• Anonym (Kaffedraken)

    Män! kommer naturliga tuttar alltid på första plats?

    Röstade på det första även om jag är en assman. För även om det är röven som jag går igång på så skulle det gå över jäkligt fort om det visade sig vara fejk på andra sidan.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym skrev 2012-06-11 14:12:34 följande:
    Varför är just fejk avtändande? Skulle va kul om nån kunde beskriva det, vad det är som avgör
    Först och främst är det inte äkta vara. Jämför riktig gräddglass gjord på äkta vanilj med GB Big Pack. Det är liksom inte i närheten.  Det är skillnad.

    Nu är jag obeservant så aovsett hur bra det är gjort så finns det nått ärr nånstans som avslöjar, Det skulle vara om dom gått in via armhålan och sen att hon låtit håret växa där att det skulle vara svårt att hitta ärret men hur stor är den chansen?

    Sen handlar det ännu mer om hur den personen är som person, att skaffa fejk är ju att säga jag tycker inte jag duger. Tyvärr så brukar det inte stanna där. När tuttarna är fixade är det nått annat som inte är ok. En sån person är ingen person jag finner intressant. Det är nått allvarligt fel på dom och det är inte i tuttarna det sitter. Så jag avstår, även för ett ons där hon lovar vild och kinky sex och jag får filmen efteråt.

    Jag ser mig själv inte som perfekt, långt ifrån, skulle jag fått skapa mig istället för mina föräldrar så hade jag ändrat på en del saker helt klart, men jag är född som jag är och jag har accepterat vem jag är och att jag är en bra person iaf för jag har gjort det bästa jag kan utifrån mina förutsättningar och det är väl där skon klämmer. Att börja leka gud med sig själv är inte ok i min sinnesvärld.
Svar på tråden Män! kommer naturliga tuttar alltid på första plats?