• Anonym (Osäker)

    Hur var du som barn och hur är din sexuella läggning idag?

    Jag har de senaste 10 åren funderat väldigt mycket på min sexuella läggning. Det senaste året har nog mest handlat om att försöka acceptera att jag nog inte är heterosexuell. Men jag har ännu inte nått hela vägen fram till min sexuella identitet.

    Många säger att tecknen på homosexualitet finns tidigt i barndomen, men att samhällets normer och omgivningen får en att anpassa sig och förneka homosexuella känslor.

    Jag var pojkflicka som barn. Gillade typiska pojkaktiviteter, klättra i träd, fiska, bygga, meka med bilen. När jag lekte med andra barn ville jag alltid ha mansrollen. Hatade att sitta inne och rita eller leka med dockor.
    Jag hade mest tjejkompisar och ställde ofta upp på deras lekar även fast jag hellre lekt annat.

    Så hur var du som barn och vilken sexuell läggning har du idag?

  • Svar på tråden Hur var du som barn och hur är din sexuella läggning idag?
  • En glad tjej

    Jag var en riktig flick-flicka som älskade dockor, att pyssla, ja, alla de typiska sakerna som många flickor gillar. Jag är hetero idag.

  • Vinxen

    Pojkflicka! Aldrig klänning, sportade mycket å lekte bara med killar. Bisexuell idag

  • Pilu

    Jag gillade samma saker som du skrivit om när jag var liten och är är hetero.

  • Schna

    Jag läste allt jag kom över om planeten Jupiter, och föredrog kuddrummet med en trave böcker framför lek med andra barn. När jag väl lekte med andra så var det främst med dockor och dockhus, eller cykeltävlingar, djurlekar och så vidare. Jag är sexuell idag och det insåg jag ganska tidigt.


    11,5
  • Anonym (a)

    Var otroligt pysslig! Älskade att rita och måla mm. Lekte en del relationslekar (men gillade inte dockor) men var också väldigt aktiv och gillade äventyr som vattenkrig, smygalekar mm. Har alltid gillat tv-/datorspel. Har aldrig känt mig hemma tillsammans med "tjej-tjejer". Var kär första gången som 3-åring...i en kille. Hereosexuell idag.

  • Anna Paulita

    Jag har alltid varit en typisk tjej-tjej, lekt med dockor, mamma pappa barn, gillat klänningar och andra typiska tjejsaker så som smink och nagellack. Hade min första crush på en kille i lågstadiet.

    Jag ser mig som heterosexuell till väldigt stor del även om jag vid två tillfällen känt mig förälskad i tjejer. Detta i vuxen ålder.

  • tyrckfel

    Lekte bara med killar när jag var liten, spelade hockey, fotboll, bandy osv. Lekte med actionfigurer istället för barbie. Jag är homosexuell idag, igår och imorgon.

  • Sanna o Ryan

    Umgicks mest med killar och hade mest pojk-/unisexintressen. 
    Idag är jag heterosexuell och jag har aldrig varit nyfiken på tjejer.  


    2012 Adam & Oliver 2012
  • Anonym (Osäker)

    När jag läser era inlägg verkar det svårt att se något samband mellan hur man var som barn och ens sexuella läggning idag.

    Så hur kan vissa säga att det märktes redan när hon/han var barn att denne var homosexuell? Är det några andra tecken som de ser då eller?

  • Binary
    Anonym (Osäker) skrev 2012-05-28 10:40:43 följande:
    När jag läser era inlägg verkar det svårt att se något samband mellan hur man var som barn och ens sexuella läggning idag.

    Så hur kan vissa säga att det märktes redan när hon/han var barn att denne var homosexuell? Är det några andra tecken som de ser då eller?
    det rör sig nog snarare om en felktig tolkning. en tjej som har varit en riktig pojkflicka som sedan blir homosexuell, så drar man den parallellen trots att de inte har med varandra att göra
    sextankar.nu - En mans tankar om sex
Svar på tråden Hur var du som barn och hur är din sexuella läggning idag?