• Anonym (7)
    Äldre 22 Jun 20:12
    225778 visningar
    338 svar
    338
    225778

    bukplastik, före och efter!

    Så fina ni är efter era operationer!!

    Jag håller på och går ned i vikt just nu och gått ned ca 18 kg. Har ett ganska rejält häng på magen där jag får klåda i vecket och svamp ofta. Jag skäms så otroligt mycket över detta och känner att jag har fått nog av att inte ens ta på mig en baddräkt och bada med mina barn och skäms så otroligt över magen. Jag ska gå ner några kg till och sedan tänkte jag vända mig till min VC för att få remiss och hoppas att jag får en bukplastik + bröstförminskning godkänd, har nästan alltid ont i ryggen, axlarna och nacken. Läste att någon hade väldiga problem med magen och attd et berodde på bukhänget. Jag har jätteproblem med buksmärtor och läkaren kan inte förklara varför jag har det!
    Är det någon som fått både buk och bröst godkänt av landstinget?
    Vad har ni haft för problem som gjort att ni fått det godkänt av landstinget? Jag är så rädd att bli nekad, att de inte anser att jag har tillräckligt stora problem och nekar de så kommer jag få se ut så här resten av mitt liv:

    DSC_0146[1].JPG
    DSC_0150[1].JPG

  • Anonym (7)
    Äldre 22 Jun 20:20
    Anonym (Knubb) skrev 2013-06-22 20:14:28 följande:
    Jag smörjer mig med olivolja efter varje dusch på ställen där jag har lätt att få svamp, som under brösten och maghänget. Det hjälper faktiskt mig jättemycket. Bara ett tips tills vidare. :)
    Ok, Tack för tipset! Det ska jag ta och testa
  • Anonym (7)
    Äldre 1 Feb 12:13

    - 33 kg och på onsdags läggs jag in för min bukplastik som jag fått godkänd så efter det kommer det bilder

  • Anonym (7)
    Äldre 7 Feb 14:09



    Före operation
  • Anonym (7)
    Äldre 7 Feb 14:11

    Hoppsan postade visst innan jag lat in alla bilder

    Här är dagens bild, det är 24 timmar sedan jag gjorde min operation



  • Anonym (7)
    Äldre 8 Feb 07:09
    jensten skrev 2014-02-08 00:55:43 följande:
    OJ vilka ska skillnader!
    Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med Anonym 7 och fröken Fredriksson, då jag liknar er kropp före op. Kanske ni kan maila mig? Eller skriva här, jag undrar mest var ni opat er, vad det kostade och hur mkt det skiljde i vikt efteråt.
    Läste på Viktoriaklinikens sida att bukhänget kan väga så mkt som 10 kg på vissa patienter. Det vore fantastiskt att få sådan hjälp då jag pga av nervskador inte lyckas gå ner mer i vikt, så för mig vore det en dröm att slippa ryggsmärtor pga hänget. Jag väger 90 kg/158 cm. Är grov I kroppsbyggnad så jag förväntar mig inte att bli tunn som en tarm
    doris.danan@gmail.com
    Hoppas på svar!
    Jag skickade ett mail till dig
Svar på tråden bukplastik, före och efter!