
  Mån 14 maj 2012 22:01

  Detta kan låte jättelarvigt och väldigt utseendefixerat. Men senaste tiden har jag helt hakat upp mig på framförallt min sambos böjda näsa.. Har inte tänkt så mycket på den förrän nu när barnen börjar bli lite större och jag inte tror att de kommer passa i hans näsa. Han har en riktig krok till näsa.. Min näsa är inte heller jättevacker utan har en liten knöl på näsbenet. Att våra barn kommer få en knöl på näsan känns kan jag ju helt räkna med men jag undrar om nån har erfarenhet av ärftligheten på en mycket krökt näsrygg? Har era barn ärftlig era/eran sambos näsa eller är det nån som fått en relativt rak näsa? Det känns som detta problem säkert kan ligga djupare än just än näsa men eftersom jag blivit så himla fixerad vid dett så tänkte jag att detta ställe är det bästa för att skriva av sig!

 • Tis 15 maj 2012 09:34 #1

  hm, jag har en liten knöl på näsan,som jag trodde var en finne, men när jag gör sönder den, blöder det bara och gör ont,så den kan jag ej göra nått åt, men den retar mej ofta! den brukar bli irriterad vid mens så jag tror den har med det att göra, men ofta tänker jag ej på den, den e ju en del av mej=)

 • Anonym (samma­)
  Visa endast
  Tis 15 maj 2012 10:02 #2

  Känner lite samma sak. Min man har en lite krökt näsa och jag hade det, tills jag opererade den. Jag antar att vår dotter inte kommer att få en hel rak näsa, men å andra sidan vet jag att det går att fixa. Om man vill.

  Fixade den dock när jag var över 30 och har innan dess haft massvis av snygga karlar, även med gamla näsan. Men jag mådde inte bra av den själv, så nu är den rak :)    

 • Anonym (Näsan­) Trådstartaren
  Visa endast
  Tis 15 maj 2012 20:44 #3

  Förstår det som att du var nöjd med operationen. Var det en krånglig operation?
  Jag har bara som en liten knöl men sambon har mer en lång böj.. Jag tittar lite väl mycket på barnens näsor för att se om de ser ut att ha ärvt hans. Jag fick min lilla knöl runt 20 årsåldern men har sett på barn till föräldrar med jättekrökta näsor att det syns ganska tidigt. Känns så jobbigt att jag börjat fokusera på detta men skönt att höra att det går att fixa om de får en näsa de själva inte är nöjda med.. Ska försöka släppa detta fokuserande på näsor :)

 • Anonym (Näsan­) Trådstartaren
  Visa endast
  Ons 16 maj 2012 23:28 #4

  Finns det någon som har en förälder med krokig näsa men själv fått en rak?

Svara i tråden: Knöl på näsan- ärftlighet
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Känsliga rummet
Svara i tråden...

Innehåll