Inlägg från: Vill Ha Liten 83 |Visa alla inlägg
  • Vill Ha Liten 83

    Corexin och Life Detox

    Gammal tråd kanske... Jag gjorde en j-vla blunder och beställde corexin + green detox för 35 kr + 35 kr. Ingenstans där jag läste innan stod det att jag förbinder mig att köpa nästa paket för 1400 kr + 1350 kr! Fick produkterna igår, den 27 februari och på ena fraktsedeln som var med stod det att nästa paket ska komma redan den 1 mars!!! Och från andra stället den 4 mars!!! Det första jag gjorde igår var att spärra mitt kort som var kopplat till de där 35+35 kr och sen mailade jag de olika företagena, men fick bara automatiskt svarsmail. Går ej att ringa telefon heller... Nu ska jag ringa konsumentverket och kanske 11414 för att jag tänker inte betala 2750 kr för produkter jag inte fått hem än, som jag inte vill ha och som genom missledande info blivit lurad till!

  • Vill Ha Liten 83

    Ringde konsumenteuropa.se och förklarade. Hon sa att jag skulle skicka tillbaka provpaketet, helst med rekommenderat brev så man kan följa. Maila företaget och skriv tydligt att du vill använda dig av ångerrätten eftersom det inte gått 14 dagar. Kräva tillbaka pengarna och behålla kopior på alla mail/brev du skickat och fått. Eftersom jag spärrade mitt kort så kan ju inga pengar dras så dom kommer nog skicka en faktura. Ifall det skulle bli ett ärende till inkasso så kan du styrka med dina kopior att du skickat tillbaka produkten och avsagt dig flera produkter och så då har du ingen skyldighet att betala fakturan =du får ingen anmärkning för obetald faktura. Hoppas verkligen detta stämmer nu, nu får jag göra allt detta och hålla tummarna. Har förresten fått svar från båda ställena produkterna kom ifrån och det går inte att ångra sitt köp/medlemskap om det gått mer än 14 dagar. för mig har det gått 1 dag! Är förbannad och hoppas jag slipper denna skiten snart!!Demon

  • Vill Ha Liten 83

    Hej, glömde bort att kolla efter svar här inne...

    Mitt ärende med dessa blufföretag är inte avslutat än verkar det som. Jag fick ett mail om att de försökt dragit pengar från mitt kort som inte hade lyckats (detta pga att jag spärrade mitt kort!). Har skrivit flera mail till båda, skickat tillbaka "prova-på"-produkterna med rekommenderat mail (svindyrt!) men mest för att ha koll själv på leveransen osv... Skickade en scannad post-kopia i mail till dem för 1,5 vecka sedan och har fortfarande inte fått någon respons från dem! Kollade med hjälp av referensnummret på post-fraktsedeln på postens sida vart paketet var, om det kommit fram. Då såg jag att det först skickades till malmö, sedan danmark, sedan malmö igen!?! Och ingen uppdatering sedan den 5 mars! Verkar som att blufföretagen använt sig av bluffadress också... Bara jag inte får något inbetalningskrav från dem, eller att de skickar produkten till mig...

    Är så trött på denna skiten och ska genast gå in och göra en anmälan mot dessa företag på konsumentverket. För några pengar lär de inte få från mig!

    PS: Fattar inte vad jag tänkte på när jag beställde dessa tabletter + detox... Visst, vill gå ner några kilo efter graviditet och sedan lathet men nu har jag börjat med raska långpromenader istället!  

  • Vill Ha Liten 83

    Jag har fortfarande inte hört något från dem så håller tummarna att de gett sig. Breven med prov-produkterna har ff inte kommit fram. Kollade med posten om det och det verkar vara falsk adress eller något, de här i Sverige kan inte se sånt i Danmark. Mysko.

  • Vill Ha Liten 83

    Jag beställde ju 2 provpaket som kombo, men enl. råd från konsument-Europa skickade jag tillbaka dem med rek. brev. Så jag har förlorat 300 kr på detta, men så länge jag inte hör något mera från dem så får det vara. Bättre 300kr än 2800kr!!

Svar på tråden Corexin och Life Detox