Inlägg från: Anonym (C) |Visa alla inlägg
  • Anonym (C)

    bukplastik, före och efter!

    Jag ska göra min stora bukplastik samt bröstlyft med inlägg på måndag! Längtat i så många år och äntligen är det dags! Kan inte tänka på ngt annat just nu

  • Anonym (C)
    Anonym (Snart så...) skrev 2013-06-05 20:22:54 följande:
    Ville bara berätta att efter att ha väntat 6mån på bedömning av läkare, kontaktade jag en annan läkare som skrev en remiss direkt till calanderska i Gbg, så vaknade helt plötsligt sjukhuset till liv, även där godkände dom, så helt plötsligt från ingenstans får jag op på två ställen!
    Om jag kan välja så känns det bättre med en plastikkirurg än en "vanlig" kirurg på sjukhuset...
    Någon med erfarenheter av detta?
    Grattis till att du fått ok :)
    Jag va mkt inne på plastikoperationsforumet (pof) innan min operation och där fanns några som gjort via landstinget... Generellt så va de mindre nöjda och jag har fått uppfattningen att de som gör privat blivit nöjdare.
    Så har du möjlighet att välja en plasikkirurg så hade jag valt det. Men kolla upp båda ställena, det andra kan säkert vara bra oxå!
  • Anonym (C)

    Slänger in lite för o efterbilder.
    Har nu gått 8 mån sen min operation så slutresultatet borde va här.
    Dock har jag pga sjukdomar samt operationen tagit det lugnt med magträning så det ska bli kul när man sätter igång med det oxå hur det kommer att bli
    Har en liten utbuktning ovanför naveln men det stör jag mig inte på längre :)





    Och nu efter



  • Anonym (C)
    Anonym (7) skrev 2014-02-01 12:13:49 följande:
    - 33 kg och på onsdags läggs jag in för min bukplastik som jag fått godkänd så efter det kommer det bilder
    Stort lycka till!!
    Jag gjorde ju brösten samtidigt men buken va en vansinnigt skön känsla... Jag njuter fortfarande trots att det gått 1½ år sedan
  • Anonym (C)

    Har redan lagt in lite efterbilder men nu har det gått ytterligare än tid och jag har hunnit träna magen lite mer så lägger in några bilder till. Så jäkla kul när man ser lite resultat från träningen. Innan operationen tränade jag halvt ihjäl mig men det syntes ingen som helst skillnad på magen.





    Fick ett "ankar-ärr" så det som syns över bikinitrosan är tejp :)
  • Anonym (C)
    vampyria2 skrev 2014-02-01 14:55:43 följande:
    Är det nån som har något bra tips på hur man kan få ärret att se bättre ut? Det är snart två år sedan jag gjorde min operation och jag var jätte noga med att följa de råd man fick men mitt ärr ser för jäkligt ut  Det är ganska brett och ojämnt och är inte vitt än på vissa ställen utan lite rött fortfarande
    Så vet nån nått man kan göra åt saken?
    Har du varit på efterkontroll?
    Man kan ju inte göra så mkt mer än o följa instruktionerna om tejpning osv...
    Jag va på efterkontroll för ett tag sedan och ca en dm i mitten så var ärret fortfarande rött, brett och bulligt typ...
    Så för 3 v sedan gjorde jag en ärrkorrigering där kirurgen tog bort den delen som inte var bra och gjorde ett nytt helt enkelt. Har kikat lite under tejpen och ärret är nu smalt och ser mkt bättre ut trots att det bara gått några v.

  • Anonym (C)
    lizafredriksson skrev 2014-02-01 15:12:49 följande:
    Efter min bukplastik. Har gått ner från 220kg till 98kg

     


    Innan OP

     


    Shit vilken enorm skillnad! Jättefint och duktigt av dig att gå¨ner så mkt!

  • Anonym (C)
    Nutella skrev 2014-10-01 19:14:23 följande:

    Herregud vilken snygg mage!!!! Blir så glad av att se den att jag går in med jämna mellanrum för att pigga upp mig själv. Jag har själv gjort min stora bukplastik och bröstförstoring på Art Clinic för snart tre veckor sedan, men har tyvärr samlat på mig vätska och har svårt att se resultatet. Men visst, jag har provat en del klänningar som magen putade i tidigare och känner mig såååå nöjd, redan nu :)

    Fick du någon anvisning om när du kunde ligga på sidan och sova? När du kunde bada igen? Såg också att du som jag gillar att träna, har det känts något annorlunda i magen? Läste om någon som fortfarande efter två år hade ont vid magträning!!..Då blir man nervös!
    Kram


    Hej och tack för komplimangen. Blir jätteglad!

    Ja, det stämmer att jag gjorde den på art clinic!
    Och va för guds skull inte orolig för att du samlar vätska. Du kan inte alls se slutresultatet efter tre v, det kommer bara bli bättre och bättre!:)
    Jag va svullen av men mest till under iaf 6 månader och sen krympte magen mer o mer på ngt sätt. Men jag tränade också vilket säkert hjälpte till!

    Gällande anvisning så har jag tyvärr glömt vad de sa ('är ju 2 år sedan min nu) men jag kommer ihåg att jag låg länge på rygg, iaf första 2-3 månaderna. Därefter la jag mig mer o mer på sidan vilket är min favoritställning.
    Gällande träning så kan det nog variera! Jag tog det lugnt med magträning i början.
    Började promenera som allra första träning för att sen gå in op lite mer pulsträning.
    Magen har jag för mig att jag inte tränade alls första 6 månaderna och sen började jag lite försiktigt med olika plankan-övningar och kände efter.
    Det kändes lite skumt i början men idag känner jag ingen som helst skillnad i magträningen! Musklerna har hittat tillbaka hyfsat till varandra men man får påminna sig ibland att använda dem, det kommer inte naturligt. Kommer på mig själv ofta med att jag inte anstränger dem och får då dålig hållning men när jag tänker på det så hittar jag dem direkt. Hade ca 8 cm mellanrum om jag inte minns fel och innan operationen hade jag jättesvårt att få kontakt med mina muskler.

    Det enda negativa (förutom ärren som iof är relativt bra nu) så är det att jag märker att jag måste sköta kost osv bättre än innan. Iom att magen är plattare nu så lägger /syns det direkt om jag lägger på mig lite.
    Kan räcka med ngt kg så försvinner magmusklerna (de som syns lite) eller att man bara är lite vätskefylld. Men o andra sidan så kommer de fort fram igen om man skärper sig
    Lägger in två bilder till nu såhär efter 2 år. Har ett t-ärr iom att jag inte hade tillräckligt med hud men det ärret stör mig inte längre!
    På kortet har jag en "slapp-period" och gått upp lite så lite mer svullen än vad det är nu men jag är verkligen supernöjd och den här operationen var värd varenda öre!
    Så underbart att kunna gå i bikini och faktiskt känna sig nöjd för första gången i sitt liv!
    Kram
Svar på tråden bukplastik, före och efter!