• jenste­n
    Äldre 8 Feb 00:55
    225787 visningar
    338 svar
    338
    225787

    bukplastik, före och efter!

    OJ vilka ska skillnader!

    Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med Anonym 7 och fröken Fredriksson, då jag liknar er kropp före op. Kanske ni kan maila mig? Eller skriva här, jag undrar mest var ni opat er, vad det kostade och hur mkt det skiljde i vikt efteråt.

    Läste på Viktoriaklinikens sida att bukhänget kan väga så mkt som 10 kg på vissa patienter. Det vore fantastiskt att få sådan hjälp då jag pga av nervskador inte lyckas gå ner mer i vikt, så för mig vore det en dröm att slippa ryggsmärtor pga hänget. Jag väger 90 kg/158 cm. Är grov I kroppsbyggnad så jag förväntar mig inte att bli tunn som en tarm

    doris.danan@gmail.com

    Hoppas på svar!

  • jenste­n
    Äldre 8 Feb 15:03

    Tack Anonyma 7an!

    Maggan, nu blev jag lite förundrad - är det mer befogat att en "normal" ej överviktig individ som enligt mig många gånger har ett helt okey utseende, men som stör sig på att magen inte är helt platt, ska få operera sig. Det kan väl likväl likna en skönhetsoperation? Är det alltså mer befogat och rätt, än att jag som burit tre barn, och hastigt gått upp och ner i snitt 13 kg/graviditet och där magmusklerna delat sig så jag lär aldrig kunna träna bort det, INTE ska få någon hjälp? Jag som dessutom har en värk problematik efter en RYGGMÄRGSCYSTA har nog svårt med balansen samt nervsmärta.

    Jag har redan sökt hjälp på Obesitas på SU, men mitt bmi är för lågt för en GBP (som jag inte vill göra), mitt bmi är för högt för bukplastik enligt Landstingets regler. Jag anser mig inte ha ett maktmissbruk, jag kan bara psykiskt/fysiskt inte träna bort det.

    Jag har sett rejält hängbukar där de utfört bukplastik med fina resultat. Där de tagit bort över 10 kg! För mig vore det fantastiskt, att kunna cykla igen, att slippa ryggont varje minut varje dag, att kunna sova på mage eftersom mina skador hindrar mig att ligga på vänster sida eller rygg. Det krävs inte många nätter innan insomnia är ett problem och vips behövs tabletter för att kunna sova? Nä det är inte optimalt alls.

    Inte en enda läkare eller kirurg vill diskutera en lösning, då är det väl inte konstigt att man söker sig till en privat plastikkirurg? Har jag klarat av narkosen och en decompression i hjärnan så kommer jag fixa en bukoperation. Som jag betalar själv.

    Ledsen för frustrerat svar, men det är inte som jag suttit och moffat i mig mat och godis och orsakat övervikten på det viset, jag är en av de som haft oturen att bli sjuk efter tre tuffa graviditeter (med normal viktuppgång) och varit nära att dö!

  • jenste­n
    Äldre 8 Feb 21:18

    MATMISSBRUK, menar jag förstås

    Jag har redan sökt hjälp på Obesitas på SU, men mitt bmi är för lågt för en GBP (som jag inte vill göra), mitt bmi är för högt för bukplastik enligt Landstingets regler. Jag anser mig inte ha ett maktmissbruk, jag kan bara psykiskt/fysiskt inte träna bort det.

  • jenste­n
    Äldre 8 Feb 21:31
    Anonym (Awesome!) skrev 2014-02-08 18:56:54 följande:
    WOW brudar! Snygga ni blivit

    "jag har liksom det där lilla lilla putet mellan naveln och troskanten som jag stör mig på så förbannat...

    Så alltså när jag har tajta träningsbyxor på så får jag liksom 2 magar som syns..."



    VA? Var är den lilla magen

    Jag måste säga att du är hit fin som helst och framförallt mer kvinnlig eftersom du faktiskt fött barn Lyd det gamla rådet - "det har tagit 10 månader att bära barnen, det tar minst lika lång tid att komma i form", för vissa lite längre om de inte stresstränar och har sig
Svar på tråden bukplastik, före och efter!