• Äldre 6 Mar 16:21
    14753 visningar
    30 svar
    30
    14753

    Corexin och Life Detox

    Jag har råkat ut för samma sak för en vecka sedan. De bluffar så gott de kan. Jag ringde min bank för att spärra mitt kort och fick reda på att det låg en reserverad betalning på 1400 som skulle dras snart av Formzones så jag var en aning snabbare än dem och spärrade kortet. Jag ringde konsumentrådgivning i min kommun och berättade händelsen. Jag skickade även in en anmäla till konsumentverket om företagen Health-c-p och Formzones. De kan nu inte dra några pengar från mitt kort. De tänker skicka varor som jag inte beställt. 

    gör så här: spärra ditt kort, gör en anmäla till konsumentverket, ring konsumentrådgivning i din kommun för tips och råd, bestrida hemskickade fakturor från dem och spara en kopia på allt du skickar.

    konsumentverket har redan fått in en anmäla av mig och av nån annan igår. De här företagen känns lite grand som den gamla Formlife som gick i konkurs förra året och som hade över 500 anmälningar på sig hos konsumentverket. Jag tror att det är samma företag men med ett annat namn. Vi måste anmäla för att få stop på dem!

  • Äldre 12 Mar 00:28
    #12

    Anmälan kan du göra via webben här : www.konsumentverket.se/Vagledning--kontakt/Gor-en-anmalan/Anmal-via-webben/
    Då är vi två som har lärt oss. Det tragiska i det hela är att jag är inte ens överviktig, jag väger 65. Jag ville bara hjälpa en vän som vill gå ned i vikt. Den bästa hjälpen jag kan erbjuda f.o.m nu blir nog långa promenader :P inga fler sådana köpa som gav mig oro och ont i magen. Fyy på sådana oseriösa företag som vill bluffa till sig pengar på ett fult sätt!
     

  • Äldre 28 Mar 02:01
    #16

    Jag skrev ganska arga mejl till dem och berättade att jag ska göra en anmäla till KO och polisen om de försökte något mer med mig (jag skickade en anmäla till KO ändå). Det lönade sig måste jag säga, för det slutade med att de skickade ett mejl tillbaka där de skrev att de ska inte skicka något mer till och att jag är uppsagd som medlem. Några provpaket fick de inte tillbaka heller då jag anser att de är mina för jag har betalat frakt för dem. De har nu inte hört av sig till mig på några veckor så jag hoppas att de aldrig mer gör det och jag har inte fått några påminnelser eller fakturor hemskickade. De står nu under varningslistan i KOs hemsida tack vare alla som skickade in sin anmäla. Det känns riktigt skönt just nu
    Lycka till alla andra och var inte oroliga ifall ni skulle få hem några fakturor från dem. Man får inga prickar så länge man bestrider fakturan. Skulle ni vara osäkra över något, ring då konsumentrådgivning i din kommun 

Svar på tråden Corexin och Life Detox