• Paulina11

    Män! kommer naturliga tuttar alltid på första plats?

    intressant! själv har jag stoppat in så mycket silicon som det fick plats stora fasta runda oäkta ville jag ha och fick. Är helt hetero men älskar sillisar. Älskar hur de känns hur de ser ut och allt med dem=) ska det vara äkta vara så tycker jag ett par ganska små " tonårsbröst" är finast. Tunga äkta är jätttteeee fult enligt mig!

  • Paulina11

    what vadå nöjd med sig själv. Innan jag gjorde pattarna så hade jag ett utmärkt självförtroende och var jättevacker. Efter likaså. Jag gjorde dom av egen vilja och hade fullkomligt skitit i vad andra sa. Hur kan man få det till att man är " sjuk" för att man väljer att snygga till brösten. Alla har ju sitt ideal och sitt sätt att se vad som är vackert. Uppenbarligen är jag ju heller inte ensam om att tycka att silissar är någonting sexigt och snyggt. Ett par hängpattar ska man inte skämmas för om man väljer att ha dom kvar. Men rent skönhetsmässigt så är det groteskt!

  • Paulina11

    absolut inte. Det jag menar är att bara för att man väljer att göra en skönhetsoperation så behöver man inte ha dåligt självförtroende. Det finns nog ingen som älskar allt på sig själv, men det behöver inte betyda att man har ett dåligt självförtroende. Det är ju upp till var och en, och naturlig skönhet är vackert liksom fejkad skönhet är vackert. Varför vara så enkelspårig.

  • Paulina11

    ja alla är vi olika. Själv så ville jag att det skulle synas att jag gjorde brösten! stoppade in 600 ml i varje och bad om runda. Men jag tycker också att naturliga fina bröst är jättefint. Nu var inte mina så fina, mina var urammade och trötta. Så jag gjorde ett lyft också. Hade jag inte fött barn så hade jag ändå valt att operera brösten.

  • Paulina11

    du tycker alltså att det är " fel " på människor som inte tycker som DU. trevligt kille du verkar vara! säkert jättelätt att leva med.

  • Paulina11

    ja alla seriösta plastikkirurger informerar om risker, men då kan man ju sluta sminka sig eller köpa snygga kläder då, för det är ju samma sak. Klart man kan ha ett bra självförtroende för man väljer att bättra på någonting som man inte är helt nöjd med. Tror inte det finns en enda människa i hela världen som anser sig själv perfect!

  • Paulina11

    ja i min blonda siliconvärld eller vadå? hallå ge dig. Bara för man har siliconbröst så är man inte blåst. tycker du inte man ska gå till frisören heller då? för då förbättrar man ju något. Nej jag tar inte så illa vid mig. Vet att NI är ett fåtal män som " säger " att ni inte gillar stora siliconbröst.

  • Paulina11

    nej verkligen inte. Jag debatterar bara för min åsikt. Precis som jag skulle göra för andra saker jag tycker och tänker.

  • Paulina11

    mens sluta. När allt hänger på mig så spelar det väll ingen roll om brösten hänger heller? bekräftelsebehov har ALLA. Finns ingen som inte blir glad av en komplimang. För övrigt så är det den största myten att man skulle vara mindre vetande för man valt att göra ett par fejktuttar. Ne det är ni som låter mindre vetande!

  • Paulina11

    Jag gjorde mina siliconbröst för mig själv först och främst. Jag var 18 år då jag födde min dotter, jag ammade henne och fick urammade hängpåsar, hur det känns för en tjej i min ålder är inge kul. Jag hade fortfarande inte dåligt självförtroende med mina hängbröst men kände att jag skulle vilja förändra brösten till något som JAG tyckte var vackert. Så först och främst gjorde jag dom för mig, om män eller kvinnor finner mig attraktiv med dom så blir jag givetvis glad. Tycker någon tvärtom så förstår jag det. Men att dömma en person för att man valt att ändra något på sin kropp tycker jag låter helt galet.

Svar på tråden Män! kommer naturliga tuttar alltid på första plats?