• Anonym (fråga)

    Jag har ny kille men han blir slak när vi har sex

    Jag har träffat en kille som jag tycker väldigt mycket om och som jag kanske vill vara ihop med. Han vill vara ihop med mig.

    Vi har haft sex vid två tillfällen men inte legat med varandra än. Väldigt mycket känns väldigt bra men problemet är att han bara har stånd en liten stund i taget. När vi hånglar med varandra blir han hård, sedan är han hård i ett par minuter och sedan blir han slak. Om jag runkar honom eller suger honom kan han bli hård igen men inte om vi "bara" hånglar och rör varandra på resten av kroppen. Han verkar inte tycka att det är konstigt att han blir slak eller också vill han inte låtsas om det.

    Är det normalt? Hur fungerar du eller din partner? Jag har aldrig varit med om det med någon annan kille. Jag känner lite att han inte är så tänd på mig men han säger själv att han är det. Jag vet inte heller hur vi ska kunna ligga med varandra om han blir slak så fort.

  • Svar på tråden Jag har ny kille men han blir slak när vi har sex
  • MrsKnapa

    Det kan vara lite stress/press. Låt det gå ett tag så stressen/prestationsångesten lägger sig så ska du se att det släpper.
    Men om det inte gör de, kan de vara på tiden för hans egna skull att söka hjälp:)

  • Anonym (fråga)

    Tack för svar. Jo, jag kan vänta men det känns väldigt konstigt när han säger att han är tänd på mig men alldeles slak. Är det någon annan som har varit med om liknande? Jag tycker att det är skumt att han beter sig som att det är normalt fast det kanske är ett sätt att låtsas som att det regnar. Det är inte aktuellt än men vilken hjälp finns att få? Säg inte erektionspump för det fixar jag bra med munnen. Inte viagra heller helst.

  • MrsKnapa

    Att han låtsas att de är normalt är kanske hans sätt att hantera det. Ni känner inte varann än så pass väl att han vill blotta sig. Och en tjej kan vara kåt utan att vara våt och en kille kan vara hård utan att vara kåt och vice versa.

  • Anonym (Amor)

    Jag tror att problemet  är att han inte får  propert stimulans vilket resulterar i en slak pinne.
    // Amor

  • gravid

    När jag träffade min nuvarande sambo hände detta oxå honom.

    Vi försökte flera gånger men han bara slaknade när det va dags att komma in i mig.

    Jag va lite frustrerad över detta dock inget jag visade för honom.

    Det är som han är nervös, det kommer ordna sig med tiden.

    Ge honom lite tid.

  • Anonym (Känner igen)

    Jag som är kille lider IBLAND utav samma problem.

    Jag är verkligen galet kåt på min sambo, jag blir hård som sten när vi hånglar eller smeker varandra, MEN ibland så kan jag bli helt slak så fort jag inte får någon sexuell stimulans. Det är djävulskt jobbigt..

    Det blev bättre för mig ju mer sex vi hade, antagligen var jag bara nervös för att misslyckas, vilket jag äntligen, efter ca 200 skjut, har lärt mig att jag inte gör. Utan tvärtom, jag är bäst! ;D

  • GrönaDruvan

    Likadant med min man. I början var det jätte jobbigt. Det blev bättre, men har aldrig helt gått över. Nu funderar jag inte på det.

  • Millson1234

    Hej!

    Jag har varit på G med en kille ett bra tag nu och vi gillar båda varandra väldigt mycket. Men grejen är att när vi väl ska ha sex blir han slak hela tiden. Vi har försökt 3 gånger nu men han blir aldrig kåt.

    Har läst om att en kille kan bli slak pga att d sitter i psyket och man känner sig stressad osv. Men jag tycker han känns helt avslappnad.

    Vi båda känner oss trygga och jag tycker inte jag pressar honom för mycket.

    Han säger ju att han vill ha sex med mig och vill vara kåt men det går liksom bara inte. Han har liksom aldrig haft problem med att hans kuk blivot slak tidigare. Han säget också att senast han hade sex så var det inga problem. Men d bara just med mig allt det här händer.

    Jag rider honom, runkar av honom, försöker stoppa upp den även fast den e för slak ba för att få honom kåt. Men Inget fungerar. Han blir liksom inte kåt.

    Vi snackar liksom ändå om allt så tycker han ej borde känns sig otrygg på nått sätt. Har tom sagt att det inte gör något om han ej blir kåt. Jag har sagt att jag har tålamod och kan vänta.

    Förstår ej problemet, vad ska jag, han eller vi göra för att fixa till det här?? Vi både vill verkligen ha sex med varandra för det känns liksom som en viktig del av vår relation.

    Hur ska man fixa detta??

  • Anonym (Har hänt mig (kille))

    Jag var ihop med en tjej. Som jag tyckte var himmelsk. Fick prestation ångest. Den blev slak. Rädd för att bli lämnad. Blev mer ångest. Kunde inte slappna av. Inget som tjejen såg. Få killen att känna att det är inte den punkten som är avgörande att du lämnar han. Nu var du inte rädd för att använda mun och händer för att stimulera. Det gör att han kan slappna av lite i taget. Men det blir bättre och bättre.

    Lycka till.

  • Anonym (Har hänt mig (kille))

    Ett tips är.

    Sätt på en film som ni kan se ihop. Tjej ska leka med paketet utan att ha regelrätt sex. Bara smeka. Känna på pungen osv. Det gör att killen inte känner att en viss tid då den måste stå. Det blir ett mer avslappnade. Får du bara att killen släpper spärren i huvudet. Så kommer det att gå av sig själv sen.

Svar på tråden Jag har ny kille men han blir slak när vi har sex